|
Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2012/13 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
miki |
Objavljeno: Čet Feb 07, 2013 9:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3683 Kraj: Maribor
|
Danes sem si žal lahko privoščil samo dobri dve uri smučarije, ampak ni mi žal da sem se še ob pol dveh odpravil na Pohorje. Smuka v dolino ob taki pozni uri se mi ni zdela smiselna, zato sem zavil na Stolp ... :
Zimska pravljica s približno 20 cm novega snega, temperature pa nekaj stopinj pod ničlo. Ker ni pihalo in je zrak suh, ni prav nič zeblo :
Videc: zelo lep, ob dveh seveda ni bil več 'nedolžen', saj je bilo kar nekaj smučarjev. Vseeno pa še zelo dobra smuka, nobene primerjave s katastrofo v nedeljo na Mokrinah:
Po dolgem, predolgem času po povezavah na Partizanko:
Tudi Partizanka je bila prav dobra, ocene odlično ne dobi zaradi nekaj kamenčkov in grudic zemlje na standardnem mestu na zgornji prelomnici. Da bom fer: zelo malo jih je in ni se jim težko izogniti, ampak ravno dovolj da ne moreš 'na polno' potegniti čez strmino:
Lepo ... :
Dve uri sta minili, kot bi pihnil ... škoda da je treba nazaj:
Sleme je bilo tudi nekaj minut čez štiri še odlično, na vrhu Habakuka pa se veselje konča:
Kljub vztrajnemu zasneževanju so bile proge hudo zdrsane, sploh tisti ovinek izpod Poštele levo proti Luki pa tudi rjav z nekaj kamni. Mariborski Slalom zasnežujejo na polno:
Za konec pa moram pokritizirati nerazumljivo zasneževanje v spodnjem delu Mariborskega slaloma. Da zasnežujejo zgornji del, ki še ni odprt, razumem - v tem delu so tudi proizvajali nekaj snegu podobnega. Iz firbca pa sem se zapeljal še po spodnjem delu proge, torej tistem ki je bil v preteklih tednih že odprt. Vsi topovi do Trikotne Jase so delali, ampak to kar je letelo iz njih je bila čista voda. Zakaj, Pohorci? Zakaj na progo ki je že bila povsem spodobno prevozna (čeprav nekoliko ledena), zdaj pa je na njo padlo še 10 cm naravnega snega, pljuvate brozgo? Zakaj ne izklopite topov če pogoji niso primerni? Bi pač počakali nekaj ur in zasneževali ponoči. Manj ledena kot je bila prej, proga po tem zasneževanju zagotovo ne bo !
Vem, zdaj bom spet slišal tisti očitek da mi ni nič prav - če ne streljajo težim in če streljajo spet težim . Pa še res je - ni mi prav če ne zasnežujejo, ko so pogoji primerni, in ni mi prav če zasnežujejo ko so pogoji povsem neprimerni. Pač, škoda se mi zdi truda, energije in vode za izdelavo brozge. Ampak na Pohorju očitno vlada druga logika ... _________________ Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tomek |
Objavljeno: Čet Feb 07, 2013 11:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 22:56 Prispevkov: 181 Kraj: Maribor
|
Pa da dodam še poročilo dalje od Partizanke... Ruško sem spustil, Pisker je bil pa cel dan zelo dober, vendar malo premehek, je bilo treba kar z občutkom smučat Na progi cca 20 cm novega snega, ob prelomnici sta dva topa ustvarjala zalogo. Občasno huda gneča, veliko število kadrovskih tečajev in šol v naravi...
 _________________ 15/16: 3x Obertauern
14/15: 13x 13/14: 11x 12/13: 23x 11/12: 12x 10/11: 63x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
simo |
Objavljeno: Čet Feb 07, 2013 11:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 14:45 Prispevkov: 195 Kraj: Prlekija
|
Bil na nočni...kak naj to opišem z eno besedo...katastrofa, poden, polom?
-Ljudi dosti, na gondolo se je čakalo do osmih do avtomatov ali še več...
-neven zakaj ni poštela delala, da bi malo sprostili gužvo na gondoli ker čopka itak ni bila niti približno od užitna.
-stadion spet zaprt zaradi neke kao tekme amaterjev (nimam nič proti njim)
-na čopki taki kamni med vsem tistim ledom da te srce zaboli...na žalost tudi na pol uničena smučka in letos me na Pohorju več gotovo ne vidijo. sem se dolgo prepričeval da ni tak slabo, ampak danes mi je pa res dvignilo dekl do konca
-mariborski slalom zaprt zaradi zasneževanja(razumem), ampak spodnji del bi bil lahko odprt kot zadnjič...ker danes je glede na POLNO ceno karte delalo skoraj nič!!!!
