|
 |
|
Družba za smučanje - Francija - Val Thorens |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
matejp |
Objavljeno: Pon Jan 06, 2014 10:31 pm Naslov sporočila: Družba za smučanje - Francija - Val Thorens |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pet Nov 2012 10:40 Prispevkov: 267
|
Zdravo,
ker je letos moja družba za smučanje "zahinavila", iščem nekoga ali neko drugo skupino kateri manjka kakšen član, kateri bi se priključil. Iščem pa termin konec januarja, začetek februarja.
V kolikor vam manjka kakšen član ali pa ste tako kot jaz brez družbe in bi vseeno radi šli na smučanje, me prosim kontaktirajte na pm ali pa kar v ta topik.
Drugače pa vse kar si želim v Franciji je postelja, miren kotiček in lepo vreme ter odlično smuko... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boob |
Objavljeno: Tor Jan 07, 2014 8:33 pm Naslov sporočila: Re: Družba za smučanje - Francija - Val Thorens |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Dec 2013 17:39 Prispevkov: 4
|
matejp je napisal/a: | Zdravo,
ker je letos moja družba za smučanje "zahinavila", iščem nekoga ali neko drugo skupino kateri manjka kakšen član, kateri bi se priključil. Iščem pa termin konec januarja, začetek februarja.
V kolikor vam manjka kakšen član ali pa ste tako kot jaz brez družbe in bi vseeno radi šli na smučanje, me prosim kontaktirajte na pm ali pa kar v ta topik.
Drugače pa vse kar si želim v Franciji je postelja, miren kotiček in lepo vreme ter odlično smuko... |
pokliči ga pa ti bo poslal mail
Tel: 041367946
gremo pa 18.1-25.1 Serre Chevalier |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|