Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2013/14

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 28, 29, 30  Naslednja
 Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2013/14 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
junche
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 04, 2014 3:50 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06

iLoveSkiing je napisal/a:
Ampak se mi pa zdi zelo zanimivo dejstvo da sem jaz tisti ki piše "butaste" stvari z tem ko sprašujem stvari za katere je forum tudi namenjen med drugimi, za deljenje mnenja, informacije, debate itd..
Primer: Razmišljam če bi šel na nočno in vprašam na forumu če je slučajno bil kdo gor in mi lahko pove kakšne so razmere.
Na vsakem normalnem forumu bi mi nek uporabnik napisal informativno kakšno je stanje, če bi seveda bil z njim seznanjen, in verjemi da sem na mnogo forumih, čeprav večina je tujih (kar dejansko potrjuje dejstvo ki je itak že dokaj splošno znano, da so slovenci zagrenjeni, nevoščljivi narod, pa še kaj bi se najdlo dodat k temu).
Na tem forumu pa dobim odgovor: Idi gor pa boš videl kakšno je stanje.

Potem pa še kot primer par takih stvari kot zadnji post, in pa post pred tem kjer mi nek neznanec prek neta govori da jaz nimam sezonske ker on pač ima jedi supermoči z kerimi to zaznava ( zgleda da zelo slabe ).

Nebom se niti vračal na prejšne strani oz. v celo temo letos o pohorju ker bi se najdlo marsikaj..

In pol kao jaz pišem butaste, svašta res ...

Malo se raje pri sebi zamisli predno pišeš take bedarije ali pa stvari ki nimajo popolnoma nobene veze z ničemer kot recimo zadnji post, če pa te moti kaj kdo napiše pa sploh ne odgovarjaj pa piši nič, noben te ne sili.

tu ni servis zate! niti za umsko nepokretne kateri ne dojamejo da je smučišče ZAPRTO, jebemti božjo mast, nek nivo logike se pri vsaki debati upošteva. Pa ok fant je zagret mu je do smučarije je zlezel na hrib odsmučal, pofotkal in podal svoje mnenje. OK! razumem to in podpiram! Ampak ti si nič od nič! Nekaj sanjaš tja v tri dni kaj bo , ali kaj bi bilo če nebi bilo, kar še coprnice ne vedo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gapi202
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 04, 2014 3:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 22:08

evo zdej bo pa začelo delat pa pejte gledat
Obveščamo vas da bo ob 14 uri pričela obratovati Krožnokabinska žičnica, odprt bo otroški poligon Cicibanček, ter možna bo smuka v dolino po Čopovi progi.
Danes bo obratovalni čas neprekinjeno od 14.00 do 21.00 ure.
vir http://www.pohorje.org/mariborsko-pohorje-pozimi/news?nid=739
13/14=17x
14/15=23x
15/16=23x
16/17=62x
17/18=31x
18/19=34x
19/20=6xLesOrres,1x Katsci,2xKanin,5xkrgora,1xRudno, 3xStražaBled,4xMojstrana,2xStariVrh,1x Schladming,1xCerkno,
20/21=5xVogel2xMojstrana,3xSoriška,8xKr.gora, 3xKrvavec+15xturno
21/22=15xVogel,21x Kranjska Gora,1xstari vrh,1xkrvavec,3xKanin
22/23=21xVogel,17xKr. Gora,1xKanin
23/24=1xVogel,2xKr. Gora,1xKozji hrbet,1xMojstrana, 2xStari vrh
24/25=3xSan pelegrino/alpe lusia,3xMojstrana,1xKr.Gora,1xSoriska
Nazaj na vrh
sneta sekira
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 04, 2014 6:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Nov 2013 15:32

V živo iz pohorja: po 45 minutah v gondoli še nismo na vrhu
Nazaj na vrh
RokSiEu
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 04, 2014 6:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Dec 2012 21:11

Nazaj na vrh
lumpek
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 04, 2014 6:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Jan 2014 16:00

sem se lih dol pripeljal, ko je zmankalo elektrike. pa studiral se, ce pocakam al grem domov. ocitno sem se prav odlocil in ga vsekal domov.

drugac pa mas na progi vse od leda, grudic do mehkega snega...
Nazaj na vrh
Frenk
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 04, 2014 7:22 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 21:52
Kraj: Šoštanj

Iloveskiing,
Ali ni zanimivo,da tvoje pisanje ne kometira na primer Fisherpro in Miki?
(prava poznavalca Pohorja in tudi zelo,zelo širše)
Pa lepo smučaj. Želim ti veliko lepih smučarskih dni!
Frenk
Nazaj na vrh
iLoveSkiing
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 04, 2014 7:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Feb 2013 18:28

Pa čuj veš da mi je, vsako noč predno grem spat razmišljam o tem.. pa del mene umre zato ker ne komentirata mojih postov.
Kot sem napisal že prej, če nekoga moti kaj napišem nerabi nič odgovorit, pametujejo pa lahko kar se mene tiče mi je popolnoma vseeno, je pa res da je nepotrebno in nima smisla.
Želim pa tudi tebi čimveč lepih smučarskih dni.
Nazaj na vrh
gospodk
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 05, 2014 2:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Jan 2013 11:51

Danes so me pohorci "razveselili" z neobratovanjem smučišča. Da ne bodo obratovali so se odločili šele nekaj čez 9 uro. Ob mojem prihodu okrog 9:30 so šele lepili liste, da bo smučišče zaprto.
Da ne bodo obratovali bi se lahko odločili že ob prvem zapisu na spletno stran, ki so ga naredili o napravah, ki delujejo nekaj čez 5 uro. Telefonske št., ki so navedene na spletni strani do 9 ure ne delujejo oz. sploh ne delujejo.

