Avtor |
Sporočilo
|
SMUČAR (KOPE) |
Objavljeno: Sob Mar 15, 2008 11:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28 Prispevkov: 385
|
lenko je napisal/a: | Muči me ne nič, ampak mi priprava proge ni všeč |
Jao tole tvoje POHORJE
Prav zoprn si že  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejvi |
Objavljeno: Sob Mar 15, 2008 11:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45 Prispevkov: 571
|
Dejte se še malo kregat no...
BTW Leopold, super dan si imel in lepe slike si naredil. Meni je edino zelooo žal, da nisem tudi jaz bil v četrtek gor. Sem upal, da bo tudi v petek tako, pa ni bilo, žal...Tuga od vremena. Sonce je le kdaj pa kdaj pokukalo izpod debelih oblakov, tako da je bila slaba vidljivost. Na vrhu je od 12.00 naprej pihalo ku 100 mater, nekaj kasneje pa je stisnila tudi megla, in takrat smo se še edino norci vozili dol...
Fotke so tudi temu primerne.
Proge: do 12.00 v redu, potem pa pri teh temperaturah ni več pametno vztrajati. Jezdil sem sicer do 16.00, ko so mi skoraj odpadle noge. Najbolj si se nasmučal na Njivice - Tiha dolina ter gor s hitro in res dobro novo 6-sedo. Ta proga je še najdlje zdržala.
Na začetku je blo še OK:
Potem pa zmeraj več oblakov...
V Julijcih je bilo kljub drugačni vremenski napovedi lepše vreme
Še pogled iz Zvoha:
Vse bolj je pritiskala oblačnost in veter je fajn vlekel:
Pa še pogled na Veliko planino:
Stari vrh je od polovice povsem kopen, razen bela kača se še vije v dolino...
V glavnem...šel gor kao med tednom, pa še sred marca, pričakal pa me je poln parkplac, ter na smučišču nemalo ljudi! Kdo bi si to mislil...Zdaj res verjamem, da smo Slovenci totalni smučarski friki!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
stubai |
Objavljeno: Ned Mar 16, 2008 6:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Dec 2005 23:40 Prispevkov: 371
|
Pa še vtisi od sobote. Zjutraj megla nekje do 1600 m n.v., nad njo pa sonce na polno. Megla, ki ni hotela popustiti, pa se je okoli enajstih, pol dvanajstih razlezla po vsem smučišču tako, da posebnega užitka ni bilo več.
Megla!!!
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jaka |
Objavljeno: Pon Mar 17, 2008 5:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2007 7:50 Prispevkov: 62
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Sre Mar 19, 2008 7:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1055
|
Prekrasen dan, sneg,... Bil že ob 8.00 na parkirišču in je bilo kar nekaj ljudi, ob 11h ko sem se vračal, je bila 6 polna. Jutri pa ponovim...
 _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Rotty |
Objavljeno: Sre Mar 19, 2008 8:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2005 17:08 Prispevkov: 186 Kraj: Črnuče
|
Res je bil prekrasen. Večina je sicer mislila, da je prekrasnega dneva konec, ko je ob cca. 11.30 Krvavec ovila gruča oblakov, vendar so se po pol ure popolnoma umaknili in prekrasen dan se je nadaljeval...škoda, da tudi jutri nisem vzel dopusta. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
t600 |
Objavljeno: Čet Mar 20, 2008 1:28 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Dec 2007 23:44 Prispevkov: 20
|
Dan je bil res super, vendar pa mi je v "oči padla" slaba priprava določenih (samo določenih prog), ker drugače ponavadi čez urejenost prog na krvavcu nimam pripomb. A je mogoče to tud odvisen kaj taptajo s katerim teptalcem? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jan |
Objavljeno: Čet Mar 20, 2008 10:07 am Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Nov 2005 19:44 Prispevkov: 187 Kraj: Ljubljana
|
Spik: Kako je stanje izven prog? _________________ Sezona 09/10 - 40x: 16x Kranjska Gora; 8x Rogla; 6x Stari vrh; 5x Krvavec; 2x Cerkno, Vogel; 1x Kanin |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejvi |
Objavljeno: Čet Mar 20, 2008 2:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec smučišč

