Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Avstrija » Ischgl

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
 Ischgl « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
marko
PrispevekObjavljeno: Pon Mar 03, 2025 11:20 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

Sem še jaz pogledal. Po moje je glavni nesporazum, da eden gleda pot v Samnau, drugi pa v Ischgel. Ker v Ischgel bi bila razlika velika, pa še vedno ne 150 km iz Ljubljane. Je pa tudi za Samnau vprašanje, kdaj gledaš, če imaš on-line aplikacijo. Ker po mojih izkušnjah je v Italiji obup, ko prideš z avtoceste. Mesta in vasi vsakih par km in se dopoldne nikamor ne premakneš. Od Salzburga naprej pa po mojih izkušnjah nastopajo zastoji samo zjutraj pri odcepih za doline z velikimi smučišči. Meni kaže takole:
- v Samnau čez Salzburg : 6:19 565 km
- čez Linz in Innsbruck:6:36 492 km
- čez Bossano: 7:07 558 km

Podatki in moje izkušnje torej pričajo v prid severa, je pa treba pred odhodom malo preveriti glede zastojev, lahko se spomnijo kakšnih temeljitih kontrol na meji z Nemčijo ali pride do kakšnih drugih zastojev.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ski tomzy
PrispevekObjavljeno: Pon Mar 03, 2025 7:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Jan 2018 3:15

Najbolje cez tauer avtocesto pa cez nemčijo
Al pa cez felbertauern ter prelaz kitzbuhel,
Ker brenner prelaz samo gradbišce omejitve 80 alpa 70km/h
Nazaj na vrh
marko
PrispevekObjavljeno: Tor Mar 04, 2025 9:04 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

ski tomzy je napisal/a:
Najbolje cez tauer avtocesto pa cez nemčijo
Al pa cez felbertauern ter prelaz kitzbuhel,
Ker brenner prelaz samo gradbišce omejitve 80 alpa 70km/h

Sem spregledal, da je bil predlog preko Lienza na Brenner, ker jaz niti pomislil ne bi, da bi šel tam, sem bil prevečkrat ujet v zastojih med Brunneckom in Bresanonejem. Če bi šel čez Lienz, bi šel tudi jaz na Mittersil. Ampak ob kakšnih čudnih urah, ko ni toliko prometa bi bila pa res opcija čez Brenner najhitrejša, Tudi po kilometrih je 70 km manj, ker je še manj avtoceste porabiš vsaj 10 litrov goriva manj in privarčuješ pri tunelih.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 Stran 13 od 13

Kazalo po Smucisca.net forumu » Avstrija » Ischgl
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net