|
 |
|
Osttirol ali Lungau(brez Katschberg) |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
boki74 |
Objavljeno: Sob Feb 01, 2020 12:16 pm Naslov sporočila: Osttirol ali Lungau(brez Katschberg) |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jun 2013 9:45 Prispevkov: 22
|
Pozdravljeni,
v tednu pred veliko nocjo planiram z druzino 6-dnevno smucanje.Dilema je,kam iti,Kals-Matrei in St.Jakob ali Grosseck in Faninngberg brez Katschberg in Obertauern.
Najbolj me zanima,kaksne so proge v GG-resortu ali so primerne tudi za boljse oz. zelo dobre zacetnike(zena in hcerka).Sam nimam problemov,sem dober smucar
in mi nobena proga ni problem ampak zena in hcerka preferirajo plave proge vendar tudi rdece proge niso ovira,ce so te rdece proge kot npr.2,3,4,11,14,17 bolj "svetlo rdece kot temno rdece.
Zanima me kaj je vase mnenje,kam je bolje iti.
Se to,v Grossecku in Faninngbergu sem bil pred 2 leti zato vem,kaksne so tam proge.
Veselim se vasih nasvetov in priporocil.
Lep pozdrav _________________ SEZONA 2016/17:1xFlachau,1xHochzeiger,3xBad Gastein,Bergbahnen Berwang,Ehrwalder Almbahn,Fellhorn-Kanzelwand(Oberstdorf),Nebelhorn(Oberstdorf) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tomi |
Objavljeno: Pon Feb 03, 2020 12:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:18 Prispevkov: 1333 Kraj: Jesenice
|
Lahko povem za GG: proge, ki si jih naštel so označene z rdečo, a imajo prav vse kakšen zelo temen, če ne celo črn odsek. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boki74 |
Objavljeno: Pon Feb 03, 2020 10:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Ufff,upal sem,da ne bo taksen odgovor.
Ocitno bo potrebno poiskati"kvartir" v Lungau.
Hvala _________________ SEZONA 2016/17:1xFlachau,1xHochzeiger,3xBad Gastein,Bergbahnen Berwang,Ehrwalder Almbahn,Fellhorn-Kanzelwand(Oberstdorf),Nebelhorn(Oberstdorf) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matejp |
Objavljeno: Tor Feb 04, 2020 11:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pet Nov 2012 10:40 Prispevkov: 267
|
Ker sem letos ravno bil en dan na smučišču Kals GG ti lahko povem naslednje:
- Črne proge v Kalsu so res črne in tudi rdeče proge imajo kakšen črn odsek. Je pa tako, da bila v času mojega obiska kar gužva in ledeno, tako da nimam ravno lepega spomina na ta del (sedežnica Figollift).
- Modra proga iz Matreia v Kals je povezovalna in je "tečna" v pm.
- Matrei del je bil meni ljubši, predvsem modra proga 10 s črno kombinacijo proge 9.
- Tudi črna proga 6 na Matreju mi je bila zelo všeč.
V glavnem Matrejski del mi je bil bolj všeč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boki74 |
Objavljeno: Tor Feb 04, 2020 5:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
To pomeni,da niti ena rdeca proga ni za "zacetnike"?  _________________ SEZONA 2016/17:1xFlachau,1xHochzeiger,3xBad Gastein,Bergbahnen Berwang,Ehrwalder Almbahn,Fellhorn-Kanzelwand(Oberstdorf),Nebelhorn(Oberstdorf) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|