-da ne omenjam spet pležuharjev, ki na čistem ledu drvijo s polno hitrostjo direktiva proti tebi, brez možnosti kakšnegakoli zaviranja ali kaj podobnega na ledu.
-vmes še 5 ali 6 mariborskih tet, ki so šle seveda kontra smeri vožnje smučanja na pohorje, se ustavile direkt pod prelomnico in tračkale in počivale...ne moreš verjeti. Še malo pa bo vse skupaj sprehajališče in adrenalinski park...
A najdem še kak plus? pa dajmo...Še dobro da sem bil 17.45 pred gondolo tako da sem se s tretjo peljal gor in je vsaj prva vožnja bila ok.
Lp _________________ 2023/24: 2x Mb. Pohorje, 3x Jahorina
2022/23: 2x Mb. Pohorje, 1x Rogla, 1x Stuhleck
2021/22: 2x Kranjska Gora, 1x Rogla, 6x Jahorina, 1x Mb. Pohorje, 1x Golte
2020/21: 2x Mb. pohorje, 1xRogla, 6x Jahorina
2019/20: 1x Rogla, 1xKreischberg, 6xJahorina
2018/19: 2x Rogla, 1x Osojščica, 1x Golte, 3x Mb. Pohorje, 1x Kranjska Gora, 1x Vogel
2017/18: 4x Jahorina, 3x Rogla, 1x Trije Kralji
2016/17: 5x
2015/2016: 8x
2014/2015: 8x
2013/2014: 6x, 2012/2013: 10x
2011/2012: 9x, 2010/2011: 11x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ZrnTSCHeZ |
Objavljeno: Čet Feb 07, 2013 11:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Feb 2013 14:20 Prispevkov: 9
|
Pozno je že in ker sem že napisal svoje mnenje na hrvaškem forumu, ne boste zamerili kaj ga ne bom prevajal v slovenščino...
Pohorje danas:
vedro, sunčano cijeli dan...ujutro -5 na Bellevue i -7 na Arehu...kasnije oko nule, možda stupanj ispod...
proskijane apsolutno sve otvorene staze
MB dio - slalom zatvoren jer ga zasnježuju, lisica tvrdi beton i nije mi gušt jer previše snage zahtjeva za svako spuštanje, Čopka na "S-evima" od jutra u pločama i smeđa, al ona mi ionak samo zagrijavanje i za povratak kući
Staza 5a ("oko Lukea") - jako dobra - do 11h...
dosta ljudi pa se ogoljuje i formiraju se hupseri
e sad - sve te staze na donjoj razini MB dijela su prvenstveno od umjetnog snijega pa su zato tvrde tvrde i brzo se dolazi do ledenih ploha
granica padanja snijega je bila ovako odoka procijenjeno na cca 750-800m - a iznad 1100m napadalo ga je ogromno
u 11h krećem kroz šume na središnji dio - poveznice su u savršenom stanju (ok, treba se malo odgurivati između Videca i Partizanke) i gušt je tako kroz šumu krstariti...
stižem na Videc - a ono - čista perverzija, hoćete crvenu ili crnu stazu...ne znate na koju bi rađe...
možda najbolji snijeg pod nogama kojeg sam imal u životu...svježi mekani pršić, kao da po šlagu skijate...
ista priča sa Partizankom, uz napomenu da je na te dvije staze bilo valjda 10tak ljudi...
skijam na svakoj od njih po sat vremena...
u 13h se prebacujem na Areh - runda po Ruški pa dalje na Cojzerice i Pisker - mogu samo ponoviti ono isto rečeno malo poviše za Videc i Partizanku...
zimska idila - ugođaj za prste polizati, kao sa naslovne fotke njihovog weba...
staze odlične...neopisiv gušt...
u 15h natrag kroz šume prema Bellevue uz po rundu još na svakoj stazi putem...
u 16,15h dolazim na vrh Bellevue - staze već zatvorene - al rek'o neću završiti skijaški dan spuštanjem gondolom - moram odskijat do doline - i krenem po jedinici pa se prebacim na "5a" i do dna naravno po Čopki - e, taj spust je bil skijanje po čistom "špiglu"...led takav da si mogel svoj odraz vidjeti - od vrha do dna...čisto mučenje...pogotovo za umorne noge...
