|
Kanin - aktualne informacije |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
luky |
Objavljeno: Tor Dec 16, 2008 8:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31 Prispevkov: 566
|
a ni kabinska tist moder pleh v ozadju? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tim |
Objavljeno: Tor Dec 16, 2008 8:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49 Prispevkov: 799 Kraj: Birmingham, UK
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
t600 |
Objavljeno: Sre Dec 17, 2008 12:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Dec 2007 23:44 Prispevkov: 20
|
Slika je pomoje slikana nekje iz Sedla oz. vrha Prevale. Tisti modri pleh v ozadju pa je restavracija, pod ratrakom pa je postaja gondole.
Bodo pa pomoje glede na izkušnje iz preteklosti, za odprtje vseh prog in sedežnic rabili vsaj 14 dni, za Graben mogoče celo še več. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
samokham |
Objavljeno: Sre Dec 17, 2008 11:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47 Prispevkov: 349
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slikca |
Objavljeno: Čet Dec 18, 2008 1:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 0:48 Prispevkov: 61
|
@t600- ja prou maš, slikano s sedla, ratrak na strehi kabinske žičnice, odzadi se vidi restavracija...
jah, jim ga je kar nasulo, ane...no, kljub temu da so učeri in dans vabil prostovoljce, da jim pomagajo kidat sneg, ne vem če bomo dočakali odprtje ta vikend...učeri so se neki matrali tud prostovoljci, danes so pa vsi ostali v dolini, ker piha močan veter gor...pa še napoved ni kej preveč dobra za naprej
pomojem ne bo nč ....
pa še predil mamo zaprt ... človek bi se kar  _________________ 08/09 ; 3x Moelltal, 1x Koralpe, 28x Kanin, 5x Tignes, 1x Nassfeld, 2x Kr. Gora, 1x Višarje, 1x Krvavec, 1x Vogel
09/10 ; 12x Kanin, 1x Črna, 1x Zoncolan, 1x Poseka, 1x Kope
10/11 ; sploh še nisem stala na smučkah, razen s kajtom  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slikca |
Objavljeno: Pet Dec 19, 2008 2:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
zdej gre pa zares ... baje nas v nedeljo gor spustijo, pa še lepo vreme je napovedano
ah, nehi se veselit prezgodi, sej ne veš kaj te zgori čaka ... sam fajn filing je pa vseeno  _________________ 08/09 ; 3x Moelltal, 1x Koralpe, 28x Kanin, 5x Tignes, 1x Nassfeld, 2x Kr. Gora, 1x Višarje, 1x Krvavec, 1x Vogel
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Charlie Uno |
Objavljeno: Pet Dec 19, 2008 4:25 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 18:09 Prispevkov: 327
|
Torej se bo začelo (www.boveckanin.si):
Naprave bomo za smučarje prvič pognali v nedeljo, 21.12.2008. Prva vožnja bo ob uri 8:00. Obratovale bodo naslednje naprave: vlečnica PODI, trisedežnica SKRIPI in krožno-kabinska žičnica C-D. Smuka bo mogoča na progah PODI in SKRIPI I, II, III.
Smuka na progah VELIKI GRABEN, PREVALA in SEDLO ne bo mogoča zaradi nevarnosti proženja snežnih plazov in izredne zasneženosti določenih območij imenovanih prog.
Zaradi opisanih razmer na smučišču bo do vključno 24.12. smučarske vozovnice mogoče kupiti po znižanih cenah. Odrasla dnevna smučarska vozovnica bo na voljo po ceni 22 ?, otroška dnevna vozovnica pa po ceni 17 ?.
V ponedeljek bo smučišče izjemoma zaprto. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borutz |
Objavljeno: Pet Dec 19, 2008 9:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 18:45 Prispevkov: 97
|
Pri ski-bilek se nimaš kaj bati. Jaz sem pred kratkim bidnil ene smuči dobil sem jih v roku 5-10dni po prejemu denarja. Pa še za pol interspotove cene sem jih dobil  _________________ 41xCerkno, 3xKrvavec, 1x Pohorje |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Age |
Objavljeno: Sob Dec 20, 2008 10:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 11:51 Prispevkov: 695 Kraj: Ljubljana
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slikca |
Objavljeno: Ned Dec 21, 2008 7:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
dans so nas spustili gor...lepo vreme in nad pričakovanji lepo urejena in dobra snežna podlaga... prou uživala sem
@age - za njih je takoj preveč snega...so tko zveličani in nezainteresirani da kar glava boli in vse jim je odveč...  _________________ 08/09 ; 3x Moelltal, 1x Koralpe, 28x Kanin, 5x Tignes, 1x Nassfeld, 2x Kr. Gora, 1x Višarje, 1x Krvavec, 1x Vogel
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Age |
Objavljeno: Ned Dec 21, 2008 7:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 11:51 Prispevkov: 695 Kraj: Ljubljana
|
@slikca ,vse ti verjamem saj si iz teh krajev, a ne. Upam, da imaš kakšne slikce, slikca (daj jih na forum, pls, če jih imaš), hehe, ker Kanin mi je še iz mladostnih časov v zelo lepem spomin.
Zdaj, ko je tako lepo odebeljeno pobeljen, bi bil vreden ogleda.
Me pa mika, da pridem spet po dolgih letih na obisk k vam , ni velikokrat tako debela snežna odeja, življenje pa kratko.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slikca |
Objavljeno: Tor Dec 23, 2008 11:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
@age- sem dokaj blizu ja, pa vseeno že dovolj daleč
sem pa ena tistih ka hodi brez digitalca okrog, tko da mojih slikc ni ...mogoče pa kako nafehtam ... sicer pa pridi kaj pogledat na naš konec, samo tolk počaki, da prevalo odkopljejo in da bo krnica varna in zanimiva  _________________ 08/09 ; 3x Moelltal, 1x Koralpe, 28x Kanin, 5x Tignes, 1x Nassfeld, 2x Kr. Gora, 1x Višarje, 1x Krvavec, 1x Vogel
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smrkec88 |
Objavljeno: Sre Dec 24, 2008 8:36 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 12:42 Prispevkov: 136 Kraj: šmartno pri litiji
|
upam d bojo do novga leta use odprl pa poštimal....k bom za novo leto u kranski gori pa mam namen it smučat na kanin  _________________ sam da se smuča |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Charlie Uno |
Objavljeno: Sre Dec 24, 2008 11:05 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 18:09 Prispevkov: 327
|
Glede na promet z ratraki imam občutek, da bo jutri Prevala že delovala. Sicer pa je sneg tudi na južni strani čudovit. In danes smo imeli krasen dan; smučarjev ne preveč in ne premalo, le sonček se nam je vmes za dobro urico skril.
Če pa se boš do novega leta iz Kranjske gore v Bovec lahko pripeljal ne preko Ljubljane oziroma Kobarida, pa že močno dvomim.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smrkec88 |
Objavljeno: Čet Dec 25, 2008 4:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 12:42 Prispevkov: 136 Kraj: šmartno pri litiji
|
sej se bom pozanimu prejt kakšna je situacija, če ne bomo probal it pa preko italije, bomo vidl kakšna bo situacija  _________________ sam da se smuča |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|