|
 |
|
Oprema Carrera |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
SeekK |
Objavljeno: Ned Jan 06, 2008 2:29 pm Naslov sporočila: Oprema Carrera |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2008 14:21 Prispevkov: 55
|
Lep pozdrav vsem uporabnikom!
Iščem očala/čelado proizvajalca Carrera. V Hervisu/Gigasportu/Sportu2000 izdelkov tega proizvajalca nimajo. Kje v Ljubljani bi se to dalo dobit?
Sicer sem preko interneta našel eno trgovino v Kamniku, samo bi mi bilo v Ljubljani precej bolj priročno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
benhur |
Objavljeno: Pon Jan 07, 2008 1:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Nov 2006 13:27 Prispevkov: 108
|
za ocala sem preprican da jih ima kaksna optika, za celado pa hm ljubljane ne poznam tko da tu ti ne morem pomagat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SeekK |
Objavljeno: Pon Jan 07, 2008 5:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2008 14:21 Prispevkov: 55
|
Hvala za odgovor.
No sej ugotavljam, da je Carrera v splošnem bolj slabo prisotna. Bi bla zdej že dobrodošla informacija, kje sploh dobit v sloveniji...če ne drugega, vsaj za primerjavo cen.
Gledal sem tudi na Ebayu, je sicer nekaj nižja cena, samo ko se prišteje poštnina pride praktično enako. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
streif |
Objavljeno: Ned Mar 23, 2008 9:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Dec 2007 13:40 Prispevkov: 445 Kraj: pod Strmcem
|
Tudi mene zanima en model čelade tega proizvajalca...Kdo je uvoznik, zastopnik za to firmo pri nas ???
Kolikor mi je znano, izdeluje ta firma čelade v Ormožu. Le, da gre roba nazaj v Italijo, potem jo pa distribuirajo od tam naprej, tudi nazaj do nas. Glupo, ampak taka so pač dejstva.  _________________ *23/24* : 35x 16x Weinebene, 9x Rogla, "Belvi"- Stadion, Trije Kralji, Gaal, 7x Turnau
*22/23* : 40x
*19/20* : Reiteralm, Schladming, Kleinlobming, 9x Turnau, Semmering/Stuhleck, KL Hebalm, Brunnalm-Hohe Veitsch, St. Kathrein am Hauenstein, Präbichl, 11x Rogla |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borutz |
Objavljeno: Pon Mar 24, 2008 1:26 am Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 18:45 Prispevkov: 97
|
jaz sem si smučarsko carrera čelado slab mesec nazaj kupil v kolesarskem centru Bauer v BTC (takoj za cityparkom) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
streif |
Objavljeno: Pon Mar 24, 2008 12:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
thnx,
jutri preverim kako je kaj z njihovo ponudbo. _________________ *23/24* : 35x 16x Weinebene, 9x Rogla, "Belvi"- Stadion, Trije Kralji, Gaal, 7x Turnau
*19/20* : Reiteralm, Schladming, Kleinlobming, 9x Turnau, Semmering/Stuhleck, KL Hebalm, Brunnalm-Hohe Veitsch, St. Kathrein am Hauenstein, Präbichl, 11x Rogla |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gk |
Objavljeno: Pon Mar 24, 2008 2:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Avg 2005 21:00 Prispevkov: 158 Kraj: Prlek!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
streif |
Objavljeno: Sre Apr 02, 2008 1:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
Sem bil pri Koletniku v Murecku, pa mi pravi, da mu je velika večina zaloge čelad Carrera že pošla (sva iskala in razmetavala pa se žal ni našlo), tako da so šanse komaj v jeseni, mi pa jo nabavi, če si jo upam naročiti na blef...brez probe ...ne pride v poštev. Za cene pri njem se, da dobro zmeniti, kot pravi GK, čeprav v štartu izgledajo kar konkretno postavljene - no ima pa zelo kvalitetno robo.
Sem enkrat iskal neke smučarske hlače tam, pa je imel točno takšne kot sem hotel, ampak za 240 eurov, pa sem na koncu šel z njimi za 120. _________________ *23/24* : 35x 16x Weinebene, 9x Rogla, "Belvi"- Stadion, Trije Kralji, Gaal, 7x Turnau
|
Nazaj na vrh |
|
 |
snežko |
Objavljeno: Pet Apr 04, 2008 4:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 19:26 Prispevkov: 59
|
majo v elanu v begunjah - očala in čelade... _________________ veselimo se skupaj |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
streif |
Objavljeno: Pet Apr 04, 2008 9:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
Hvala, bom probal še pri njih! _________________ *23/24* : 35x 16x Weinebene, 9x Rogla, "Belvi"- Stadion, Trije Kralji, Gaal, 7x Turnau
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|