Avtor |
Sporočilo
|
sk,ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 3:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 12:36 Prispevkov: 150
|
Opazovalec je napisal/a: | Fantje....dajte se malo prizemliti prosim. Se mogoče zavedate kaj pomeni Zlata lisica in kaj je v ozadju.
1. potrebujete progo in iztočišče le te.....ok se da izvesti....
2. potrebujete nastanitvene kapacitete za cca. 150 do 200 ljudi....težka bo...
3. potrebujete cestne povezave.....hm....bo zelo težka glede na hitrost slovenskih cestarjev
4. Smučarji, trenerji, PRESS, tehnično osebje se mora zvečer nekam dati v Ribnici in ne sedeti pri Jelki, Pri Vidi, v Smučaru in apartmajih....
5. Potrebujete sedežnico......
6. Potrebujete usposobljeno osebje, kar pa je še najtežje od vsega...
7. Verjetno pa potrebujete še konferenčno dvorano.....ja super....
Ja bodo velike tekme v Ribnici, samo ne FIS....preveč se pogovarjate v strojnici...
LP |
GLEDE ŠTEVILKE 2 in 3.
LETOS smu že dobila dva nova apartmaja drugo leto se gradnja nadaljuje saj, če si že bil kdaj v ribnici lahko veš da se kontejneri niso odstranili in da se drugo leto gradnja nadaljuje tudi parkirno hišo dobimio
ŠTEVILKA 5.
Dobimo gondolo
ŠTEVILKA 6
Kje misliš usposobljeno osebje ??????????????
ŠTEVILKA 7.
Naslednje leto se začne gradnja več-namenske dvorane, ki bo pod žušniščem. (če slučajno veš kje je to)
ko uporabim besedo naslednje ne mislim leto 2010 ampak naslednjo sezono gradn.
a maš še kaj za povedat????? _________________ http://www.mojvideo.com/video-smucisce-ribnica-na-pohorju-in-apartmaji/207c894f096c574884b0
|
 |
sk,ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 3:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

|
smucarU1 je napisal/a: | Evo ravno iz smučišča Ribnica na Pohorju. Moram povedati, da sem se v dveh urah kar pošteno nasmučal. Gužve med tednom na nočni smuki ni. Tudi proga ni nič ledena.
Edino sidre na spodnji postaji vlečnice RibnicaII so malce pregrobe, moraš pazit da te katera ne "zahakla".
sk,ribnica - le to, nisem citiral posta tik nad menoj.
iceman - o lažnivcih? nič ne vem, nisem jaz o tem pisal. Morda si mislil to vprašati gospoda Smitha.
Tudi jaz bi moderatorja prosil, naj ukrepa zoper uporabike tega foruma, ki se derejo na nas (z veliko pisanimi črkami), uporabljajo namesto enega klicaja, deset klicajev, obtožujejo po krivem in podobno. Ostali se ob tem počutimo, kot da ne znamo šteti do deset.
Drugače pa izkoristite dneve za smuko kolikor se da. Se splača.  |
Ja pri tem se pa strinjam s tabo da se moraš paziti da te sidra ne "zahakla" saj je nekaj premalo sider nebi povedal koliko čeprav vem _________________ http://www.mojvideo.com/video-smucisce-ribnica-na-pohorju-in-apartmaji/207c894f096c574884b0
|
 |
kontrola |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 3:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 22:13 Prispevkov: 53
|
Čez teden v nočni smuki ni premalo sider če viket jih je pa res premalo.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sk,ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 3:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

|
kontrola je napisal/a: | Jaz bi pa še nekaj povedal:
Ali je že kdo kje videl, da je ratrak ali motorne sanke na progi ko vlečnica obratuje? to ne vidiš nikjer samo v Ribnici na pohorju.
Pa še to, ko Andrej Pokeržnik tepta vlečnico so prižgani vsi reflektorji na progi. na ratraku so reflektorji za to da si lahko z njimi pomagaš pri teptanju ne pa da ima prižgane reflektorje na vlečnici da pol Ribnice ne more spat ker jih moti. |
a ti plačaš elektriko ali jo rikom ribnica??? _________________ http://www.mojvideo.com/video-smucisce-ribnica-na-pohorju-in-apartmaji/207c894f096c574884b0
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 3:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
sk,ribnica je napisal/a: | Opazovalec je napisal/a: | Fantje....dajte se malo prizemliti prosim. Se mogoče zavedate kaj pomeni Zlata lisica in kaj je v ozadju.
1. potrebujete progo in iztočišče le te.....ok se da izvesti....
2. potrebujete nastanitvene kapacitete za cca. 150 do 200 ljudi....težka bo...
