|
Ischgl |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
marko |
Objavljeno: Pon Mar 03, 2025 11:20 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2897 Kraj: Ljubljana
|
Sem še jaz pogledal. Po moje je glavni nesporazum, da eden gleda pot v Samnau, drugi pa v Ischgel. Ker v Ischgel bi bila razlika velika, pa še vedno ne 150 km iz Ljubljane. Je pa tudi za Samnau vprašanje, kdaj gledaš, če imaš on-line aplikacijo. Ker po mojih izkušnjah je v Italiji obup, ko prideš z avtoceste. Mesta in vasi vsakih par km in se dopoldne nikamor ne premakneš. Od Salzburga naprej pa po mojih izkušnjah nastopajo zastoji samo zjutraj pri odcepih za doline z velikimi smučišči. Meni kaže takole:
- v Samnau čez Salzburg : 6:19 565 km
- čez Linz in Innsbruck:6:36 492 km
- čez Bossano: 7:07 558 km
Podatki in moje izkušnje torej pričajo v prid severa, je pa treba pred odhodom malo preveriti glede zastojev, lahko se spomnijo kakšnih temeljitih kontrol na meji z Nemčijo ali pride do kakšnih drugih zastojev. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ski tomzy |
Objavljeno: Pon Mar 03, 2025 7:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Jan 2018 3:15 Prispevkov: 106
|
Najbolje cez tauer avtocesto pa cez nemčijo
Al pa cez felbertauern ter prelaz kitzbuhel,
Ker brenner prelaz samo gradbišce omejitve 80 alpa 70km/h |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Tor Mar 04, 2025 9:04 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2897 Kraj: Ljubljana
|
ski tomzy je napisal/a: | Najbolje cez tauer avtocesto pa cez nemčijo
Al pa cez felbertauern ter prelaz kitzbuhel,
Ker brenner prelaz samo gradbišce omejitve 80 alpa 70km/h |
Sem spregledal, da je bil predlog preko Lienza na Brenner, ker jaz niti pomislil ne bi, da bi šel tam, sem bil prevečkrat ujet v zastojih med Brunneckom in Bresanonejem. Če bi šel čez Lienz, bi šel tudi jaz na Mittersil. Ampak ob kakšnih čudnih urah, ko ni toliko prometa bi bila pa res opcija čez Brenner najhitrejša, Tudi po kilometrih je 70 km manj, ker je še manj avtoceste porabiš vsaj 10 litrov goriva manj in privarčuješ pri tunelih. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|