Avtor |
Sporočilo
|
smuciscar |
Objavljeno: Tor Jan 22, 2008 11:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča v kavbojkah
Pridružen/-a: Tor Dec 2004 16:44 Prispevkov: 778
|
Ma kaj vam naj še rečem kot ... sorry, da sem bedn admin, ki brez utemeljenega razloga briše poste in ne zna korektno administrirati foruma ... bom se probal poboljšati zaradi vas, da vam ne bo neprijetno tukaj ... samo morte pa vedet, da mi je všeč, če ohranjate nek red.
@andro_; če hočeš tut ti kako posebno titulo, mi javi na zs! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
alioth |
Objavljeno: Sre Jan 23, 2008 1:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču
Pridružen/-a: Tor Maj 2006 17:02 Prispevkov: 131
|
Prepoved citiranja zadnjega posta se mi zdi povsem neprimerna, ampak če je že zapisana kot pravilo, pa naj drži. Je pa med pravili zapisano tudi, da je prepovedano žaljenje in neuporaba slovničnih pravil. Takih postov in uporabnikov, ki se tega ne držijo, je malo morje, pa ni šlo nobenemu od modov in adminov to v nos.
Višek nedoraslosti položaju pa je zaklepanje teme Zlata lisica. Admin Jack se je najprej spustil na nivo chatanja, potem pa verjetno iz užaljenosti vse skupaj zaklenil. Tako se ne dela na resnih forumih.
Moje mnenje. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
smuciscar |
Objavljeno: Sre Jan 23, 2008 3:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča v kavbojkah
|
No, potem pa jo odklepam ... zdaj pa pričakujem, da bo kdo kaj napisal tja prej kot drugo leto! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
andro_ |
Objavljeno: Sre Jan 23, 2008 7:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami
Pridružen/-a: Tor Feb 2006 20:39 Prispevkov: 537
|
ma nevem kam vse to vodi...
kaj se samo pritoževat znate ????
če pa komu kaj ni prav naj to ne pove tako "na grobo".
Bi prav rad videl koga iz med vas ki tolko kritizirale,
da bi naredili tak zakon forum, ter z njim zdržali tolk časa. _________________ Sezona 2016/17
Serre Chevalier 6x
Cerkno 2x
Stari vrh 1x
Rudno 1x
Bad Kleinkirchheim1x |
|
Nazaj na vrh |
|
|
andro_ |
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 9:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami
Pridružen/-a: Tor Feb 2006 20:39 Prispevkov: 537
|
Ma ljudje... dajte no...
Če komu kaj ni prav, naj zapusti forum.
pa še tole:
Citiram: | V dobrem letu smo dosegli toliko postov kot jih je ta forum v 4-ih. |
25.1.2008, ob 21:00 je na forumu www.skie.mojforum.si natanko 9234 postov _________________ Sezona 2016/17
Serre Chevalier 6x
Cerkno 2x
Stari vrh 1x
Rudno 1x
Bad Kleinkirchheim1x |
|
Nazaj na vrh |
|
|
smuciscar |
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 10:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča v kavbojkah
|
Zbrisal post matička, zaradi preočitnega reklamiranja . |
|
Nazaj na vrh |
|
|
doppelmayr |
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 10:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami
Pridružen/-a: Tor Apr 2007 13:36 Prispevkov: 561 Kraj: Maribor
|
Malo poglej skupno število postov.Skie majo bistveno manj postov ko ta forum. _________________ Sezona 2009/10: 12xMB Pohorje 3xKope
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
lenko |
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 10:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pohorc
Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34 Prispevkov: 3160
|
Ja matiček da se neboš zdaj pritožil, reklamiranje pač ne spada sem... No tole z citacijo pa je napaka na phpbb... |
|
Nazaj na vrh |
|
|
doppelmayr |
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 10:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami
Pridružen/-a: Tor Apr 2007 13:36 Prispevkov: 561 Kraj: Maribor
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
lenko |
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 10:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pohorc
|
Predlagam rajši da gremo mariborčani na svoj konec in tisti iz drugih krajev na cerkno/krvavec...