|
Jan je napisal/a: | Spik: Kako je stanje izven prog? |
Jah, snega ni v izobilju, se pa da...čeprav se snežna odeja z nadmorsko višino vidno tanjša. Na vrhu je snega dovolj, na sredini že dosti manj, spodaj pa ga že skoraj zmanjka... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leopold |
Objavljeno: Čet Mar 20, 2008 9:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28 Prispevkov: 1216 Kraj: Mengeš
|
Danes bila z Pekom gor. Čist cel cevc ste zvozl . Drugače je pa tudi mene je zmotila priprava nekaterih prog, so pa vsaj zdržale do konca (brez kupov). Pa pomoje so leve Njivice crknle (in to mislm da točn prejšni četrtek), pa tud krogci na Kržišču so mal nagajal. Ljudi kar nekaj a brez gužve (glede na čas in napoved veliko), vreme od sonca (vroče), oblačnega in vetrovnega (mrzlo) in do snežne plohe. nN koncu sva se največ vozila po gmajni na Kržišču in pod črto odličen smučarski dan. _________________ Sezona 24/25: 5x Obertaurn, 4x Krvavec, 1x Vogel, Kranjska Gora, Pokljuka, Jezersko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Pet Mar 21, 2008 8:02 am Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

|
Ponavljam Lepopoldove besede za včerajšnji dan (četrtek).
Glede na vremenske in nežne razmere sem pričakoval proge boljše kot v sredo pa je bilo ravno obratno. Tokrat zelo razočaran nad pripravo prog, saj ne da se ni dalo smučat samo.... enostavno je bilo veliko nekih grbin, lukenj... _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Tor Mar 25, 2008 5:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

|
Powedr day!!! Široke smučke so prišle na svoj račun. Malo čez 9 smo čakali, da nas spusijo na Zvoh in se je nabralo kar nekaj ljudi. Naslednjo uro je bilo njabolj obljudena sedežnica na Krvavcu. Lep dopoldan...
 _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leopold |
Objavljeno: Sre Mar 26, 2008 11:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28 Prispevkov: 1216 Kraj: Mengeš
|
Danes sva šla z Pekom gor pogledat če je ostal še kj cevca nezvoženega - res ste se fajn včeraj potrudl . Po sili razmer prihod malo pred enajsto, "presenečenje" na parkingu - parkirali so že na 7 (ne misle nihče delat/študirat?), ampak se je dobil parkplac čisto zgoraj. Zgora pa tako, večinoma oblačno vreme in vetrovno in dost mrzlo, ob pol štirih se je pa spucal . Sneg mehak a počasen, večjih kupov ni bilo, cevc (kar ga je še ostalo) pa kr težak. Tako je spet sledilo poldnevno valanje po snegu in smrekah na Kržišču
Pot v raj
Grozeči oblaki
Malo po gozdu
Formatic se ukvarja z Zvohom (Lenko povej kaj delajo narobe ):
Zadnja runda:
 _________________ Sezona 24/25: 5x Obertaurn, 4x Krvavec, 1x Vogel, Kranjska Gora, Pokljuka, Jezersko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejvi |
Objavljeno: Čet Mar 27, 2008 8:46 am Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec smučišč

|
V bistvu se zdaj na Krvavcu smuča po popolnoma naravnem snegu, zato je verjetno bolj mehko... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Čet Mar 27, 2008 10:10 am Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

|
Leopold je napisal/a: | Po sili razmer prihod malo pred enajsto, "presenečenje" na parkingu - parkirali so že na 7 (ne misle nihče delat/študirat?), ampak se je dobil parkplac čisto zgoraj. |
Dan prej pa vse prazno - 2/3 glavnega parkirišča. _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|