|   | 

| 
	 | 

|  Družba za smučanje - Francija - Val Thorens | 
	« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo »  | 

| Avtor | 
		  Sporočilo
		 |  

| matejp | 

Objavljeno: Pon Jan 06, 2014 10:31 pm    Naslov sporočila: Družba za smučanje - Francija - Val Thorens | 
				      | 

| 

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pet Nov 2012 10:40 Prispevkov: 270

| 

Zdravo,

ker je letos moja družba za smučanje "zahinavila", iščem nekoga ali neko drugo skupino kateri manjka kakšen član, kateri bi se priključil. Iščem pa termin konec januarja, začetek februarja.

V kolikor vam manjka kakšen član ali pa ste tako kot jaz brez družbe in bi vseeno radi šli na smučanje, me prosim kontaktirajte na pm ali pa kar v ta topik.

Drugače pa vse kar si želim v Franciji je postelja, miren kotiček in lepo vreme   ter odlično smuko... | 

| 

| Nazaj na vrh | 

| 

| 

| boob | 

Objavljeno: Tor Jan 07, 2014 8:33 pm    Naslov sporočila: Re: Družba za smučanje - Francija - Val Thorens | 
				      | 

| 

Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Dec 2013 17:39 Prispevkov: 4

| 

| matejp je napisal/a: |      	Zdravo,

ker je letos moja družba za smučanje "zahinavila", iščem nekoga ali neko drugo skupino kateri manjka kakšen član, kateri bi se priključil. Iščem pa termin konec januarja, začetek februarja.

V kolikor vam manjka kakšen član ali pa ste tako kot jaz brez družbe in bi vseeno radi šli na smučanje, me prosim kontaktirajte na pm ali pa kar v ta topik.

Drugače pa vse kar si želim v Franciji je postelja, miren kotiček in lepo vreme   ter odlično smuko... |     

pokliči ga pa ti bo poslal mail 

Tel: 041367946

gremo pa 18.1-25.1  Serre Chevalier | 

| 

| Nazaj na vrh | 

| 

| 

| 

| 

| 

| 
	 | 
	Stran 1 od 1 | 

| 
		  Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
  | 

| 

| 
	  |