Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Ribniško Pohorje » Smučišče Ribnica na Pohorju

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 50, 51, 52  Naslednja
 Smučišče Ribnica na Pohorju « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
sk,ribnica
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2009 7:34 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 12:36

smucarU1 je napisal/a:
Na Ribniški koči se motorne sani uporabjajo izkjučno ko gospodar koče g. zapečnik spravlja ljudi in njihovo prtljago do koče, ko spravlja blago za prodajo do koče, sani so opremljene z rumeno utripajočo lučjo, ki jo ima vedno prižgano.Poleg tega se s sanmi vozi prilagodljivo smučarjem in po cesti okrog, kjer je smuka dokaj počasna.

Nikjer po sloveniji se stvari ne dogajajo ali odvijajo kot v Ribnici in noben ni nobenemu "favš" (popolnoma ribniško mišljenje) gre se predvsem za VARNOST SMUČARJEV NA PROGI IN ZA RAZVOJ TURIZMA. ČE ZA VARNOST IN UGODNE SMUKAŠKE POGOJE NE BO POSKRBLJENO, NE BO TURISTOV V RIBNICO, POSLEDIČNO NE BO "EVERČKOV" V BLAGAJNO.

Ker pa je g.Rataj večinski lastnik podjetja RIKOM, ki vlaga skupaj z sredstvi iz EU in RS( namreč sredstva iz EU in RS ni zagotovil g. Helbel, on je pač zemljo moral dati, zato je tudi mastno pokasiral,...itd), je verjetno njegov namen tudi, da bo z tem služil. In če se bo tako delalo, g.Rataj ne bo podpiral neresnosti in izgube na pohorju.

najprej glede g Istoka

g Istok ni masno zaslužil s tem ko je oddal zemlja ampak je namesto denarja dobil bungalov Ribnica II

Ribniška koča in sani

Res da se sani uporabljajo v namen koče samo ko se sani pripeljejo do proge 2 in 1 jo prečkajo in kaj če nekdo pripelje s polno hitrostjo dol??????? Potem nebo dobenega brigalo a ma rumeno loč al je nima. Res je da je tam cesta v ribnici pač nimamo ceste. Ali prideš v ribnico delat' Kod strežnik topa za 5 evrov na uro pa hodi peš po strminah.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Opazovalec
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2009 8:17 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 17:36

No in kaj sem jaz napisal v prejšnjih postih glede teptalca in sani na progi. Nikogar ne bo zanimalo ali je bila vklopljena signalizacija na strojih ali ne. Ko bo nekdo podlegel ga boste nasrkali VI!!
Pa se je začel prepir.......in ste me hoteli linčati.....sedaj pa napišeš isto kot sem jaz .......mislim...........bojim se, da dokler se nekdo res ne bo ubil, se ne bo nič spremenilo
Nazaj na vrh
smucarU1
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2009 11:02 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Dec 2008 12:24
Kraj: Maribor

A to, da (seveda če je res da ga je dobil, jaz imam druge informacije)je dobil apartma, pomeni, da ni pokasiral.

Saj sk,ribnica ko boš iz OŠ boš razumel zakaj se gre pri tej stvari, ne samo to kar slišiš v strojnici.

Da pa delajo za 5 eur, kdo jim je pa kriv.Obstaja še vrsta služb, ki so bolje plačana, pač moraš bit malo karakterja da si jo najdeš.
Obstajajo pa tudi dela ki so manj plačana kot 5 eur na uro, in ljudje delajo za tisti denar, morda bolj kot tile na vlečnici v Ribnici.

Od teh, ki zdaj delajo na vlečnici kot strojniki vem samo za enega, ki je kadarkoli delal kje in je zdaj v penziji, ostali so vsi sami domačini,ki... ok, ne bom več, da ne užalim koga.

S tem postom tudi zaključujem svoje debatiranje, od koga je kaj, in tako dalje.

Ljudje pa itak vidijo in slišijo in imajo na izbiro, kam bodo šli smučat. Seveda tja kjer so boljši pogoji.
iceman
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2009 4:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2008 22:52

no smučaru1 ti očitno rad smučaš na kratkih progah ko tako hvališ ribniško saj ne da bi mel kaj čez njo! ja ful vredu smučišče samo sta obe progi kratki! glede razmer koliko krat si pa bil na ribniški letos in so bili gor bolši pogoji? ko še v ribici ni delovala velika vlečnicaje blo gor definitivno bolše ker si imel več prog! kaj pa zdaj ko se bo odprla še strma proga. ko na ribniški piha ko vrak je v ribnici mirno, gor je megla v ribnici pa sonce! saj ne trdim da je zmeraj tak v večini primerov pa ja! aja pa glede apartmajev se pa malo pozanimajte pol pa govorite!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
pohorski karli
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2009 5:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Pridružen/-a: Sob Jan 2009 12:39

