Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2015/2016

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 20, 21, 22  Naslednja
 Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2015/2016 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Vremenar
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 04, 2016 7:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Dec 2015 17:21

Miki hvala,
čeprav ne spremljam te teme je tole taka paša za oči in zraven pocukran opis da se mi kar sline cedijo.
Polepšal si mi večer

Lp
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 04, 2016 8:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

Miki to ti misliš, da smo bili trdobljubi doma in da samo lapamo v temi o Turrachu....začel ob 12.00 in končal ob 14.10, ker sem moral po pubeca v šolo...s Sitarjem sva par lepih hitrih zavojev potegnila....tak da ...... aja, ostalo je pa na tvojih slikah....tudi sam videl te začetnike na prelomnici....lahko rečem samo jao, jao....ampak zdaj vsaj razumem zakaj so se znašli tu... PS mislim da sem te celo videl med fotografiranjem....ampak se mi je mudilo, ker je blo tak fajn prazno....
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Alen Luzar
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 04, 2016 8:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Feb 2015 13:57
Kraj: Šentjernej, LJ, NM

idealna podlaga, se mi kar sline cedijo
alja_snow
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 11, 2016 9:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Mar 2012 22:34
Kraj: Maribor

Kako je stanje na nočni smuki ? Zanima me predvsem stadion. Hvala !

2016-2017: 1x Sölden, 1x Katschberg 1x Tauplitz, 22x Mariborsko Pohorje, 3x Rogla , 4x Helm- Rotwand, 1x Kronplatz, 1x Innichen, 1x Cortina d'Ampezzo, 1x Dorfgastein -Grossarl, 2x Bad Hofgastein - Bad Gastein

2015-2016: 1x Mölltal, 1x Sölden, 4x Rogla, 1x Weinebene, 18x Mariborsko Pohorje, 5x Sextner Dolomiten, 1x Alta Badia, 1x Cortina d' Ampezzo, 1x Kreischberg, 1x Schladming, 2x Hochkönig
Nazaj na vrh
nikolaj
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 11, 2016 10:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Feb 2007 17:09

Stadion je zelo trd, pa za nočno ga niso teptali.

Ostalo pa ni po okusu večine, samo jaz sem se v teh treh urah nasmučal.

LP

Nikolaj
Nazaj na vrh
DagiDadi
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 14, 2016 8:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Nov 2015 17:59

Sel pes na Belvi, in kar sem videl je porazno. Levo od gondole na okrog 800 mnv je lepo 20cm snega. Ker sem zamudil kako minuto me niso hotli spustiti v gondolo in sem se pes odpravil ob smuciscu v dolino. Zakaj je ratrag peglal pot pod sedeznico sljeme? Ker je pobralo ves sneg, proga v dolino je neprevozna vsaj za moje pojme, saj do Lukeca je stanje porazno. Ta topel dez unicuje progo iz minute v minutu. Od Lukeca naprej je stanje boljse saj je neprimerno vec snega. V glavnem mene v nasledbjih dneh smucarija na Mb delu sploh ne vlece vec po tem kar sem na lastne oci videl, hvala lepa.
Nazaj na vrh
Bronco
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 16, 2016 3:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 11:31

Kakšen info od zgoraj? Z doline je videti nekaj belega po vrhu...nekaj se še ga pa baje pričakuje v prihodnjih dneh...
Nazaj na vrh
podpohorc
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 16, 2016 4:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Feb 2010 19:32

[b]Pozdravljeni, ima mogoče kdo informacije glede sedežnice Stolp, če ima uporabno dovoljenje. Glede na količino snega (DO 55 cm) bi pričakovali odprtje povezav, oziroma Videca in Partizanke???
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 16, 2016 5:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

po mojem so full jezni na ta sneg...ne morejo šparat....dvomim da ima uporabno dovoljenje...in brez tega si povezave lahko lepo slikaš....vem pa zagotovo da nimajo uporabnega dovoljenja Partizanka II, Orel in Cojzarica II....treba pripravit teren za nove koncesionarje...še bo zanimivo....
Nazaj na vrh
samus_SLX
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 16, 2016 6:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Feb 2016 18:45
Kraj: Dežela belih brez

Se pravi, če sem nastanjen v Bolfenku, lahko pridem do Areha z avtom ali obstaja kakšna druga varianta?
Nazaj na vrh
Bronco
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 16, 2016 7:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 11:31

Lahko uporabis smucarski avtobus, ki vozi med Arehom in Belvijem.
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 16, 2016 8:56 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

Že stolp je precej mejen z naravnim snegom, morda bo danes sneženje dovolj, na povezavah pa je na spodnjih postajah kar precej žalostno. Na vrhu že zgleda lepo, samo kaj ko proga poteka do 900m nadmorske višine, tam pa je stanje z naravnim snegom precej bolj skopo.
Nazaj na vrh
gost2
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 18, 2016 10:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 17:45

http://4d.rtvslo.si/arhiv/prispevki-in-izjave-tv-porocila/174389234
Nazaj na vrh
alja_snow
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 20, 2016 10:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Mar 2012 22:34

Pohorje danes. Super smuka na domačem terenu !

2016-2017: 1x Sölden, 1x Katschberg 1x Tauplitz, 22x Mariborsko Pohorje, 3x Rogla , 4x Helm- Rotwand, 1x Kronplatz, 1x Innichen, 1x Cortina d'Ampezzo, 1x Dorfgastein -Grossarl, 2x Bad Hofgastein - Bad Gastein

2015-2016: 1x Mölltal, 1x Sölden, 4x Rogla, 1x Weinebene, 18x Mariborsko Pohorje, 5x Sextner Dolomiten, 1x Alta Badia, 1x Cortina d' Ampezzo, 1x Kreischberg, 1x Schladming, 2x Hochkönig
Nazaj na vrh
gospodk
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 21, 2016 9:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Jan 2013 11:51

Slike od sobote. Na Arehu bila kar gužva. Po 13 uri ni bilo več potrebno čakati za vstop na sedežnico.

Začetek na mariborski strani. Ponoči je bilo toliko hladno, da so bile proge utrjene. Stadion je bil super dopoldan. Snega še dovolj.

Najtanjša snežna podlaga je na ravnini do koče Luka.

Kot ponavadi najbolj zdrsano in kupi snega pod prelomnico. Drugje je bila podlaga super do konca obratovanja.

Količina snega na začetku povezav z Areha. Je dovolj za odprtje?

Popoldan so bili že veliki kupi. Ponekod je bilo zdrsano do trave.

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 20, 21, 22  Naslednja Stran 17 od 22

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2015/2016
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net