Avtor |
Sporočilo
|
hrošč |
Objavljeno: Pon Jan 28, 2008 6:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43 Prispevkov: 494
|
Upam da bo do srede zdrzalo. Razen ce bo kej mraza ponoci pa bojo zasnezevali, domacini porocajte  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Pon Jan 28, 2008 10:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29 Prispevkov: 762 Kraj: Stari vrh
|
Danes na nočni južen sneg drugače solidna smuka z malo ljudi.
Temperature zgoraj pri vegi: temp:okoli 1.0°C
vlažna: 0.6
vlaga pa 96 %
Če ne bi blo take vlage bi skor sigurno lahko malo delali sneg. Upam da se čez noč ohladi. _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miki2 |
Objavljeno: Tor Jan 29, 2008 3:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Nov 2007 19:45 Prispevkov: 96
|
Jaz imam pa samo eno pripombo glede žičničarjev.Smučišče že tako ni na dobrem glasu zadnje čase potem pa velikokrat opazim neprijaznost žičničarjev. Vem, da pri kupovanju prihaja do velikih kršitev ampak žičničarji tudi če imaš pravo karto reagirajo nezrelo in na neprijazen način. Strank je vedno manj na takšen ančin jih bo še manj. Sam sicer čez smučišče niam nič pripomniti sem pa že večkrat to opazil. _________________ Stari vrh je zakon!!!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
t600 |
Objavljeno: Tor Jan 29, 2008 3:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Dec 2007 23:44 Prispevkov: 20
|
S tem bi se strinjal tudi jaz. Kart nebi bilo potrebno pregledovati še ročno, saj se jim vse izpiše na računalniku. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kkiki |
Objavljeno: Tor Jan 29, 2008 3:37 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 22:46 Prispevkov: 100
|
Miki2 maš prov tudi jaz sm to že vidu. Samo še hujše je pa to da ppotem zanikajo da so sploh kaj rekli o tem ( primer: nekdo ni imel osebne in jo je prinesel sabo enkrat drugič pa je pol tist reku da on ni nič govoru da nima taprave karte), ni lepo tudi to da nas žalijo ( primer: žičničar vpraša - maš seboj osebno ( ni verjel za karto - spet) oseba - nimam, žičničar - a si sploh slovenc, oseba - ja sm, žičničar - zakaj pa potem nimaš osebne sabo....).Ampak to je sam en ne vsi žičničarji. _________________ Keep on snowboarding and drumming |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andro_ |
Objavljeno: Tor Jan 29, 2008 6:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Feb 2006 20:39 Prispevkov: 537
|
Jaz osebno z žižničarji z Starega vrha nimam slabih izkušenj.
Morem priznat, da sem do zdej "zasledil" take žičničarje le na Krvavcu! _________________ Sezona 2016/17
Serre Chevalier 6x
Cerkno 2x
Stari vrh 1x
Rudno 1x
Bad Kleinkirchheim1x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mariborcan |
Objavljeno: Tor Jan 29, 2008 7:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45 Prispevkov: 400 Kraj: Maribor
|
Ja, take stvari so potem res že višek neprijaznosti, iz svojih izkušenj sicer ne morem nič reči, ker še nisem bil gori. Kar se pa Krvavca tiče pa sem že marsikje zasledil kritike na prijaznost, ampak sam še nisem imel kakih slabih izkušenj (upam, da tako tudi ostane). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Tor Jan 29, 2008 10:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29 Prispevkov: 762 Kraj: Stari vrh
|
Pri kartah je problem ker se vozijo odrasli z otroškimi pa take fore. Pol pa pač zarad takih pregledujejo, čeprav je včasih moteče.
Danes na nočni trdo-ledeno, če si imel nabrušene robnike fajn, drugače ne tolk. Morda bojo temperature omogočale zasneževanje ponoč, sam je pa precej vlažno. Ljudi je bilo nekaj, a ni bilo gužve. _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hrošč |
Objavljeno: Sre Jan 30, 2008 4:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

|
Danes sem bil gor. Glede na razmere je bila smuka zelo vredu, nekaj kamnov se je pokazalo, malo rjavega snega ponekod ampak brez panike. Ljudi nic, nastel sem vse skupaj kakih 40 avtomobilov..sele po 12 je zacelo rahlo rositi, ob pol 2 na zadnji furi pa je na vrhu malo zameglilo. Sneg dopoldan pomrznjen in trd, spodaj je zdrzal tak do konca, zgoraj na levi progi se je precej zmehcalo, temp. na Vegi je kazala okoli 3°. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
juventino |
Objavljeno: Sre Jan 30, 2008 5:46 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Pon Nov 2006 23:00 Prispevkov: 97
|
mariborcan je napisal/a: | Ja, take stvari so potem res že višek neprijaznosti, iz svojih izkušenj sicer ne morem nič reči, ker še nisem bil gori. Kar se pa Krvavca tiče pa sem že marsikje zasledil kritike na prijaznost, ampak sam še nisem imel kakih slabih izkušenj (upam, da tako tudi ostane). |
jaz še nikoli nisem zasledil da bi kdo preverjal karte. Sicer se pa šverca malo morje folka....lahk pridš na blagajo, pa rečeš dve odrasli in dve otrški...in skijaš
no, men se še ni treba, sm študent  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andro_ |
Objavljeno: Sre Jan 30, 2008 6:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Feb 2006 20:39 Prispevkov: 537
|
Spomnite se pregovora "Bogu kar je božjega, cesarju kar je cesarjevega!" ... _________________ Sezona 2016/17
Serre Chevalier 6x
Cerkno 2x
Stari vrh 1x
Rudno 1x
Bad Kleinkirchheim1x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
padalec |
Objavljeno: Sre Jan 30, 2008 7:09 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Pet Jan 2008 17:56 Prispevkov: 72
|
Koliko je dolga proga ob šestsedežnici ?? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smučar |
Objavljeno: Sre Jan 30, 2008 7:39 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 10:07 Prispevkov: 325
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smučar |
Objavljeno: Sre Jan 30, 2008 10:13 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 10:07 Prispevkov: 325
|
SMUČAR (KOPE) je napisal/a: |
Zamet pri izstopu iz srednje postaje vlečnice Kopa
|
Vlečnica kopa nima nobene srednje postaje. Izstop je samo na vrhu! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hrošč |
Objavljeno: Čet Jan 31, 2008 12:46 am Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

|
Eno vprasanje. Mogoce kdo ve, kaj je tista lesena zadeva, ki jo vidis ko se peljes s Kopo mimo jezera, ki izgleda kot skakalnica? A se poleti mecejo v vodo s kolesi al kaj je tisto?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|