Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2012/13

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 52, 53, 54  Naslednja
 Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2012/13 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
snowboarder
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 18, 2012 8:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Okt 2009 11:20
Kraj: Domžale

lenko je napisal/a:
Pameten razlog? Da ostala smučišča že imajo polne cene, pa nima nobena nič kaj več odprtih prog.

ne hodim prav pogosto na pohorje tako da ne vem natančno cene kart. ampak ali 29,5? na pohorju torej sploh ni polna cena karte?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
simo
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 18, 2012 9:09 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 14:45
Kraj: Prlekija

@lenko, to da nikjer drugje nič kaj ne obratuje je malo "na pamet" zdaj bilo.
Na Rogli dela praktično vse razen nove jase in ene ostruščice. Sem bil prejšnji četrtek na Rogli je blo bomba, in grem zdaj v četrtek še enkrat.

LP
2020/21: 2x Mb. pohorje, 1xRogla, 6x Jahorina
2019/20: 1x Rogla, 1xKreischberg, 6xJahorina
2018/19: 2x Rogla, 1x Osojščica, 1x Golte, 3x Mb. Pohorje, 1x Kranjska Gora, 1x Vogel
2017/18: 4x Jahorina, 3x Rogla, 1x Trije Kralji
2016/17: 5x
2015/2016: 8x
2014/2015: 8x
2013/2014: 6x, 2012/2013: 10x
2011/2012: 9x, 2010/2011: 11x
Nazaj na vrh
svfilip
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 18, 2012 11:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Okt 2012 14:25
Kraj: Maribor

29.5 eura je fiksna cena karte na Pohorju. Spustijo pa ceno te ce ni mozna smuka do trikotne jase oziroma v dolino. Da bi res lahko znizali ceno karte
sensas1
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 18, 2012 11:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Dec 2012 23:14

Lep pozdrav.
Sem nov na tem forumu in vas lepo pozdravljam, zanima me kako je kaj na pohorju z snegom,namreč z bolšo polovico sva se letos odločila ona smučat jaz bordat, in za vikend mava namen it na pohorje. sva oba začetnika zato me zanima ali je pohorje primerno za začetnike ali naj grema raje na areh?
Je možno najet šolo bordanja in smučanja na arehu? se mogoče gdo ponudi? sva iz prekmurja
in se opravičujem če sem zgrešil temo
Lp Miha
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 19, 2012 8:35 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

sensas1 je napisal/a:
Lep pozdrav.
Sem nov na tem forumu in vas lepo pozdravljam, zanima me kako je kaj na pohorju z snegom,namreč z bolšo polovico sva se letos odločila ona smučat jaz bordat, in za vikend mava namen it na pohorje. sva oba začetnika zato me zanima ali je pohorje primerno za začetnike ali naj grema raje na areh?
Je možno najet šolo bordanja in smučanja na arehu? se mogoče gdo ponudi? sva iz prekmurja
Lp Miha

Za začetek bi bilo dobro prebrat kako stran nazaj te teme....nič ne stane, samo prebrat moraš .....ostale zadeve pa preberi na www.pohorje.org, http://www.smucaj.se/ imaš tudi šolo smučanja in bordanja, individualne ure..
Nazaj na vrh
Vantage
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 19, 2012 10:53 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Feb 2011 12:28

sensas1 je napisal/a:
Lep pozdrav.
Lp Miha

Priporocam da gresta na Roglo...Tam imajo za zacetnike posebej progo in ne tako kot tu, ko je odprta ena proga in se vsi s polnim gasom vozijo mimo tistih, ki se ucijo.
Nazaj na vrh
Zzzverca
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 19, 2012 4:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Dec 2010 0:30
Kraj: Celje

Mene pa zanima kakšno je trenutno stanje na Mariborski strani za nočno smuko. Se splača ali ne? Sem gledal webcam in zgleda bol žalostno...
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 19, 2012 5:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

Vantage je napisal/a:
sensas1 je napisal/a:
Lep pozdrav.
Lp Miha

Priporocam da gresta na Roglo...Tam imajo za zacetnike posebej progo in ne tako kot tu, ko je odprta ena proga in se vsi s polnim gasom vozijo mimo tistih, ki se ucijo.

Kaj pa vrvna vlečnica na arehu, ki ne potrebuje karte? Ali pa tudi tamala vlečnica, vendar pa ta že stane...
Nazaj na vrh
sensas1
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 19, 2012 8:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Dec 2012 23:14

Okej saj za karto ni glih problem razkiram par eurov samo da uzivamo na snrgu, in da nisn glih v guzvi ter da se v miru uciva
Aja rabim nekoga za kako urco sole bordanja ce bi bil gdo pripravljen
Nazaj na vrh
svfilip
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 19, 2012 10:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pohorci so zgleda odprli copko zadnjih deset minut seveda
smrko
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 20, 2012 8:49 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2012 14:14

Kakšna je situacija na Arehu in Piskru, ima kdo kakšne fotke in ali kaj zasnežujejo
Nazaj na vrh
Bronco
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 20, 2012 10:54 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 11:31

svfilip je napisal/a:
Pohorci so zgleda odprli copko zadnjih deset minut seveda

če povzamem iz pohorje.org, vidim, da to ne drži. pa tudi v torek, ko sem bil na nočni, Čopka ni delala.

Aktualne informacije
Smuka je ugodna.Proge so urejene.Smučarski avtobus vozi med Bolfenkom in Arehom.Možna je izposoja in servis smučarske opreme.Želimo vam prijeten dan in ugodno smuko.NOČNA SMUKA JE OD 18.00 DO 21.00 URE. TEKAŠKE IN SANKAŠKE PROGE NA AREHU SO UREJENE!SMUČARSKI AVTOBUS MED BOLFENKOM IN AREHOM VOZI PO VOZNEM REDU. ČOPOVA PROGA NI ODPRTA! GONDOLA OBRATUJE OD 9.00 DO 16.00 IN OD 18.00 DO 21.00 URE NEPREKINJENO TER ZADNJA VOŽNJA OB 22.00 URI!
Nazaj na vrh
Vantage
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 20, 2012 11:09 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Feb 2011 12:28

Vceraj zvecer je bila razsvetljava do doline...
Nazaj na vrh
smrko
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 20, 2012 2:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2012 14:14

Zakaj ni vklopljen web cam na Arehu, še vedno čakam da kdo javi kakšne so proge, gleda kaj zemlje ven in ali zasnežujejo
2011/2012: Pohorje, Gastein, Schladming;
2012/2013: Rogla, 5x Mariborsko Pohorje;
2013/2014: Obertauern, Schaldming, Dorfgastein, Hofgastein, Badgastein, Pohorje
2014/2015: Mölltaler Gletscher
2023/2024: MB Pohorje, Trije kralji, Weinebene, Cervinia, Zermatt, Nassfeld
Nazaj na vrh
svfilip
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 20, 2012 2:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Vantage je napisal/a:
Vceraj zvecer je bila razsvetljava do doline...

Pa ve mogoce kdo zakaj ?
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 52, 53, 54  Naslednja Stran 16 od 54

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2012/13
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net