Seveda je varnost na prvem mestu a obveščanje more biti bolj ažurno. Včeraj je bila nočna smuka in vprašanje, če je smučanje danes toliko bolj nevarno. Zaprto bi naj bilo zaradi nagnjenih dreves na slemenu.

Glede na to, da gondola obratuje vsako uro so nekateri vseeno na svojo roko smučali. Rekli so, da je proga izvrstna.

Še slika o razmerah z njihove spletne strani:
Nazaj na vrh
lumpek
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 05, 2014 2:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

kaj je odprto al ja? gledam kemero folk se skija neprekinjeno dol. pa tako lepo vreme. glede informacij so res salabajzeri prve stopnje.

na strani pise, da dela in nedela. dve vrstici narezn 2 razlicni informaciji.

Nazadnje urejal/a lumpek Sre Feb 05, 2014 2:54 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 05, 2014 2:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

http://www.pohorje.org/mariborsko-pohorje-pozimi/snezne-razmere-obratovanje-naprav-mariborsko-pohorje

In kaj ni jasno, če piše da smučišče ostaja iz varnostnih razlogov zaprto? Vzpenjača pa dela vsako polno uro.......jao, jao......muceki, zgoraj so tudi gosti, ki morajo/hočejo na ogled Maribora, zaposleni.......

Nazadnje urejal/a fischerpro3 Sre Feb 05, 2014 2:55 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
elanko
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 05, 2014 2:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Dec 2011 11:03

[quote="gospodk"]Danes so me pohorci "razveselili" z neobratovanjem smučišča. Da ne bodo obratovali so se odločili šele nekaj čez 9 uro. Ob mojem prihodu okrog 9:30 so šele lepili liste, da bo smučišče zaprto.
Da ne bodo obratovali bi se lahko odločili že ob prvem zapisu na spletno stran, ki so ga naredili o napravah, ki delujejo nekaj čez 5 uro. Telefonske št., ki so navedene na spletni strani do 9 ure ne delujejo oz. sploh ne delujejo.

Seveda je varnost na prvem mestu a obveščanje more biti bolj ažurno. Včeraj je bila nočna smuka in vprašanje, če je smučanje danes toliko bolj nevarno. Zaprto bi naj bilo zaradi nagnjenih dreves na slemenu.

Glede na to, da gondola obratuje vsako uro so nekateri vseeno na svojo roko smučali. Rekli so, da je proga izvrstna.

gospodk.
1. da naprave ne bodo obratovale in da bo gondola obratovala le vsako polno uro je bilo povedano že ob pol 9!
2. idi z gondolo malo gor pa boš vido zakaj na slemenu ni varno smučati, ker je začel pihat veter in so drevesa polna žledu in kar fajn padajo veje dol.
3. ta telefon pa danes ni delal ker nimajo interneta in je telefon vezan preko interneta.
saj ne da bi zagovarjal pohorce ampak ne nekaj na pamet..
LP
lumpek
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 05, 2014 3:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

me sploh nemoti, da zaprejo zarad varnosti. ampak v tabeli imajo napisano, da je proga 1 (copka) odprta in pod opozorili, da laufa gondola neprekinjeno (glej sliko zgoraj).

pa glede nato, da nedela se nekam dosti ljudi vozi dol. pa, ce je res zaprto za smucarje, ker je nevarno. neodgovorno od njih, da spuscajo folk s smuckami na gondolo.

Nazadnje urejal/a lumpek Sre Feb 05, 2014 3:06 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
iLoveSkiing
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 05, 2014 3:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Če je nevarno pol bolše da so se tak odločli, sicer pa proga res izgleda izvrstno.
Nazaj na vrh
lumpek
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 05, 2014 3:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

sem za finto stel 1min in nastel cca. 15 smucarjev. to je 900 na uro. za zaprto progo ogromno

novi infoti:
GONDOLA IN VL. BELLEVUE OBRATUJETA OD 14.00 DO 21.00 URE NAPREKINJENO. ČOPOVA PROGA V DOLINO JE ZAPRTA. NAPRAVE SE BODO ODPIRALE POSTOPNO, KO BO IZ NJIH ODSTRANJEN ŽLED.

zgoraj jim pa se vedno pise zaprto
Nazaj na vrh
iLoveSkiing
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 05, 2014 3:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Je kr dosti, se pa ne strinjam z tabo da je neodgovorno puščat ljudi z smučmi na gondolo.
Opozorila so več kot dovol, če se kdo odloči da gre je to njegova odločitev in to dela na lastno odgovornost.
Kaj bi pa naj, tistim ko so kupli karte zasegali njihovo lastnino (smuči)? Noben nima pravice mi smuči vzet ali pa mi prepovedat vožnjo z gondolo za katero sem plačal. Drugač pa jaz osebno nebi glih zdaj tvegal pri tem drevesju, ampak vsak ima svoj pogled na to.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 28, 29, 30  Naslednja Stran 21 od 30

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2013/14
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net