al nije to pokvarilo izvanredan dan...ovaj dio 11-15h na Videcu/Partizanki/Cojzerici pojedinačno gledano je zasigurno jedan od najboljih skijaških dana u 25g "karijere"
i malo brojki - Endomondo je zbrojil 92km u pokretu - s obzirom da su staze sve dulje od žica (a posebno Čopka i šumske poveznice) procjenjujem da je odskijano cca 50-55km
grčevi počeli u 13,40h...uz 2-3 istezanja noge izdržale do kraja dana
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cvetko |
Objavljeno: Pet Feb 08, 2013 1:31 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Feb 2010 10:13 Prispevkov: 29
|
Danes bil na pohorju, odlično!
Šel sem od pohorja do areha, na pisker nisem šel, ker je bila ruška meni bila najboljša, zraven videca (rdeče) in malo partizanske - idila!
Na pisker se nam ni dalo iti, ker smo se tak naskijali
Res odlična smuka, razen na koncu ko smo šli ob kakih štireh domov, sam k... led vsepovsod! Katastrofa!!
Zdaj sem še bolj odločen, da na nočno gremo rajši na roglo naslednjič, ker če je sam led na nočnem, potem, hvala lepa za rože! _________________ 2010/2011 4 × Areh, 1 × Rogla, 1× Golte |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Pet Feb 08, 2013 5:11 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
simo je napisal/a: | Bil na nočni...kak naj to opišem z eno besedo...katastrofa, poden, polom?
-Ljudi dosti, na gondolo se je čakalo do osmih do avtomatov ali še več...
-neven zakaj ni poštela delala, da bi malo sprostili gužvo na gondoli ker čopka itak ni bila niti približno od užitna.
-stadion spet zaprt zaradi neke kao tekme amaterjev (nimam nič proti njim)
-na čopki taki kamni med vsem tistim ledom da te srce zaboli...na žalost tudi na pol uničena smučka in letos me na Pohorju več gotovo ne vidijo. sem se dolgo prepričeval da ni tak slabo, ampak danes mi je pa res dvignilo dekl do konca
-mariborski slalom zaprt zaradi zasneževanja(razumem), ampak spodnji del bi bil lahko odprt kot zadnjič...ker danes je glede na POLNO ceno karte delalo skoraj nič!!!!
-da ne omenjam spet pležuharjev, ki na čistem ledu drvijo s polno hitrostjo direktiva proti tebi, brez možnosti kakšnegakoli zaviranja ali kaj podobnega na ledu.
-vmes še 5 ali 6 mariborskih tet, ki so šle seveda kontra smeri vožnje smučanja na pohorje, se ustavile direkt pod prelomnico in tračkale in počivale...ne moreš verjeti. Še malo pa bo vse skupaj sprehajališče in adrenalinski park...
A najdem še kak plus? pa dajmo...Še dobro da sem bil 17.45 pred gondolo tako da sem se s tretjo peljal gor in je vsaj prva vožnja bila ok.
Lp |
Zveza učiteljev in trenerjev smučanja je imela tekmo...toliko o amaterjih....je pa res, da si marsikaj vMB privoščijo....vse druge "amaterske tekme" nikoli niso čez celotno traso stadiona, kaj šele da bi bil stadion zaprt...bi pa pasalo, kdaj imet tek privilegij..... Drugače pa muceki kaj silite ob četrtkih na Pohorje, če se že tri tedne pogovarjamo o tem da je ta dan KATASTROFA (večerovka, pa sezonska karta evropska prestolnica mladih, pa študentski dan, )......ja
fajn je da nekateri ne znate brat, pol pa jamrate...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miki |
Objavljeno: Pet Feb 08, 2013 11:27 am Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3683 Kraj: Maribor
|
@fischerpro3: bodimo fer - beseda katastrofa očitno velja za nočno smuko (ne bi vedel ker ne hodim na nočno); dnevna smuka je bila do sedaj ob četrtkih vedno povsem spodobna. Ne vem kako je ob drugih dnevih čez teden, ampak recimo včeraj je bil Videc maksimalno 50% zaseden, podobno Partizanka (delala je ena vlečnica). Skratka, nobene panike .
