Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Italija » Alta Badia, Arabba, Val Gardena

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 49, 50, 51
 Alta Badia, Arabba, Val Gardena « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Smucar9
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 12, 2025 10:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2018 14:17

__Ziga__ je napisal/a:
Uffff prelepo K tele slike gledam, se mi skor "dvigne moj prijatelj" , točno vem kje je vsaka fotka poslikana. Žal zaradi poškodbe kolena že od korone nisem bil v Dolomitih, ampak bom še, že konec januarja, če bo vse po sreči. Men ga Dolomiti zmagajo, sploh Seceda, Sass long, Arabba,...

Žiga, ne sekiri se. Za moje pojme so precenjeni - meni vse dni po glavi roji Saalbach !

Petek:
zelena Ronda: Belvedere, Arabba, skor vse še v senci. Nic folka, kar ga je, je pa 50% slovencev, 25% hrvatov.
SanCasian prepoložna, La Villa Grand Risa v temi - kok to uspejo veleslalomisti odpeljat na polno, ala jim vera. Na drugi strani je druzinska 25 super, po 27 pa imate bus za Kronplatz.
Corvara, Selva, zgornji del 5ke katastrofa (led, hribi)...in potujrmo do Canazei, ki je idealka, kot vedno.

Dol v Penjo in prehod na DiFasso/Ciampac, kjer zdajle januarja že vsa v senci, tudi v Pozzo, nazaj v Penio dol pa tud pretemno. Shit: https://www.smucisca.net/forum/viewtopic.php?t=2905&start=52

Jutri pa izogib Selle dalec stran... verjetno Carezza, kjer tud velja SuperSkiDolomitu karta...

Belvedere & Arabba

Iz Arabbe proti SanCascianu

vtičnik za integracijo nalaganja slik

Ena od boljsih prog danes

Lavilla : GrandRisa & druga stran

Colfosko

proti Gardeni

nazaj do Canazeija na soncu

nekaj Ciampaca v senci

2021/22: Moelltal,Višarje,Zoncolan,BKK,(Speier/Groß/Ain)eck,Piancavallo...
2018/19: Nassfeld,Turracher,SanPellegrino,Obereggen,Canazei,Arabba,Civetta...
2017/18: Flachau,Eben,Filzmoos,Schladming,Katschberg,Krvavc,Rogla...
2016/17: Gerlitzen,Kronplatz,AltaBadia,Marmolada,Kr.Gora,Golte...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
exski
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 13, 2025 8:37 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Jan 2023 9:54

Hvala za poročilo. Sem se že bal da sem jaz edini z mnenjem da so tej Dolomiti mnogo precenjeni...in se tudi meni že kolca po Saalbachu

Razen kar se tiče res prečudovitih pogledov ki jih nudijo Dolomiti...glede tega so številka 1. Ampak, vseeno, če grem smučat, grem smučat zaradi prog in naprav, ne zaradi pogledov

Sem pa letos uspel urediti Dolomiti Superski Familiy, in za 39eur/dan bom marsikaj "pozabil", tako da sem letos "obsojen" na raziskovanje Dolomitov
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 Stran 51 od 51

Kazalo po Smucisca.net forumu » Italija » Alta Badia, Arabba, Val Gardena
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net