Avtor |
Sporočilo
|
KINDERWAGEN |
Objavljeno: Tor Jan 22, 2013 12:13 am Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Feb 2010 19:02 Prispevkov: 70 Kraj: MARIBOR
|
fischerpro3 je napisal/a: | Drži....totalni kaos....Večerovka, karta EPM (evropska prestolnica mladih-BTW sam Purgeri so nam še falili s svojo Zagrebčanko), idioti totalni na progah...Bili so trenutki, ko nisem več vedel od kod bo priletelo, gledaš levo desno, naprej , nazaj.....kreteni, ampak res sami kreteni pri polni hitrosti okrog tebe...pavza na Trikotni jasi, da se malo pomirim....Kreteni: palco imam pripravljeno, da vam jo z veseljem zlomim na hrbtu...Žičničarja vprašaš po nadzornikih, ta pa te samo bledo pogleda....ma ni šans , da grem še kak četrtek gor....raje ne ...drugače bom nekoga skupaj polomil.....  |
Me veseli, da si zadovoljen!!
Kak je dan danes popularno ?Ni druge"ALTERNATIVE".
Ja ,pa ja.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Tor Jan 22, 2013 8:01 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
Če se nekaj ne bo korenito spremenilo (kar se pa ne bo oz. v to močno dvomim), so me letos zadnjič napizdli.....drugo leto raje večkrat po par dni tujina......toto Pohorje si pa naj domov nesejo.....  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bade25 |
Objavljeno: Tor Jan 22, 2013 9:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 12:08 Prispevkov: 75
|
fischerpro3 je napisal/a: | Če se nekaj ne bo korenito spremenilo (kar se pa ne bo oz. v to močno dvomim), so me letos zadnjič napizdli.....drugo leto raje večkrat po par dni tujina......toto Pohorje si pa naj domov nesejo.....  |
Žalostno, a vendar vedno bolj resnično. No, mene prvič po 30+ letih letos niso prepričali v nakup sezonske. Saj ne rečem, da mi ni tu in tam malce žal, ampak me vedno znova zbrihta kakšen vpis na tem forumu.....
Škoda, vsekakor pa upam na boljše cajte za naš breg.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Ski_Fanatic |
Objavljeno: Tor Jan 22, 2013 9:44 am Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Dec 2006 23:40 Prispevkov: 247 Kraj: Doma
|
fischerpro3 je napisal/a: | Če se nekaj ne bo korenito spremenilo (kar se pa ne bo oz. v to močno dvomim), so me letos zadnjič napizdli.....drugo leto raje večkrat po par dni tujina......toto Pohorje si pa naj domov nesejo.....  |
To sem jaz žal že pred parimi leti pogruntal in vidim, da je vedno več takih "starih" smučarjev, ki odhajajo.
Bojo pa jih pač naši sosedje ven vlekli  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Tor Jan 22, 2013 12:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
Ski_Fanatic je napisal/a: | fischerpro3 je napisal/a: | Če se nekaj ne bo korenito spremenilo (kar se pa ne bo oz. v to močno dvomim), so me letos zadnjič napizdli.....drugo leto raje večkrat po par dni tujina......toto Pohorje si pa naj domov nesejo.....  |
To sem jaz žal že pred parimi leti pogruntal in vidim, da je vedno več takih "starih" smučarjev, ki odhajajo.
Bojo pa jih pač naši sosedje ven vlekli  |
Ne pozabit, da sem imel sam v sezoni 2005/06 TOP SKI PASS (Koroška in vzhodna Tirolska)....verjetno tega ne bom imel, bom pa šel na kakšno otvoritev, pa več podaljšanih vikendov (ob dobri napovedi), pa 7 dni Italije....na koncu si na istem po prevoženih kilometrih, kot pa cela sezona na Cojzarici al pa Stadionu (ko je tam sneg). jep in to po 30 letih sezonskih kart na Pohorju......
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andmer99 |
Objavljeno: Tor Jan 22, 2013 2:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 10:24 Prispevkov: 219
|
simo je napisal/a: | Lahko kdo mogoče pove kako mnenje, kaj se pričakuje v sredo na nočni? Verjetno bo trasa zlate lisice že zaprta ne? Kako je stanje s čopko?
Upam da pade ponoči in jutri še čimveč snega da malo pokrije škodo te odjuge...
LP |
Nazaj s Pohorja, snega je padlo max. 5 cm. tako da ne bo kaj dosti pomagalo. Proga za lisico je zaprta, v dolino se gre po MB slalomu, na čopko pa se preči čez lisica progo na trikotni.
