Avtor |
Sporočilo
|
kontrola |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 22:13 Prispevkov: 53
|
hvala bogu vsaj eden ko je sk. ribnici zaprl..usta |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
unikat |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:36 Prispevkov: 19
|
meni vseeno če bere, naj malo vedo kaj se dogaja.. točno tak je... tak da prosim.. nisem več otrok, pa vem kaj govorim... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
unikat |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
pa je sk ribnica utihnila.. nevem no, otroci kaj vidite oz. slišite poveste naprej pa še to narobne iformacije.. tak da prosim,ne se kregat z namo  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sk,ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 7:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 12:36 Prispevkov: 150
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
unikat |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 7:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
sk,ribnica je napisal/a: | ja sn ja pa mi je dal en 1000000005evrov |
aja?? kolko pa je to 1000000005 ? ... kje pika, vejica... to je problem kolko si dobil..je razločno veš  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sk,ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 7:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sk,ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 7:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kontrola |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 8:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 22:13 Prispevkov: 53
|
daj sk ribnica prvo se nauči pisat pa raunat pali se pa vpiši. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
riba-ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 8:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:22 Prispevkov: 40
|
Ma jaz ne zstopim tega.Eden oziroma dva pametna človeka sta napisala(eden je citiral,pa vseeno šteje) res dobro besedilo potem pa kontrola začne spet zbadati sk,ribnico zaradi črk.
Tudi jaz bom napisal da upam da s tem nisem nobenega užalo in da se bo prepir končal.
Pa prosim da se bi pisalo na forum samo to kar res vidite na svoje uči in to res drži.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
riba-ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 8:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:22 Prispevkov: 40
|
smučarU1 ali ti nisi rekel da maš svojo smučarsko šolo?Zanima me ker rabim za ene prijatelje,sploh pa ni važno ali je šola ali ne če je bolj ugodno in vseeno dobro naučeno-kar verjamem da bi blo,zakaj nebi se dalo kaj pogovorit??  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smucarU1 |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 9:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Dec 2008 12:24 Prispevkov: 83 Kraj: Maribor
|
Glej riba-ribnica. Zopet govoriš bedarije. Če že pišeš poste na forumu, bi predlagal, da jih tudi prebiraš bolj natančno.
Nikoli nisem rekel, da imam smučarsko šolo, niti nisem sam omenil, da sem učitelj smučanja. Ker sem bil s strani enega uporabnika vprašan o tem, sem mu le odgovoril.
Itak pa vam Ribničanom ni pomoči pri smučanju. Imate svoj "dovršen" slog smučanja.  _________________ 2008/2009 38x na smučišču |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
unikat |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 9:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
haha smucarU1 keri pa komentar na koncu... se res strinjam stabo... prvo si naj preberejo, pol pa naj vsaj kolko tolko ''prav'' napišejo
... eni so še otroci..  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
domačinka |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 9:08 pm Naslov sporočila: lep pozdrav |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 20:44 Prispevkov: 4
|
Najprej lep pozdrav vsem, ki se udeležujete tega forruma.
Moram povedati, da sem ob branju tega foruma bila kar precej šokirana. To pa zato, ker pišejo tukaj komentarje ljudje, ki z vsem tem kar se v Ribnici dogaja niso pravilno obveščeni, oz. so obveščeni le po domače "od ust do ust". Žalostno je, da ravno domačini žalijo sovaščane, ki sao v tem majhnem kraju končno nekaj naredili. Za ta projekt je potrebna najprej ideja, ki pa ni priletela iz neba.
Verjetno se je moral za to nekdo prekleto truditi, da je to zamisel sploh pripeljal v občino Ribnica na Pohorju. In ravno te ljudi zaj grajate, češ, da si s tem delajo denar. Vsak pa pozabi, da se denar lahko dela samo z delom... Kje pa ste bili ko je blo potrebno nekaj narediti zastonj?? Te ljudje, ki delajo na vlečnici so tam vsa popoldna še poleg svojih služb, oz. so tam vedno ko se jih rabi. V bistvu so na razpolago 24 ur na dan. Kdo pa je pripravljen to narediti. Pa ne verjamem, da je v tem veliki denar!!! Če bi koga poznali, ko tam dela bi vam povedali, kakšna odgovornost je predvsem to.
Zasledila sem članek, kjer je pisalo, da ljudje niso zadovoljni, ko odhajajo z apartmajev in iz smučišč. Seveda se zahteve vsakega posameznika pač ne morejo izpolniti.... Prav zaradi tega pa smo mogoče drugačni od ostalih smučarskih središč!!!! In za informacijo... Ljudje, ki poznajo smučarje, ki prihajajo sem na smuko niso nezadovoljni!! Samo poglejte zvečer progo, pa naj kdo prešteje smučarje, če jih more. Tudi ljudje v apartmajih so zadovoljni, če bi videli apartma od znotraj bi tudi razumeli, zakaj.
O osebju, ki poseda v recepciji in v apartmajih pa naj dodam le to, da če človek ne zna opravljati dela, za katero je bil izbran, verjetno že zdavnaj ne bi sedel tam.
Lahko rečem, da je le to sreča, da turizem ne gradimo na domačinih, ampak predvsem na drugih ljudeh. Ti delo nekoga vsaj znajo cenit.
Za domačine pa rečem le to, da je lepo sedet doma in šimfat ljudi.... NIČ PA ZATO NE NAREDIT!!!
LEP POZDRAV |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smucarU1 |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 9:10 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
Aja riba-ribnica, še to, učitelj smučanja ne more bit vsak, tako kot si lahko en strojnik na vlečnici.
Za učitelja smučanja moraš najprej znat smučat , nato moraš "kačo spustiti iz žepa" , narediti izpit ,.... Je kr nekaj dela in se moraš izkazati.
Poskusi, mogoče tudi tebi uspe in boš lahko ti potem kvalitetno učil smučati.
Priporočam to, ker s tem narediš tudi nekaj za sebe!  _________________ 2008/2009 38x na smučišču |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smucarU1 |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 9:15 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
Eh domačinka, samo eno vprašanje. Pol pa povej, kdo je dobil priložnost delati v apartmajih? Vsi so iz iste familije, če se tako izrazim, ki so dobili priložnost. Sem pa sam na lastna ušesa slišal že kako leto nazaj, ko se je ta oseba hvalila, da bodo svojim ljudem dali priložnost zaslužka.
Dolgočasno postaja vse skupaj.  _________________ 2008/2009 38x na smučišču |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|