Avtor |
Sporočilo
|
unikat |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:36 Prispevkov: 19
|
ojej.. kateri pogovori ... do kolkih te imajo odprto gostilno oziroma mislim bar smučar????  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kontrola |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 22:13 Prispevkov: 53
|
Opazovalec je napisal/a: | riba-ribnica je napisal/a: | Opazovalec prosim če mi citiraš besedilo kjer je sk,ribnica priznal kdo je
|
Se opravičujem....ga je izbrisal....se pa je glasilo nekako v smislu da bo javil nekoga administraturju, ker je njegovo ime narobe zapisal saj in ni Grega Slemenjak ampak Gregor.....
In kaj je sedaj pri vsem tem narobe? |
To pa lahko jaz potrdim ker to sporočilo je gregor meni oslal. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
unikat |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
mislim halooo... kak imajo, tak bodo meli... KANTASTROFA  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Opazovalec |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 17:36 Prispevkov: 29
|
Pa da me ne boste sedaj obtožili da sem si izmislil glede Sk ribnica....sicer pa .....otroci...tisti ki to ste......risnak bo počasi konec.....Internet pa uporabljate za kaj bolj pametnega..... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iceman |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2008 22:52 Prispevkov: 63
|
no vglavem bi res lahko zaključli s to debato ker je brezveze! jaz se opravičujem če sem koga slučajno užalil! to ni bil moj namen! sam prvo se prepričajte kaj govorite če, pa kaj nevete vam bom pa zveseljem odgovoril! aja pa glede luči! pa res mislite da bi rikom pustil prižigati reflektorje samo zaradi ratraka? kaj pa pol račun za elektriko, dajte pomislite malo! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smucarU1 |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Dec 2008 12:24 Prispevkov: 83 Kraj: Maribor
|
riba-ribnica je napisal/a: | smučaru1
Jaz za icemana in sk,ribnico pojma nimam kdo sta.Oziroma o enemu se je že govorilo po foromu in to je kršenje pravil.Če ti zaupam nisem pri koritu-tako si imenoval SK Ribnica na Pohorju in njene člane.Jaz samo opazujem se mi smučišče zdi zelo super.Razen z sidrami je mahjen problem.In če ti povem jaz tut vem kdo si ti in še za ene................
In zelo neulikano se mi zdi da govorite o imenih in jih blatite sami pa ne povete svoje.
Tu so nekateri ki svojih identitet nočejo izdat zato ker bi se potem vsem v Ribnici zameril oziroma se je že in bi se še bol.
Tak je to  |
Nikoli nisem koga imensko poimenoval. _________________ 2008/2009 38x na smučišču |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sk,ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 12:36 Prispevkov: 150
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Opazovalec |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
unikat je napisal/a: | mislim halooo... kak imajo, tak bodo meli... KANTASTROFA  |
Ni poanta vsega, da bo tako kot si bodo sami naredili....poanta vsega je, da denar ,proračun občine (vrjetno), ki se troši za namene razvoja in na koncu koncev tudi promocije same vasi, dejansko nima prave vrednosti, saj ga ta skupina ljudi na smučišču, ki je center vsega turističnega razvoja v vasi, razvrednosti s svojimi odbijajočim in vsemogočnim obnašanjem....
Na koncu koncev ima pomembno vlogo tukaj tudi županja, ki očitno mirno sedi in čaka, da bodo ostali zavozili kar se še da.....
Ni si problem uničiti imena......problem si ga je poraviti !! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smucarU1 |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:20 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
pohorski karli je napisal/a: | Pozdravljeni domačini v Ribnici, vidim, da imate tisti, ki delate na smučišču in se trudite še kar naprej domačine, ki vam nasprotujejo in zavidajo, daj povejte mi raje kakšno je danes vreme v Ribnici, ker se pridem jutri gor smučat, pa dela zdaj samo nočna ali kako.
Koliko imam podatkov od mojih prijateljev iz Ribnice, bo menda že jutri delala strma proga, kaj je to res? Zelo rad bi jo preizkusil. V soboto bom prvič peljal štiriletno hčerko na smučišče, smučaru1, bi jo ti lahko učil? A ima tvoj smučarski klub kakšno spletno stran, da bi malo pogledal kako in kaj in kakšne so cene?
Hvala za informacije vsem. |
Pohorski Karli zdravo!
Veš, par postov nazaj sem vprašal, kdaj bo delala strma proga in sem dobil informacijo da že ta vikend (od icemana). Jutri ne vem če že bo.
V Ribnici deluja smučarska šola DŽANA ŠRZ link do cen imaš tukaj: http://www.pohorje.org/kope-ribnisko-pohorje-pozimi/sola-smucanja-deskanja-ribnica-na-pohorju
Če bi jo jaz lahko učil? Morda. Bolj poceni boš že prišel skozi , le povej kdaj.Upam, da me ne provociraš kaj s tem.  _________________ 2008/2009 38x na smučišču |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
unikat |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
tak ali pa tako, da boste morali izvoliti novega župana ali županjo... da se boste u ribnici vsaj malo organizirali in popravili napake..
osebje na smučišču pa zamenjali... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smucarU1 |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:24 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
fischerpro3 je napisal/a: | SMUČAR (KOPE) je napisal/a: | Moderatorji oz. admini kje ste, a ne mislite pobrisati teh "smeti" , vi Pohorci si pa tako ali tako v lastno skledo pljuvate s tem kreganjem, ko bo tole kdo bral si še upal ne bo prit v Ribnico, zato se dejte mal skulirat no, bo samo v vaše dobro, že tako ali tako ste bogu za hrbtom, s tem kreganjem boste pa še vse skupaj poslabšali, razmislite malo no, ker 3. razvojne osi še dolgooooo ne bo in boste nažalost še dolgo imeli sloves smučišča "bogu za hrbtom"  |
Veleje je pa center Slovenije, al kaj?  |
Za veleje rabiš potni list! Malo heca.  _________________ 2008/2009 38x na smučišču |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sk,ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sk,ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sk,ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Opazovalec |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
sk,ribnica je napisal/a: | jaz se ne menim tu več pa če mi daš 1000000000evrov jbts |
Sk ribnica....nisi ti danes napisal tega? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|