3. potrebujete cestne povezave.....hm....bo zelo težka glede na hitrost slovenskih cestarjev
4. Smučarji, trenerji, PRESS, tehnično osebje se mora zvečer nekam dati v Ribnici in ne sedeti pri Jelki, Pri Vidi, v Smučaru in apartmajih....
5. Potrebujete sedežnico......
6. Potrebujete usposobljeno osebje, kar pa je še najtežje od vsega...
7. Verjetno pa potrebujete še konferenčno dvorano.....ja super....
Ja bodo velike tekme v Ribnici, samo ne FIS....preveč se pogovarjate v strojnici...
LP |
GLEDE ŠTEVILKE 2 in 3.
LETOS smu že dobila dva nova apartmaja drugo leto se gradnja nadaljuje saj, če si že bil kdaj v ribnici lahko veš da se kontejneri niso odstranili in da se drugo leto gradnja nadaljuje tudi parkirno hišo dobimio
ŠTEVILKA 5.
Dobimo gondolo
ŠTEVILKA 6
Kje misliš usposobljeno osebje ??????????????
ŠTEVILKA 7.
Naslednje leto se začne gradnja več-namenske dvorane, ki bo pod žušniščem. (če slučajno veš kje je to)
ko uporabim besedo naslednje ne mislim leto 2010 ampak naslednjo sezono gradn.
a maš še kaj za povedat????? |
Zlata lisica v Ribnici? Možno sicer je.........vendar samo kot rezervna lokacija, v primeru da v MB ni dovolj snega (BTW kje bi bil VSL?)...Bodite no resni ...Bo pa verjetno luštkana vasica s poligonom za trening, o ja, to pa bo....  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
riba-ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 3:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:22 Prispevkov: 40
|
smučaru1
Jaz za icemana in sk,ribnico pojma nimam kdo sta.Oziroma o enemu se je že govorilo po foromu in to je kršenje pravil.Če ti zaupam nisem pri koritu-tako si imenoval SK Ribnica na Pohorju in njene člane.Jaz samo opazujem se mi smučišče zdi zelo super.Razen z sidrami je mahjen problem.In če ti povem jaz tut vem kdo si ti in še za ene................
In zelo neulikano se mi zdi da govorite o imenih in jih blatite sami pa ne povete svoje.
Tu so nekateri ki svojih identitet nočejo izdat zato ker bi se potem vsem v Ribnici zameril oziroma se je že in bi se še bol.
Tak je to  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
riba-ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 3:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Zlata lisice v ribnici je mogoča.Če že ne prej pa takrat ko bo gondola in povezava z ribniško ali vsaj z pesnikom |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kontrola |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 3:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
zlata lisica trenutno ni mogoče ko bojo pa še zgradili hotele pa ko bo gondola pa je mogoče trenutno pa ne!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 3:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
Dečki ne pretiravat no...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kontrola |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 3:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
sk,ribnica je napisal/a: | kontrola je napisal/a: | Jaz bi pa še nekaj povedal:
Ali je že kdo kje videl, da je ratrak ali motorne sanke na progi ko vlečnica obratuje? to ne vidiš nikjer samo v Ribnici na pohorju.
Pa še to, ko Andrej Pokeržnik tepta vlečnico so prižgani vsi reflektorji na progi. na ratraku so reflektorji za to da si lahko z njimi pomagaš pri teptanju ne pa da ima prižgane reflektorje na vlečnici da pol Ribnice ne more spat ker jih moti. |
a ti plačaš elektriko ali jo rikom ribnica??? |
jaz jo ne sam če pa niso zmožni delat samo pri reflektorju na ratraku tej pa naj dajo odpoved1 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Opazovalec |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 3:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 17:36 Prispevkov: 29
|
Pa dajte no.......pa kaj se ne morete vsaj malo prizemljiti........pa začnite že enkrat razmišljat realno in ne vse pobrat kar se pogovarjate v strojnici....... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sk,ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kontrola |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
Opazovalec je napisal/a: | Pa dajte no.......pa kaj se ne morete vsaj malo prizemljiti........pa začnite že enkrat razmišljat realno in ne vse pobrat kar se pogovarjate v strojnici....... |
Pa saj sem rekel da zlata lisica trenutno ni mogoče. Če te pa že zanima jaz ne zahajam v strojnico! pa še jaz niti približno ne mislim it k sk ribnica dokler bi Istan komandiral |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Opazovalec |
|
|
Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 17:36 Prispevkov: 29
|
Prosim, če narediš domačo nalogo za matematiko, ker jutri maš šolo.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
riba-ribnica |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Jaz bi samo vprašal kdaj je ratrak teptav še pri onih reflektorjih kki so namenjeni za nočno smuko??
Jaz ga še nisem videl  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|