Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Italija » Marmolada & gneča

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
 Marmolada & gneča « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Smucar9
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 15, 2025 10:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2018 14:17

GreenIce je napisal/a:
JurijB je napisal/a:
Na marmeladi sem vsakokrat ko sem tam in mi na kraj pameti ne pade, da bi se kamorkoli vozil z avtom.
Če nisi ravno v Picolinu rabiš z zajlami v idealnih pogojih cca 2,5-3 ure do Maglia Capele tam greš na gondolo. Nazadnje sem čakal dve gondoli, torej neke pol urce, gori se med 1. in 2. ne čaka nič, med 2. in 3. nikoli več kot eno gondolo. V najhujših časih na stari gondoli pa neke 2 uri do vstopa v gondolo.

Mi pa ni jasno kako bi startal iz Fedaie, ker tam ni nič - staro sedežnico so ugasnili že dolgo nazaj.

Pa še nekaj - zakaj bi cel dan drajsal Marmelado, če so drugje tudi odlične proge? Enkrat, dvakrat če ni gneče še, ostalo pa mi je BV.

Čakaj malo, 2,5 do 3 ure iz vznožja Arrabbe do Marmolade? Ni to malo pretirano? Meni je pač point, da imam dopoldne možnost 2-3 spustov iz vrha Marmolade v dolino. Ampak ni mi jasno, koliko časa rabim iz dna Arrabe do vrh Marmolade. Če je 3 ure, ti gre pol dneva.

Prej kot v 45min ne bos gor,
Dlje kot 2.5ure pa tudi ne bo trajalo.
Nazaj je pa tud 15-75min.
Zadovoljen z odgovorom ?
2021/22: Moelltal,Višarje,Zoncolan,BKK,(Speier/Groß/Ain)eck,Piancavallo...
2018/19: Nassfeld,Turracher,SanPellegrino,Obereggen,Canazei,Arabba,Civetta...
2017/18: Flachau,Eben,Filzmoos,Schladming,Katschberg,Krvavc,Rogla...
2016/17: Gerlitzen,Kronplatz,AltaBadia,Marmolada,Kr.Gora,Golte...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Cimet
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 15, 2025 10:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jul 2015 6:34

JurijB je napisal/a:
Na marmeladi sem vsakokrat ko sem tam in mi na kraj pameti ne pade, da bi se kamorkoli vozil z avtom.
Če nisi ravno v Picolinu rabiš z zajlami v idealnih pogojih cca 2,5-3 ure do Maglia Capele tam greš na gondolo. Nazadnje sem čakal dve gondoli, torej neke pol urce, gori se med 1. in 2. ne čaka nič, med 2. in 3. nikoli več kot eno gondolo. V najhujših časih na stari gondoli pa neke 2 uri do vstopa v gondolo.

Mi pa ni jasno kako bi startal iz Fedaie, ker tam ni nič - staro sedežnico so ugasnili že dolgo nazaj.

Pa še nekaj - zakaj bi cel dan drajsal Marmelado, če so drugje tudi odlične proge? Enkrat, dvakrat če ni gneče še, ostalo pa mi je BV.

S Fedaje štartam izključno ker imam iz Canazeja 15 minut vožnje. Od tam se odsmučam do MC. Tako sem na prvi gondoli za na vrh.
Se strinjam, da je veliko boljših prog, a letos ker res ni bilo gužve, sem pač drajsal samo Marmelado en dan. Sem pa Dolomite presmučal podolgem im počez, pa včasih zmanjka ideje
Nazaj na vrh
JurijB
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 16, 2025 2:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Mar 2016 17:15

Cimet je napisal/a:
JurijB je napisal/a:

S Fedaje štartam izključno ker imam iz Canazeja 15 minut vožnje. Od tam se odsmučam do MC. Tako sem na prvi gondoli za na vrh.
Se strinjam, da je veliko boljših prog, a letos ker res ni bilo gužve, sem pač drajsal samo Marmelado en dan. Sem pa Dolomite presmučal podolgem im počez, pa včasih zmanjka ideje

Ja v takem primeru je Fedaia logična odločitev, da pa bi se iz Alta Badie vozil na Fedaio pa je nonsens, že itak je ona druga cesta "ubi bože".
Nazaj na vrh
JurijB
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 16, 2025 6:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Mar 2016 17:15

Smucar9 je napisal/a:
GreenIce je napisal/a:
JurijB je napisal/a:

Čakaj malo, 2,5 do 3 ure iz vznožja Arrabbe do Marmolade? Ni to malo pretirano? Meni je pač point, da imam dopoldne možnost 2-3 spustov iz vrha Marmolade v dolino. Ampak ni mi jasno, koliko časa rabim iz dna Arrabe do vrh Marmolade. Če je 3 ure, ti gre pol dneva.

Prej kot v 45min ne bos gor,
Dlje kot 2.5ure pa tudi ne bo trajalo.
Nazaj je pa tud 15-75min.
Zadovoljen z odgovorom ?

Tu so se malo jabolke in hruške pomešale!

2,5 do 3 ure rabiš s smučmi iz Alte Badie do Marmolade, vključeno pol ure do ura čakanja na gondoli v Maglia Capeli.

Iz Arrabe je cca 1 ura do Maglia Capele, vključeno čakanje na zajlah, tako hitro ne prideš z avtom okoli, pa še pobruhan si od ovinkov.
Nazaj na vrh
Cimet
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 16, 2025 7:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jul 2015 6:34

Google maps pravi 1 uro iz La Ille do MC.
Imaš dve opciji. Osebno bi izbral čez Valparolo in Falzarego.
Ideja. prvi dan gledaš, da si zjutraj do 8.20 z avto v MC. Dobiš parking in rebrca z Marmolade. Ponoviš, če ti paše in odsmučas nazaj v apartma. Naslednji dan smučaš tako, da nato zaključiš v MC. Lahko še ujameš zadnjo gondolo na Marmolado in se nužiješ popldanskega rodea
Nazaj na vrh
Smucar9
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 16, 2025 7:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2018 14:17

Cimet, ti si genij !!! tvojo foro puščanja avta za noč ali dve enkrat izvedem

JurijB, saj smo vsi vedeli da je lapsus in da ga vodi (3 ure) skozi celo Rondo...

GreenIce, preberi ta thread od vsega začetka - mislim da imaš sedaj dovolj informacij.
2021/22: Moelltal,Višarje,Zoncolan,BKK,(Speier/Groß/Ain)eck,Piancavallo...
2018/19: Nassfeld,Turracher,SanPellegrino,Obereggen,Canazei,Arabba,Civetta...
2017/18: Flachau,Eben,Filzmoos,Schladming,Katschberg,Krvavc,Rogla...
2016/17: Gerlitzen,Kronplatz,AltaBadia,Marmolada,Kr.Gora,Golte...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 Stran 3 od 3

Kazalo po Smucisca.net forumu » Italija » Marmolada & gneča
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net