Avtor |
Sporočilo
|
KINDERWAGEN |
Objavljeno: Tor Feb 12, 2013 6:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Feb 2010 19:02 Prispevkov: 70 Kraj: MARIBOR
|
fischerpro3 je napisal/a: | mogoče kak persen???? še enkrat BMK za Čopko, govoril sem o stadionu (in o ljudeh kateri ga obiskujejo).....ti si pa začel razpredat o Čopki (OK tud jaz jih imam v želodcu, samo z razliko od tebe kdaj tudi kaj pohvalim)........ne vem, nisem bil tam, BMK za njo in za S.......ostalo kar sem prevozil je bilo OK.....ende, finito (ne da se mi več)..... |
Se posujem s pepelom!Mogoče sem res malo se vsilo ni bil pa name.
P.S. Tu pa tam pa že pohvalim, sploh če je kaj za pohvalit.
ENDE |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leki |
Objavljeno: Tor Feb 12, 2013 9:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2013 19:49 Prispevkov: 19
|
V prispevku na POP tv so omenili en projekt imenovan POHORJE 2030. Cilj je tudi speljati proge do Slovenj Gradca (vsaj tak sem zasledil v prispevku, mogoče se motim) _________________ Sezona 2015/16=(4x)= 3x Kaprun, Obertauern |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
svfilip |
Objavljeno: Tor Feb 12, 2013 9:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Okt 2012 14:25 Prispevkov: 193 Kraj: Maribor
|
Leki je napisal/a: | V prispevku na POP tv so omenili en projekt imenovan POHORJE 2030. Cilj je tudi speljati proge do Slovenj Gradca (vsaj tak sem zasledil v prispevku, mogoče se motim) |
Imas prav , isto sem zasledil tudi jaz. Upam da ne bo ta projekt koncal kot univerzijada. _________________ sezona 2015/2016=8dni:3xKaprun, 1xObertauern, 3x Mb. Pohorje, 1x Mb. Pohorje nočna |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
yoichi |
Objavljeno: Tor Feb 12, 2013 9:52 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Pon Maj 2012 22:38 Prispevkov: 87 Kraj: Ljubljana
|
Ja tudi sam sem zasledil nekaj takega, nekaj sem našel http://www.natreg.eu/pohorje/ vendar nisem zasledil, da bi kje omenjalo smučarske centre le parke. _________________ Sezona 2012/13: 1x Višarje, 1x Krvavec, 2x Stari Vrh, 1x BKK, 1x Rogla, 6x Les Sybelles,1x Mb. Pohorje
13/14 1x Vogel 1x Grosseck-Speiereck 6x Les Sybelles 1x Krvavec |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
[BISI] |
Objavljeno: Tor Feb 12, 2013 11:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55 Prispevkov: 269 Kraj: NSK Staat Maribor
|
Fantje... To je tema za aktualne informacije in ne vizije. Sicer pa je "Pohorje 2030" vizija trajnostnega razvoja "zelene" ponudbe na Pohorju, kamor ne spada smucanje.
Aja, pdf z vizijo je na voljo tukaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iLoveSkiing |
Objavljeno: Sre Feb 13, 2013 2:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Feb 2013 18:28 Prispevkov: 130
|
Do kdaj je ponavadi sneg na pohorju, oziroma do kdaj nekje se smuča? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bade25 |
Objavljeno: Sre Feb 13, 2013 2:11 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 12:08 Prispevkov: 75
|
iLoveSkiing je napisal/a: | Do kdaj je ponavadi sneg na pohorju, oziroma do kdaj nekje se smuča? |
Do pol šestih...
Zavisi od sezone......in pripravljenih prog. Smučali smo že tudi (kar redno) za veliko noč - Cojzerica.
No realno je nekje do 15 marca na MB delu in kakih 7 -14 dni dalje na Arehu. Vendar je to že tista prava pomladanska smuka - zjutraj trdo, popoldan voda, ampak sonček, ležalnik in to je to..... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
B.K. |
Objavljeno: Sre Feb 13, 2013 6:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Feb 2013 18:29 Prispevkov: 2
|
Lep pozdrav!
Zanima me, ali ima slučajno kdo informacijo, kako je spodnja postaja Pisker dostopna z avtomobilom v trenutni situaciji?
S tem mislim, če je pot prevozna oziroma splužena te dni, ko je bolj snežilo.
