|
Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2012/13 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
iLoveSkiing |
Objavljeno: Čet Mar 28, 2013 2:12 am Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Feb 2013 18:28 Prispevkov: 130
|
Zzzverca je napisal/a: | Danes na nočni sleme odlično, na spodnjem delu so se naredii kupi snega, a je vseeno šlo.
andmer99 je napisal/a: | ima kdo kakšen info, da kdaj bodo to sezono obratovali pohorci?
Srčno upam, da ne samo do velike noči, tako kot pretekla leta! Količina snega na Arehu je takšna, da bi si kot optimist lahko predstavljal prvomajsko smučarijo. |
https://www.facebook.com/pohorje.ski?ref=ts&fref=ts
Piše, da je v ponedeljek zaključek. Na piskru bodo tekmovanja v bordanju, paralelnem veleslalomu in krosu. Na vprašanje, do kdaj bo obratovalo pohorje so odgovorili, da bodo naprave po 1.4. obratovale glede na vremenske razmere in obiskanost. |
To pa je res bizarno da bi zaključili tako hitro glede na to kakšne so razmere pa koliko snega je.
To da bojo obratovale naprave glede na obiskanost pa res ne pove dosti, kako naj pol vem če se mi splača kupit karto če nevem sploh kere naprave obratujejo oziroma kje lahko smučam.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miki |
Objavljeno: Čet Mar 28, 2013 10:50 am Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3703 Kraj: Maribor
|
[BISI] je napisal/a: | Boljse, da nisi cakal na postrezbo v Hotelu Areh, ker bi bil vsaj tako zgrozen kot v primeru, ko nisi dobil nic. Kaj takega se nisem dozivel. Katastrofa.  | Saj o hotelu Areh nimam več kakih posebnih iluzij in se ga, če je le možno, izognem. Pač, včeraj v mrazu se mi je zaluštal en čaj, tam kaj dosti ne morejo narediti narobe (zavreti vodo - preliti filter vrečko - servirati). No, po včerajšnjem 'obisku' tudi v to nisem več povsem prepričan ! _________________ Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
[BISI] |
Objavljeno: Čet Mar 28, 2013 11:02 am Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55 Prispevkov: 269 Kraj: NSK Staat Maribor
|
Ja, saj jaz sem nazadnje kulinaricno uzival (hehehe) v Hotelu Areh pred desetimi leti, se mi zdi. V zadnjih dvajsetih letih se ni nic spremenilo, razen sezonski delavci so mlajsi. Ampak, da ne bo pomote, pod nivojem je bila vceraj postrezba (zato bi pri caju, ce bi ga docakal, nastradal! ), hrana kot taka je bila pa zelo solidna za smucarske razmere (in Hotel Areh). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bronco |
Objavljeno: Čet Mar 28, 2013 12:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 11:31 Prispevkov: 177 Kraj: Maribor
|
Ko sem nazadnje to sezono 1x jedel v hotelu Areh, sem doma teden dni jakno in hlače na vrtu luftal...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
[BISI] |
Objavljeno: Čet Mar 28, 2013 12:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55 Prispevkov: 269 Kraj: NSK Staat Maribor
|
Ja, jaz sem sel se na dezinfekcijo z wc racko v spodnje nadstropje.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gospodk |
Objavljeno: Čet Mar 28, 2013 5:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Jan 2013 11:51 Prispevkov: 112
|
Začel sem na mariborski strani. Proge so bile izvrstne, ljudi krepko več kot včeraj.
Čopova proga je sicer močno zdrsana a se jo vseeno da presmučati brez večjih težav.
Danes so se menda pogovarjali vodilni pri ŠC Pohorje o obratovanju naprav po 1. aprilu. Razmišljajo, da bi obratoval sektor Areh. Vozil bi naj tudi avtobus. To je bilo slišati od žičkotov in posameznikov.