Sem pa včeraj na Videcu in Partizanki opazil, da folk enostavno ne zna več uporabljati vlečnic. Spuščena sidra in padci s sider nekaj metrov po vstopu so bili povsem običajni. Pa ne samo recimo pri mladih borderjih, ki so že 'odraščali' na sedežnicah, tudi dedci med 40 in 50 let ki so zagotovo celo mladost smučali na Videcu in Bolfenku, so bili nerodni da je kar bolelo. Da sta dva uspela nastaviti riti na sidro, če je eno sidro pred njima peljal drug smučar, je bilo že izjema - navadno so spustili vsaj eno sidro. Ali pa se jih je 5 zaporedoma peljalo na sidrih po eden. Skratka, če smo tu in tam morali počakati dve ali tri sidra, je bilo izključno posledica nerodnosti uporabnikov ... _________________ Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gospodk |
Objavljeno: Pet Feb 08, 2013 12:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Jan 2013 11:51 Prispevkov: 112
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
svfilip |
Objavljeno: Pet Feb 08, 2013 4:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Okt 2012 14:25 Prispevkov: 193 Kraj: Maribor
|
Dans bil gor. Videc in partizanka fenomenalnal Na videcu se je edino malo cakalo. Na partizanki pa sta delali obe vlecnici in je promet tekel brez guzve.
Stadion je bil tut super mogoce malo leden ampak drugace super. Na radvanju se tut ni cakalo. Na copki pa druga zgodba. Proga je bila ob12 uri ledena in malo prsica. Na gondolo pa se je malo cakalo.Zgornji del postele pa se mi zdi da bodo odprli jutri.Zal nimam tocnih informacij.Pri sp. postaji partizanke stoji en osamljen lenko in pri pohorski garazi stoji tuten lenko.
Drugace pa lep dan na Pohorju _________________ sezona 2015/2016=8dni:3xKaprun, 1xObertauern, 3x Mb. Pohorje, 1x Mb. Pohorje nočna |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkuma |
Objavljeno: Pet Feb 08, 2013 6:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Ned Dec 2006 19:43 Prispevkov: 93
|
Poročilo sicer od četrtka 7.2, ampak tako kot že mnogi pred mano:
Areh do Stolpa super, dosti snega, krasne proge, nižje pa...bolj ko se spuščaš slabše je (kamenje, led..). Sicer pa izjemen sončni dan, brez gneče, krasna narava.
Nekaj utrinkov perfektne smučarije, na Arehu:
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Pet Feb 08, 2013 7:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
miki je napisal/a: | @fischerpro3: bodimo fer - beseda katastrofa očitno velja za nočno smuko (ne bi vedel ker ne hodim na nočno); dnevna smuka je bila do sedaj ob četrtkih vedno povsem spodobna. Ne vem kako je ob drugih dnevih čez teden, ampak recimo včeraj je bil Videc maksimalno 50% zaseden, podobno Partizanka (delala je ena vlečnica). Skratka, nobene panike .
Sem pa včeraj na Videcu in Partizanki opazil, da folk enostavno ne zna več uporabljati vlečnic. Spuščena sidra in padci s sider nekaj metrov po vstopu so bili povsem običajni. Pa ne samo recimo pri mladih borderjih, ki so že 'odraščali' na sedežnicah, tudi dedci med 40 in 50 let ki so zagotovo celo mladost smučali na Videcu in Bolfenku, so bili nerodni da je kar bolelo. Da sta dva uspela nastaviti riti na sidro, če je eno sidro pred njima peljal drug smučar, je bilo že izjema - navadno so spustili vsaj eno sidro. Ali pa se jih je 5 zaporedoma peljalo na sidrih po eden. Skratka, če smo tu in tam morali počakati dve ali tri sidra, je bilo izključno posledica nerodnosti uporabnikov ... |
Moj odgovor je bil na post od člana simo, v katerem je opisal stanje na četrtkovih nočnih smukah (in o tem smo že pisali) in kaj zdaj tu ni bilo fer-za podnevi ne vem kako je .....Vseeno...stanje je na četrtkovih nočnih KATASTROFALNO (tudi če je res samo posledica večerovke)....to ni samo moje opažanje.....že kar nekaj članov opaža iste stvari, kaos, nenadzorovano smučanje , deskanje, pokanje, projektili, debili, ima svašta.....in brez nadzornikov.....eni čez dan delamo, in smučamo na nočnih......žal ne več ob četrtkih (kakor tudi ob nedeljah in ponedeljkih, ker smuke takrat ni) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
uros_ |
Objavljeno: Pet Feb 08, 2013 7:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 15:37 Prispevkov: 143 Kraj: Maribor
|
Vse kar lahko rečem za danes je GUŽVA!
Danes ogromno ljudi na Pohorju; tako na Arehu kot tudi na Mb. delu.