Mariborčani bomo veselo pili in se zabavali tisti na tistem koncu pa bodo zmrzovali na lesenih sedežnicah saj bodo odklopne prepolne
P.S.: pa še pir majo predragi |
|
Nazaj na vrh |
|
|
MORIS |
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 10:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami
Pridružen/-a: Pet Nov 2006 19:16 Prispevkov: 653
|
A veš kaj povsod te je polno pa ene pametne objave še nisi danes napisal od 40 ki si jih objavil. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
lenko |
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 10:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pohorc
|
Za smučanje sem danes vse primerno objavil tu kaj pa mi vi pravite budale ali idiot pa je za vas neprimerno veste kaj so meni dali samo za slovnične napake? 8 dni sedenja na hladnem kaj šele bi mogli tebi dati za besedo idiot oz. nyc za totalni internetski jezik...in seveda za besedo budalo... pridemo pohorci v ljubljano z svojimi pisten bullyji in bo v enem dnevu kristalno ravna! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
cellist |
Objavljeno: Sob Jan 26, 2008 8:50 am Naslov sporočila: |
|
|
Uči se sankat
Pridružen/-a: Čet Mar 2006 9:32 Prispevkov: 63 Kraj: Domžale
|
@ JacK: ni to tema "primerno administriranje foruma"?
Nočem nikogar napadati, ampak matiček je v svojem postu izrazil tudi svoje mnenje. Ker je povedal svinjarije, ki za tak forum niso primerne, je bil njegov post zbrisan pod pretvezo "oglaševanja".
Če pravilno sklepam, se bo v tej temi samo še debatiralo o tem, kako je naš forum zandrek, jaz pa bom letel iz foruma (pa ne bo mi žal, ker imam takoalitako "svojega")
O Skie pa rečem samo še to - Lenko kot ustanovitelj foruma ima tu največ objav. In je tudi izjema. K nam so prišli vsi iz smučišča.net, ki so jih ali pregnali ali izbrisali ali žalili (npr. hoki, lenko, matiček, whistler, ...). Pa so tudi ostali.
Pa lep pozdrav! _________________ <ta podpis je prazen, ker nimam ideje, kaj bi notri napisal> |
|
Nazaj na vrh |
|
|
smuciscar |
Objavljeno: Sob Jan 26, 2008 12:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča v kavbojkah
|
Ma sej vso "sranje", ki ga je napisal, me sploh motilo ni. Prvotno sem hotu cenzurirat tiste linke, nakar sem videl, da nima smisla, saj je model pretiraval s tem ... pa tudi težko cenzuriraš neko reklamno naravnano besedilo, razen če ga ne zbrišeš v celoti, za kar sem se tudi sam odločil.
Ti pa si mi že tak predlani reku, da ne misliš več bit na tem forumu in naj te "brcnem" dol, pa si še kr (kar me tudi ne moti) . |
|
Nazaj na vrh |
|
|
cellist |
Objavljeno: Sob Jan 26, 2008 1:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uči se sankat
Pridružen/-a: Čet Mar 2006 9:32 Prispevkov: 63 Kraj: Domžale
|
Ja če me pa nisi Lahko me tudi zdaj, me ne moti.
Pa še to - za zgled si lahko vzamete tale forum: www.skitalk-24.de.
Administratorska ekipa je še zelo mlada, pa se noben ne dela norca iz njih, da je mularija (kot tukaj).
Forum je odlično urejen, ima stalne člane, ki tudi pišejo.
Ko sem jaz prišel gor kot tujec, so me lepo sprejeli (veliko lepše kot tu npr.). V 3/4 leta, ko sem gor, nismo imeli niti enega konflikta.
Špeglejte se!
EDIT: JacK, v prejšnjem postu se kristalno jasno vidi tvoj odnos do uporabnikov. Ampak-zarad mene.... _________________ <ta podpis je prazen, ker nimam ideje, kaj bi notri napisal> |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|