Uvodnik: Navijamo!

Uvodnik: Navijamo!

Navijamo in privijamo še zadnje vijake na prenovljeni spletni strani. Rekli smo, novo leto, novi začetki, tudi za portal smucisca.net. In zdaj je tukaj. Ste opazili novo podobo? Frišna je kot pršič, a še vedno domača, kot koča, v katero stopimo prijetno razpoloženi po dobri smuki. Preoblekli smo star smučarski kombinezon in nabrusili robnike, da bodo še bolj prijeli na dobro utrjeni podlagi.

Smucisca.net ostaja osrednji slovenski portal za vse, kar je povezano s smučanjem: še naprej vas bomo seznanjali z aktualnimi dogodki in novostmi v smučariji, pisali bomo o zgodovini smučanja in spodbujali debate na živahnem smučarskem forumu. Z novim letom pa bomo poskrbeli tudi, da bo vsak mesec tematsko obarvan.

V januarju je na sporedu kar nekaj pomembnih smučarskih tekem. Navijalo se bo za Zlato lisico v Kranjski Gori, za svetovni pokal v tekih na planiških progah, za deskarje in deskarke na Rogli, za skakalke v Ljubnem. Prav zato smo se odločili, da bomo prvi mesec v letu 2018 posvetili smučarskim tekmovanjem. Lepe skoke, dobre rezultate in navijaško vzdušje bomo tako zabelili tudi s kakim ocvirkom iz zgodovine.

Bodite z nami še naprej, berite nas in obilo smučarskih radosti vam želimo tudi v letu 2018!

 

Foto: Ziga Zivulovic jr./BOBO