Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2015/2016

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Naslednja
 Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2015/2016 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
DagiDadi
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 24, 2016 8:53 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Nov 2015 17:59

A so upravljalci ze obupali nad sezono ali mene videz vara in bodo poskusali se kaj nastreljat te dni?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
modri mislec
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 24, 2016 9:02 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Nov 2010 18:14
Kraj: slovenska bistrica

Zanimivo vprašanje pri teh pogojih in temperaturah!
Nazaj na vrh
DagiDadi
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 24, 2016 9:32 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Ce me spomin ne vara so zadnjic v takih pogojih streljali na piskru..
Nazaj na vrh
modri mislec
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 24, 2016 9:57 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Tor Nov 2010 18:14
Kraj: slovenska bistrica

Spomin lahko hitro vara.
Nazaj na vrh
DagiDadi
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 24, 2016 8:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Bergfex vem da ni najbolj natancen, za petek in soboto govori -5 in-6. Zadnjic ko je kazal -2 se je delal sneg. Jebat ga, ce je mozno se naj strelja ane!!!
Nazaj na vrh
tigson
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 24, 2016 10:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Jan 2010 13:08

Danes po dolgem času spet na Arehu. Bilo je fajn pomrznjeno zjutraj in kak cm novozapadlega snega se je dalo videti. So pa v vrsti na sedežnico Pisker domačini govorili kot "včeraj smo smučali še v vodi danes pa že na ledu" Topovi so že vsi pospravljeni in na kupu izgleda samo še čakajo, da ji banka ali bilokdože odpelje. Z ničemer nisem dobil občutka, da ima kdo interes še kaj posebej v bodoče urejat tukaj na Arehu. Bo tako dolgo kot bo zato pohitite. Razen, če zdaj v naslednjih dneh še kaj konkretnega pade z neba. Še par fotk

Vrsta na Piskru ni bila dolga, je bila pa skoraj cel dan.

Brez dobrih robnikov je bil na prelomnici problem. Na spodnjem delu piskra je uporabna samo 1/3 celotne širine, zato kar gužva na terenu.

Kopnega je zgleda vsak dan več. Enostavno se zapiči kol in "avtocesta je popravljena".

Sezona 16/17: 3x Scheffau-SkiWelt

Nazadnje urejal/a tigson Ned Mar 06, 2016 9:18 pm; skupaj popravljeno 3 krat
Nazaj na vrh
DagiDadi
PrispevekObjavljeno: Tor Mar 01, 2016 11:05 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Da bi se le napovedi uresnicile in bi ga zametlo ker da se ze zdaj klaverno konca ta boga sezona bi pa bilo visek vsega. Drzimo pesti:)
Nazaj na vrh
Bronco
PrispevekObjavljeno: Tor Mar 01, 2016 11:29 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 11:31
Kraj: Maribor

Kakšne pa so napovedi? Jaz vidim samo dež...
Nazaj na vrh
DagiDadi
PrispevekObjavljeno: Sre Mar 02, 2016 1:05 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Dez b v mestu, na Arehu ga pa lahko zapade 20+cm...
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 03, 2016 3:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

Kolikor trenutno kaže, je čisto možno da bodo za vikend obratovale povezave. Če le ne bo premočan veter.
Nazaj na vrh
gospodk
PrispevekObjavljeno: Pet Mar 04, 2016 10:53 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Jan 2013 11:51

Ena sveža iz Pohorja... Ker nas je narava končno (!) obdarila z naravnim snegom se jutri odpirajo tudi Stolp, Videc in Partizanka.
vir: https://www.facebook.com/mariborskopohorjejezakon/
Nazaj na vrh
gost2
PrispevekObjavljeno: Sob Mar 05, 2016 5:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 17:45

http://4d.rtvslo.si/arhiv/prispevki-in-izjave-slovenska-kronika/174391736

http://www.rtvslo.si/lokalne-novice/veliko-povprasevanje-za-drobtinice-stecajne-mase-sc-ja-pohorje/387241

Veliko povpraševanje za drobtinice stečajne mase ŠC-ja Pohorje
Naslednja javna dražba bo konec aprila
2. marec 2016 ob 21:47
Maribor - MMC RTV SLO
Leto dni po stečaju Športnega centra Pohorje je stekla še druga javna dražba premoženja podjetja, kjer pa je bil na razpolago le skromen del nekdanjega premoženja družbe. Največ zanimanja je bilo za delovne stroje.

Tako je bila vsota izklicnih cen za dva rovokopača in dva traktorja 53 tisoč evrov. Udeleženci dražbe pa so bili pripravljeni odšteti precej več. Stečajni upravitelj Drago Dubrovski je po dražbi dejal, da so v povprečju iztržili do 80 odstotkov višje cene od izklicnih.

Upravitelj je na dražbi ponudil še pet teptalnikov in 30 snežnih topov, zanje pa zanimanja ni bilo. Dubrovski ocenjuje, da gre za specifično opremo, ki zanima ozek krog kupcev, ti pa verjetno računajo na še nižjo ceno.

Sicer pa stečajni upravitelj prodaja le skromen del premoženja Športnega centra Pohorje, saj je DUTB že pred stečajem prevzel tri hotele. Premoženje je ocenjeno na 23 milijonov evrov, dolga pa se nabralo za 66 milijonov evrov.

Ker so večino terjatev prijavile banke lahko navadni upniki le še upajo, da bo Dubrovskemu uspelo nekaj iztržiti še z žičnicami. Te je prevzela mariborska občina, Dubrovski pa od nje zahteva 17 milijonov evrov. Končni izkupiček pa bo določila mediacija. Dubrovski upa, da bodo našli skupni jezik, s katerim bodo vsi zadovoljni.

Naslednja večja dražba bo konec aprila, konec stečajnega postopka pa bo odvisen tudi od sodnih postopkov, Dubrovski predvideva, da se bo končal do konca leta 2020.

L. L., Timotej Semenič, TV Slovenija
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Ned Mar 06, 2016 5:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

Baje da je bil gori včeraj živi cirkus....sam sem bil takrat na Rogli, kjer kljub orkanskemu vetru cirkusa ni bilo......:
Nazaj na vrh
zmelkoow
PrispevekObjavljeno: Ned Mar 06, 2016 8:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2011 14:47

LP!

Sem bil na Pohorju od petka; na vreme sicer res nimajo vpliva, kar se pa odnosa tiče pa sploh ne morem verjet.
Najprej sem pol ure čakal na karte, pa je bila pred mano ena sama Madžarka. Potem ugotovim, da so verjetno edini v Sloveniji, ki mi ne dajo popusta na IVSI markico... norim prvič!
Drugi dan se odpeljem do Areha, zaradi vetra zaprto, nazaj na Bolfenk...
Parkiram, zložim opremo iz avta, se preobujem v pancerje in se prikaže en avtobusar in mi reče, da moram umaknit avto. Prej ga ni bilo nikjer; ali res nimajo enega čebra rumene barve, da bi označili oziroma imeti enega redarja, ki bi zjutraj usmerjal avtomobile...in spet norim!

To sicer še ni vse, kar me je zmotilo, gostinska ponudba, neprijaznost in neustrežljivost nekaterih žičkotov....

Če se ne bo res nekaj drastično spremenilo, me ne vidijo več.
Nazaj na vrh
DagiDadi
PrispevekObjavljeno: Ned Mar 06, 2016 9:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

To je Pohorje, prvo leto sem v Mbju pa sem ze spoznal kak to deluje. Naj raje kdo napise kaksna je bila danasnja smuka?
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Naslednja Stran 18 od 22

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2015/2016
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net