Smučaru1, moram ti povedati da sem se danes smučal v Mariboru, saj je bla v redu smuka, a kaj ko so mi topi pri Lukeju pihali sneg direktno na smučišče, potem pa sem po povezavah šel še na Areh, pa so se vozili od belvija naprej z motornimi sankami, sedežnica Pisker (ta nova) pa je vsakih nekaj minut stala, pol pa mi ne govori, da je katero smučišče boljše urejeno kot v Ribnici, v Sloveniji je le smučarski center Cerkno( letos sem že bil tam). Glede strojnikov pa ti moram povedati, da poznam nekatere izmed strojnikov, čeprav nisem domačin, in so vsi zaposleni in jim je delo na smučišču kot dodaten zaslužek. Kot turist se že vrsto let zelo rad vračam v Ribnico na Pohorje in na Ribniško kočo, vedno sem bil lepo sprejet in jaz osebno ne vidim problema zakaj ne, sicer pa polno je drugih smučišč, če ti ne odgovarja smučišče v Ribnici se ne vračaj, drugega ti ne preostane. Tudi sam imam s smučiščem na Kopah (kaštivnik) slabe izkušnje, pa nisem nikogar zaradi tega zmerjal, ampak se enostavno nisem tja več vrnil. Nekomu je nekaj všeč drugemu ne, ljudje smo različni.
Sicer pa se vidimo na zlati lisici (kdor pride) vsem pa želim prijetno smuko, jaz V Ribnici in na Ribniški, drugi pa kjer želite. Ne vračajte se tja, kjer se ne počutite dobro!
Pozdrav
Nazaj na vrh
gospod Smith
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2009 5:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 17:21

ja glede naše ribnce.....nimam kakega posebnega komentarja....samo to, da pač si lahko strojnik na naši vlečnici, če si del tiste družbe, v katero pa lahko (vstoipiš) če si lažnivc pa brez občutka za soljudi, ter dobro naši mali vasici.......glede ratraka pa motornih sank, pa lahko samo rečem daso pač bedaki ti ki to delajo.... ki pa tak nebojo meli prej miro dokler se nebo keremu kaj naredlo.....se je že.......pa jim privoščim da bi se jim, da bi ljudje božji začeli malo razmišljat!!!!
Nazaj na vrh
Opazovalec
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2009 5:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

No pa še enih par mojih komentarjev na zadnje objave.

Iceman:
Že res da na forumu ni pogoj, da se izražaš slovnično pravilno, je pa zelo zaželeno, da vsaj bistvo napišeš pravilno, npr. vrak = vrag, nebo = ne bo....
Ga. Kutin bi bila zelo razočarana nad teboj veš!!!

gospod Smith:

Se strinjam s teboj, ko navajaš pogoje za vstop v družbo in ko omenjaš teptalec ter sani....Pazi samo, da te ne bodo linčali
Nazaj na vrh
smucarU1
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2009 6:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorski karli, rad bi te le spomnil, da na snežnem stadionu že dva tedna intenzivno pripravljajo progo z umetnim zasneževanjem, za svetovni pokal v alpskem smučanju, nam bolj poznanem kot ZLATA LISICA, ki je prireditev svetovnega merila. le toliko, če si brihten veš kaj to pomeni...

P.S. Še nobenega nisem zmerjal na tem forumu. Tudi sam sem v več postih že napisal, da se bodo smučarji smučali pač tam, kjer so ugodnejši pogoji za smuko, tudi jaz.

Ker pa se sam učim na napakah, ki jih vidijo ljudje na meni, ki se družijo z mano, ki jih tudi sprejemam, če mi kdo pove za njih in jih potem poskušam odpraviti. In ker ta forum verejtno berejo tudi strojniki iz Ribnice, bodo mogoče kaj vzeli na znanje.Upam vsaj.Zato so forumi, da se delijo mnenja.

Strojniki v Ribnici-vse poznam osebno in vem o čem govorim. Še nikoli nič na pamet.

Varno smuko fantje!
smucarU1
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2009 6:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

iceman je napisal/a:
no smučaru1 ti očitno rad smučaš na kratkih progah ko tako hvališ ribniško saj ne da bi mel kaj čez njo! ja ful vredu smučišče samo sta obe progi kratki! glede razmer koliko krat si pa bil na ribniški letos in so bili gor bolši pogoji? ko še v ribici ni delovala velika vlečnicaje blo gor definitivno bolše ker si imel več prog! kaj pa zdaj ko se bo odprla še strma proga. ko na ribniški piha ko vrak je v ribnici mirno, gor je megla v ribnici pa sonce! saj ne trdim da je zmeraj tak v večini primerov pa ja! aja pa glede apartmajev se pa malo pozanimajte pol pa govorite!