Odjuga je kar lepo zavdala tako čopki kot tudi spodnjemu delu mb slaloma. Na kar nekaj mestih gleda ven kamenje, tako da je potrebno malo previdnosti. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
simo |
Objavljeno: Tor Jan 22, 2013 2:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 14:45 Prispevkov: 195 Kraj: Prlekija
|
hvala za informacijo...bomo še premislili če bi ali ne bi...ni mi glih da bi smučke čist uničil :/ _________________ 2023/24: 2x Mb. Pohorje, 3x Jahorina
2022/23: 2x Mb. Pohorje, 1x Rogla, 1x Stuhleck
2021/22: 2x Kranjska Gora, 1x Rogla, 6x Jahorina, 1x Mb. Pohorje, 1x Golte
2020/21: 2x Mb. pohorje, 1xRogla, 6x Jahorina
2019/20: 1x Rogla, 1xKreischberg, 6xJahorina
2018/19: 2x Rogla, 1x Osojščica, 1x Golte, 3x Mb. Pohorje, 1x Kranjska Gora, 1x Vogel
2017/18: 4x Jahorina, 3x Rogla, 1x Trije Kralji
2016/17: 5x
2015/2016: 8x
2014/2015: 8x
2013/2014: 6x, 2012/2013: 10x
2011/2012: 9x, 2010/2011: 11x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
svfilip |
Objavljeno: Tor Jan 22, 2013 6:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Okt 2012 14:25 Prispevkov: 193 Kraj: Maribor
|
Na vlecnici habakuk sem opazil sidra ali to pomeni da jo bodo zagnali?
Bil sem pa tudi pod pohorjem , na stadionu so zaceli postavljati ograjo za zlato lisico, na terenu pa so ze tovornjaki za tv prenos(rtvslo) tam pa stoji rudi tovornjak od fisa .Akumulacija pa je ponovno polna. _________________ sezona 2015/2016=8dni:3xKaprun, 1xObertauern, 3x Mb. Pohorje, 1x Mb. Pohorje nočna |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hrošč |
Objavljeno: Tor Jan 22, 2013 6:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43 Prispevkov: 494
|
Če si opazil sidra, pomeni da jo bojo zasidrali, saj očitno leze dol po bregu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
uros_ |
Objavljeno: Tor Jan 22, 2013 6:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 15:37 Prispevkov: 143 Kraj: Maribor
|
hrošč je napisal/a: | Če si opazil sidra, pomeni da jo bojo zasidrali, saj očitno leze dol po bregu. |
haha
svfilip od začetka letošnje smučarske sezone od kar si registriran na tem forumu si nabral 131 postov pa nevem če je 10 tvojih postov komu koristilo. Ne da bi zdaj kogarkoli kritiziral samo včasih je res najbolje zapisati samo najpomembnejše in najbolj aktualne stvari ne pa objave v stilu "na webcamu je viden ratrak" in "lučke na stadionu"  _________________ Work less, CLIMB more! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
precednik |
Objavljeno: Tor Jan 22, 2013 6:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2007 17:35 Prispevkov: 14 Kraj: maribor
|
@hrosc
Spet? pa to se jim zgodi vsako leto ko je sneg. misliš da jim jo bo zdaj uspelo "zasidart"?
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bronco |
Objavljeno: Sre Jan 23, 2013 1:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 11:31 Prispevkov: 177 Kraj: Maribor
|
Je bil kdo kaj gor? Se splača rinit na nočno ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
svfilip |
Objavljeno: Sre Jan 23, 2013 2:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Okt 2012 14:25 Prispevkov: 193 Kraj: Maribor
|
Bronco je napisal/a: | Je bil kdo kaj gor? Se splača rinit na nočno ? |
Danes bil gor. Sleme je bilo super.Postela pa rjava.Copka pa je bila pred s zavojem tud rjava. Na arehu pa je bilo super. Ruska in cojza sta bli malo ledeni a super. Na piskru pa je bila gosta megla. _________________ sezona 2015/2016=8dni:3xKaprun, 1xObertauern, 3x Mb. Pohorje, 1x Mb. Pohorje nočna |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fantastic |
Objavljeno: Sre Jan 23, 2013 4:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06 Prispevkov: 818 Kraj: wait city
|
Ker imam po kakšnem letu danes namen it na nočno me zanima,če je na nočni odprta tudi čopka?ali zaradi lisice ne bo obratovala!? _________________ Lp Georg! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bronco |
Objavljeno: Sre Jan 23, 2013 4:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 11:31 Prispevkov: 177 Kraj: Maribor
|
Smuka je ugodna.Proge so urejene.Smučarski avtobus vozi med Bolfenkom in Arehom.Čopka je odprta.Možna je izposoja in servis smučarske opreme.Želimo vam prijeten dan in ugodno smuko.ČOPOVA PROGA V DOLINO JE ODPRTA TUDI NA NOČNI SMUKI!. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|