Najboljši progi danes zagotovo rdeča in črna Videc. Še ob 15.30 črna proga odlična. Pravtako je bila zelo dobra Partizanka, vendar je tu pa tam kar nekaj kamenčkov gledalo izpod snega.
Dobra tudi Cojzerica, Pisker pa je bil proti koncu neužiten - ogromni kupi in plošče ledu. Na Mariborskem delu sem odpeljal samo zadnjo furo v dolino - obup.
Rdeča Videc:
Partizanka:
Pisker:
Cojzerica:
Čopka katastrofalna zadnjo furo, ogromno kamenja, da o kupih sploh ne govorim:
 _________________ Work less, CLIMB more! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
KINDERWAGEN |
Objavljeno: Pet Feb 08, 2013 9:57 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Sre Feb 2010 19:02 Prispevkov: 70 Kraj: MARIBOR
|
Vi kar hodite ob četrtkih,srede so pa najine!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LAD8LxdyAkI&feature=youtu.be
Je pa res,da glih ni za tiste,ki se neradi po snegu smučajo.
Sicer sem bil tudi danes in je smuka res ugodna, tu jamranja nebi smelo bit!!
Kar se pa vlečnic in ostale infrastrukture tiče pa bomo žal že počasi prišli pod zaščito Unesca in ZGODOVINSKEGA VARSTVA! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Zzzverca |
Objavljeno: Sob Feb 09, 2013 12:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Dec 2010 0:30 Prispevkov: 39 Kraj: Celje
|
Danes sma pod gondolo prišla malo pred deseto in že iskanje prostega parkirišča je trajalo, saj je bilo vse polno. Po eni vožnji po slemenu sma se zaradi gneče na progi odpravila proti arehu. Na sedežnici stolp nobenega čakanja, proga tudi praktično prazna.
Na videcu proga odlična, gneče ni bilo, se je pa zato čakalo pred vlečnico, saj je tista klančina ki so jo naredili zelo nerodna, še posebej za otroke in so nekateri imeli nemalo težav. Na partizanki proga odlična , nekaj več ljudi, a se zaradi delovanja obeh vlečnic ni veliko čakalo.
Na ruški se nisva vozila, je pa tam en žičko preverjal karte. Na piskru in cojzarici je bilo največ gneče. Proga cojzerica dobra, pisker pa kot je že napisal @uros_ proti koncu zelo slab.
Ne glede na veliko število ljudi se je dalo nasmučati in pod črto je bil danes odličen smučarski dan.  _________________ Sezona 09/10: 3xRogla
Sezona 10/11: 1x Cerkno, 1x Celjska koča
Sezona 11/12: 1x Krvavec, 1x Rogla |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
KINDERWAGEN |
Objavljeno: Sob Feb 09, 2013 11:31 am Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Sre Feb 2010 19:02 Prispevkov: 70 Kraj: MARIBOR
|
miki je napisal/a: | @fischerpro3: bodimo fer - beseda katastrofa očitno velja za nočno smuko (ne bi vedel ker ne hodim na nočno); dnevna smuka je bila do sedaj ob četrtkih vedno povsem spodobna. Ne vem kako je ob drugih dnevih čez teden, ampak recimo včeraj je bil Videc maksimalno 50% zaseden, podobno Partizanka (delala je ena vlečnica). Skratka, nobene panike .
Sem pa včeraj na Videcu in Partizanki opazil, da folk enostavno ne zna več uporabljati vlečnic. Spuščena sidra in padci s sider nekaj metrov po vstopu so bili povsem običajni. Pa ne samo recimo pri mladih borderjih, ki so že 'odraščali' na sedežnicah, tudi dedci med 40 in 50 let ki so zagotovo celo mladost smučali na Videcu in Bolfenku, so bili nerodni da je kar bolelo. Da sta dva uspela nastaviti riti na sidro, če je eno sidro pred njima peljal drug smučar, je bilo že izjema - navadno so spustili vsaj eno sidro. Ali pa se jih je 5 zaporedoma peljalo na sidrih po eden. Skratka, če smo tu in tam morali počakati dve ali tri sidra, je bilo izključno posledica nerodnosti uporabnikov ... |
Pusti ti "dedce pri miru",malo rešpekta nebi škodilo.Eni v naših letih še za ŠANKOM ne morejo stat.
Pa mal poklona tudi nebi škodilo,brez teh dedcev smučarije verjetno na Pohorju sploh nebi bilo! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|