Iceman odloči se že za nekaj. Nekaj trdiš, v naslednjem stavku že praviš, da ne trdiš da je zmeraj tako. Bodimo korektni, če že debatiramo.
iceman
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2009 7:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2008 22:52

no smučaru1 kaj se morem odočit? saj sem rekel da je ribniška bolša za smučat kot ribnica ampak pot pogojem da ribnica ni odprta v celoti!!!!
če pa v ribnici delata obe vlečnici in vse proge pa si upam trdit da imaš v ribnici bolše pogoje za smuko! če je seveda dovolj snega da ni na progi kamenja! aja pa še tisto o lažnivcih! maš kakšen poseben razlog da to trdiš?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
sk,ribnica
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2009 7:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 12:36

smučarU1, ko si že tako pameten, mi pa povej ali si si prebral pravila foruma smučišča.net????????

že eno izmet prvih je ne citiraj posta, ki je tik pot tvojim

iceman se strinjam s tabo glede pogojev in boljše smuke..

no še nekaj smučarU1 na štadionu pripravljajo podlago za tlato lisico. Ali pa veš da se lisica leta 2013 seli v Ribnico (saj tako pravijo)?? In ali veš kakšne tekme pripravljamo tu v ribnici.?????????????? (sicer ne take za prenos po RTV SLO in POP TV in A kanal in .......... Pa vendar velike

Citiram:
samo to, da pač si lahko strojnik na naši vlečnici, če si del tiste družbe, v katero pa lahko (vstoipiš) če si lažnivc pa brez občutka za soljudi, ter dobro naši mali vasici.......glede ratraka pa motornih sank, pa lahko samo rečem daso pač bedaki ti ki to delajo.... ki pa tak nebojo meli prej miro dokler se nebo keremu kaj naredlo.....se je že.......pa jim privoščim da bi se jim, da bi ljudje božji začeli malo razmišljat!!!!

A si nam favš al ka????????

Pa ne HODITE V RIBNICO, ČE VAM NE PAŠE.... A TI NAJ NARIŠEM????????'
Nazaj na vrh
smucarU1
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2009 9:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo ravno iz smučišča Ribnica na Pohorju. Moram povedati, da sem se v dveh urah kar pošteno nasmučal. Gužve med tednom na nočni smuki ni. Tudi proga ni nič ledena.

Edino sidre na spodnji postaji vlečnice RibnicaII so malce pregrobe, moraš pazit da te katera ne "zahakla".

sk,ribnica - le to, nisem citiral posta tik nad menoj.

iceman - o lažnivcih? nič ne vem, nisem jaz o tem pisal. Morda si mislil to vprašati gospoda Smitha.

Tudi jaz bi moderatorja prosil, naj ukrepa zoper uporabike tega foruma, ki se derejo na nas (z veliko pisanimi črkami), uporabljajo namesto enega klicaja, deset klicajev, obtožujejo po krivem in podobno. Ostali se ob tem počutimo, kot da ne znamo šteti do deset.

Drugače pa izkoristite dneve za smuko kolikor se da. Se splača.
Opazovalec
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2009 9:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Fantje....dajte se malo prizemliti prosim. Se mogoče zavedate kaj pomeni Zlata lisica in kaj je v ozadju.

1. potrebujete progo in iztočišče le te.....ok se da izvesti....
2. potrebujete nastanitvene kapacitete za cca. 150 do 200 ljudi....težka bo...
3. potrebujete cestne povezave.....hm....bo zelo težka glede na hitrost slovenskih cestarjev
4. Smučarji, trenerji, PRESS, tehnično osebje se mora zvečer nekam dati v Ribnici in ne sedeti pri Jelki, Pri Vidi, v Smučaru in apartmajih....
5. Potrebujete sedežnico......
6. Potrebujete usposobljeno osebje, kar pa je še najtežje od vsega...
7. Verjetno pa potrebujete še konferenčno dvorano.....ja super....

Ja bodo velike tekme v Ribnici, samo ne FIS....preveč se pogovarjate v strojnici...
LP
Nazaj na vrh
riba-ribnica
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2009 9:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:22

Ja eni so preveč favš tistim ki zaslužijo.Preveč slovencev je takih in moramo se jih sramovat,ponavadi so to tisti ki se imajo za najbolj ugledne.Kar se pa tiče smučišča je super,ko bo se odprla srtma proga bo super.Ljudje rajši gredo na smučišča kjer je bol ugodno in kljub temu zlo dobro poskrbljeno za varnost.Pa veliko
Nazaj na vrh
smucarU1
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2009 9:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja ta strma je in bo divja. Upam samo da takšna kot ona druga letos, brez kamenja.

A morda riba-ribnica veš, kdaj bo odprta?
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 50, 51, 52  Naslednja Stran 23 od 52

Kazalo po Smucisca.net forumu » Ribniško Pohorje » Smučišče Ribnica na Pohorju
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net