| |
| Alta Badia, Arabba, Val Gardena |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
| Avtor |
Sporočilo
|
| Smucar9 |
Objavljeno: Pet Dec 12, 2025 10:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2018 14:17 Prispevkov: 685
|
| __Ziga__ je napisal/a: | Uffff prelepo K tele slike gledam, se mi skor "dvigne moj prijatelj" , točno vem kje je vsaka fotka poslikana. Žal zaradi poškodbe kolena že od korone nisem bil v Dolomitih, ampak bom še, že konec januarja, če bo vse po sreči. Men ga Dolomiti zmagajo, sploh Seceda, Sass long, Arabba,... |
Žiga, ne sekiri se. Za moje pojme so precenjeni - meni vse dni po glavi roji Saalbach !
Petek:
zelena Ronda: Belvedere, Arabba, skor vse še v senci. Nic folka, kar ga je, je pa 50% slovencev, 25% hrvatov.
SanCasian prepoložna, La Villa Grand Risa v temi - kok to uspejo veleslalomisti odpeljat na polno, ala jim vera. Na drugi strani je druzinska 25 super, po 27 pa imate bus za Kronplatz.
Corvara, Selva, zgornji del 5ke katastrofa (led, hribi)...in potujrmo do Canazei, ki je idealka, kot vedno.
Dol v Penjo in prehod na DiFasso/Ciampac, kjer zdajle januarja že vsa v senci, tudi v Pozzo, nazaj v Penio dol pa tud pretemno. Shit: https://www.smucisca.net/forum/viewtopic.php?t=2905&start=52
Jutri pa izogib Selle dalec stran... verjetno Carezza, kjer tud velja SuperSkiDolomitu karta...
Belvedere & Arabba
Iz Arabbe proti SanCascianu
vtičnik za integracijo nalaganja slik
Ena od boljsih prog danes
Lavilla : GrandRisa & druga stran
Colfosko
proti Gardeni
nazaj do Canazeija na soncu
nekaj Ciampaca v senci
 _________________ 2025/26: Gardena,Seceda,Ciampac,Carezza
2024/25: Flachauwinkl,Saalbach,Kitzbuhel,SkiWelt,Peca,Goldeck...
2023/24: Kals-Matrei,Tuxertal-Zillertal,Sillian,Kope,MB/Areh...
2021/22: Moelltal,Višarje,Zoncolan,BKK,(Speier/Groß/Ain)eck,Piancavallo...
2018/19: Nassfeld,Turracher,SanPellegrino,Obereggen,Canazei,Arabba,Civetta...
2017/18: Flachau,Eben,Filzmoos,Schladming,Katschberg,Krvavc,Rogla...
2016/17: Gerlitzen,Kronplatz,AltaBadia,Marmolada,Kr.Gora,Golte... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| exski |
Objavljeno: Sob Dec 13, 2025 8:37 am Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Jan 2023 9:54 Prispevkov: 88
|
Hvala za poročilo. Sem se že bal da sem jaz edini z mnenjem da so tej Dolomiti mnogo precenjeni...in se tudi meni že kolca po Saalbachu
Razen kar se tiče res prečudovitih pogledov ki jih nudijo Dolomiti...glede tega so številka 1. Ampak, vseeno, če grem smučat, grem smučat zaradi prog in naprav, ne zaradi pogledov
Sem pa letos uspel urediti Dolomiti Superski Familiy, in za 39eur/dan bom marsikaj "pozabil", tako da sem letos "obsojen" na raziskovanje Dolomitov  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|