Hvala za vašo pomoč |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Sre Feb 13, 2013 6:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
Cesta se pluži sproti....je pa res, da ne sili brez dobrih zimskih gum na to cesto ....dobro je da imaš tudi kakšne verige zraven, pa lopato.....na tej cesti si hitro pod robom, pa se moraš odmetat (hitro srečaš šleper poln hlodovine)...pol pa je veselje..Glede na to da sem pogosto na tej cesti mi najbolj dvigne tlak kak Mariborčan, ki pride na to gozdno cesto z gladialkami, pol se pa vrtakne v S-u pred odcepom za Pisker...odzadaj pa se nas naguzi kar hiotro 10 avtov...zraven nima ne verig ne lopate, pa še bedasto pogleda in reče, da pa je misli, da je cesta prevozna.....saj je: Z USTREZNO ZIMSKO OPREMO.....  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
B.K. |
Objavljeno: Sre Feb 13, 2013 7:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Feb 2013 18:29 Prispevkov: 2
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
metallicaslo |
Objavljeno: Pet Feb 15, 2013 8:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2013 9:32 Prispevkov: 34
|
Danes nadvse meglena smuka(vidljivost max. 20m) z malo južno podlago, a ker je bil po površini večinoma naraven sneg se niso delale preveč velike grude in moteče kupice. Seveda je bil mariborski del proti koncu povsem razrit, stadion že celo ob desetih, ampak sicer dosti snega, veliko odprto, tako da se najde kaj primernega za vsakogar. Odprt je tudi končno celoten mariborski slalom pa Čopko so tudi bolj v red spravili, tako da je približno zdržala.
Se je pa okoli 14.45 zgodil zanimiv incident na progi 17 na Arehu (skrajno desna proga iz smeri Areške koče), saj so jo nenadoma zaprli, jaz pa seveda v želji, da pridem nazaj na partizanko se poženem po njej, a me je že pri začetku otroške vlečnice presenetil SLAP RJAVE VODE, ki je tekel čez progo. Res nevem kje jim je toliko vode udarilo, a naredilo je zagotovo veliko škodo na progi. Kdo ve mogoče kaj več o tem? Se je to že kdaj zgodilo? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
priško |
Objavljeno: Pet Feb 15, 2013 10:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Nov 2012 23:28 Prispevkov: 30
|
metallicaslo je napisal/a: |
Se je pa okoli 14.45 zgodil zanimiv incident na progi 17 na Arehu (skrajno desna proga iz smeri Areške koče), saj so jo nenadoma zaprli, jaz pa seveda v želji, da pridem nazaj na partizanko se poženem po njej, a me je že pri začetku otroške vlečnice presenetil SLAP RJAVE VODE, ki je tekel čez progo. Res nevem kje jim je toliko vode udarilo, a naredilo je zagotovo veliko škodo na progi. Kdo ve mogoče kaj več o tem? Se je to že kdaj zgodilo? |
po tvojem opisu sodeč je spustilo jezero na vrhu, ob cesti. To bo še veselica... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
svfilip |
Objavljeno: Pet Feb 15, 2013 11:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Okt 2012 14:25 Prispevkov: 193 Kraj: Maribor
|
priško je napisal/a: | metallicaslo je napisal/a: |
po tvojem opisu sodeč je spustilo jezero na vrhu, ob cesti. To bo še veselica... |
So ze napisali da ne dela vlecnica areh. Si bom jutri malo ogledal situacijo. _________________ sezona 2015/2016=8dni:3xKaprun, 1xObertauern, 3x Mb. Pohorje, 1x Mb. Pohorje nočna |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
metallicaslo |
Objavljeno: Sob Feb 16, 2013 12:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2013 9:32 Prispevkov: 34
|
Saj za tisto vlečnico mi ni hudo, predvsem bi bilo škoda, da bi zaradi dveh metrov zaprli povezave. Sem pa tudi jaz pomislil na jezero ...
Ampak kot kažejo trenutne informacije to na povezavo ne bo vplivalo ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leki |
Objavljeno: Sob Feb 16, 2013 2:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2013 19:49 Prispevkov: 19
|
Prijatelj mi je sporočil da gondola ne dela. Baje je bil izpad elektrike. _________________ Sezona 2015/16=(4x)= 3x Kaprun, Obertauern |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|