Temperature prihodnji teden bi naj bile primerne, da bi lahko bile proge solidno urejene. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
metallicaslo |
Objavljeno: Čet Mar 28, 2013 8:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2013 9:32 Prispevkov: 34
|
Pomni kdo od domačinov takšne razmere na Pohorju konec marca? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Pet Mar 29, 2013 3:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1773 Kraj: sun city
|
Ne....  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
uros_ |
Objavljeno: Pet Mar 29, 2013 5:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 15:37 Prispevkov: 143 Kraj: Maribor
|
Slišal sem danes po Radiu City da je v ponedeljek zaključek smučarske sezone z Filipom Flisarjem na Piskru.
Kaj to mislijo po ponedeljku vse zapret ali je to samo formalni zaključek, smučišče pa bo še obratovalo dokler bodo razmere to omogočale? _________________ Work less, CLIMB more! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lenko |
Objavljeno: Pet Mar 29, 2013 5:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34 Prispevkov: 3293
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gapi202 |
Objavljeno: Ned Mar 31, 2013 10:18 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 22:08 Prispevkov: 2559
|
no areh bo vendarle obratoval, avtobus pa ne več
http://www.pohorje.org/mariborsko-pohorje-pozimi/snezne-razmere-obratovanje-naprav-mariborsko-pohorje _________________ 10/11=12x
11/12=16x
12/13=17x
13/14=17x
14/15=23x
15/16=23x
16/17=62x
17/18=31x
18/19=34x
19/20=6xLesOrres,1x Katsci,2xKanin,5xkrgora,1xRudno, 3xStražaBled,4xMojstrana,2xStariVrh,1x Schladming,1xCerkno,
20/21=5xVogel2xMojstrana,3xSoriška,8xKr.gora, 3xKrvavec+15xturno
21/22=15xVogel,21x Kranjska Gora,1xstari vrh,1xkrvavec,3xKanin
22/23=21xVogel,17xKr. Gora,1xKanin
23/24=1xVogel,2xKr. Gora,1xKozji hrbet,1xMojstrana, 2xStari vrh
24/25=3xSan pelegrino/alpe lusia,3xMojstrana,1xKr.Gora,1xSoriska |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iLoveSkiing |
Objavljeno: Ned Mar 31, 2013 2:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Feb 2013 18:28 Prispevkov: 130
|
Torej nebo možno od bolfenka do areha prit, saj niti vlečnice vmes ne bodo obratovale, bo potrebno it kr do sedežnice pri arehu, je tam kje parkplac sploh? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Ned Mar 31, 2013 3:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1773 Kraj: sun city
|
iLoveSkiing je napisal/a: |
Torej nebo možno od bolfenka do areha prit, saj niti vlečnice vmes ne bodo obratovale, bo potrebno it kr do sedežnice pri arehu, je tam kje parkplac sploh? |
Z avtom kar do sedežnice?? Bravo.....ima svakojakih....  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miki |
Objavljeno: Ned Mar 31, 2013 3:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3703 Kraj: Maribor
|
Citiram: | Torej nebo možno od bolfenka do areha prit, saj niti vlečnice vmes ne bodo obratovale, bo potrebno it kr do sedežnice pri arehu, je tam kje parkplac sploh? | Ja - če vlečnice ne bodo obratovale, očitno ne bo možno priti od Bolfenka do Areha . Razen če greš s turnimi smučkami. Glede na to da bo obratovala Ruška, ne bo potrebno z avtom do sedežnice na Piskru, ker se da od Ruške do Piskra in nazaj s smučmi. Za tiste ki iz meni neznanih razlogov ne marajo Ruške in povezav, pa je pri spodnji postaji Piskra veliko parkirišče. OK?
@Fischerpro3: saj vidiš da se zadržujem ... _________________ Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jama |
Objavljeno: Ned Mar 31, 2013 4:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Feb 2005 20:51 Prispevkov: 80 Kraj: KK
|
Ima kdo kakšne sveže informacije od včeraj ali danes ?
V kakšnem stanju so proge in ali se splača it gor? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|