Avtor |
Sporočilo
|
adrianono7 |
Objavljeno: Sob Dec 08, 2012 5:39 pm Naslov sporočila: Nakup novih smuči |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Dec 2012 17:36 Prispevkov: 5
|
Zdravo.
Kupujem nove smuči, sem dober rekreativec, velik 184, 80kg, smučam po urejenih progah. Sedaj me pa zanima, katere smuči priporočate in zakaj. Finančne zmožnosti so do 600 eur .
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Damjan-doc |
Objavljeno: Ned Dec 09, 2012 9:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 23:31 Prispevkov: 370
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
adrianono7 |
Objavljeno: Ned Dec 09, 2012 11:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Dec 2012 17:36 Prispevkov: 5
|
Sem videl tudi to temo in tudi tam napisal. Sem pac mislil, da bo vec odziva ce odprem novo temo. Odziva pa tako ali tako ni ne tu ne tam. Eni ste po moje na forumih samo, da pamet solite aja pa tam ao vecina stari podatki, mene pa zanimajo trenutni, toliko o branju tiste teme  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Pon Dec 10, 2012 7:57 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
Glede na opisano.......si lahko izbereš skoraj vse....na netu je o tem ohohoho napisanega (malo poglej k sosedom (www.skijanje.hr) njihove recenzije smuči, ki so meni osebno zelo všeč, na naši pa tega nimamo, kar je škoda) ....ne vem, če nekdo sebe opiše kot dobrega rekreativca bi po mojem lahko/moral znati sam poiskati adekvatne informacije.....Glede na tvoj zadnji post, pa odziva tudi v bodoče ne bo.... Malo olike ne škodi.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rokxy |
Objavljeno: Pon Dec 10, 2012 9:01 am Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 19:42 Prispevkov: 383 Kraj: Zreče
|
povej približno stil smučanja, da lahko kaj priporočamo. dober rekreativec ne pove veliko. sicer pa glede na omenjen budget si res lahko kupiš skoraj vse. ostane torej samo še izbira SL ali GS smučke, to pa verjetno sam veš, kaj ti paše. pa izbira znamke, oz barve
sicer pa mam jst viška stare elanovke world cup SL 155 (moj avatar) in jih prodam za 50?. edina napaka je zlomljen zob na zadnjem avtomatu, tako da je potrebno avtomat ročno zapreti (odpre se pa normalno). malo je tudi potolčena grafika na eni skiji zadaj, vendar super zalepljena, in drži BP. skije so odlične za nekoga, ki obvlada to dolžino. ne bi prodajal, če nebi imel doma SLX v rezervi. za mali denar lahko prideš do relativno dobrih smuč, nimajo pikice rje na robnikih. če si kaj na rogli, jih lahko tudi stestiraš.
LP! _________________ 22/23: 6x Kronplatz, 1x Rogla |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Damjan-doc |
Objavljeno: Pon Dec 10, 2012 10:47 am Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 23:31 Prispevkov: 370
|
adrianono7 je napisal/a: | Sem videl tudi to temo in tudi tam napisal. Sem pac mislil, da bo vec odziva ce odprem novo temo. Odziva pa tako ali tako ni ne tu ne tam. Eni ste po moje na forumih samo, da pamet solite aja pa tam ao vecina stari podatki, mene pa zanimajo trenutni, toliko o branju tiste teme  |
OK, glede da nisi dobil nobenega odziva je "soljenja" precej malo, sploh za odpiranje takšnih tem.
Še sam ne veš kaj bi rad pa naj ti mi povemo kaj želiš
Malo preberi forum, kot je rek "100 ljudi 100 čudi"....
Evo vzemi Elanove Amphibio 12, sem jih vozil in zame osebno so fenomenalne, nekdo drug ti bo rekel vzemi Progressor, da so boljše kot vse druge itd. itd.
Smučko je pred nakupom najbolje stestirati, ker prodajalci večinoma samo buče prodajajo.
Skratka tukaj boš dobil preveč različnih mnenj za iste smučke, ki te bodo samo še bolj zmešale.
Pa malo strpnosti, ker če tako smučaš kot kažeš "nervozo" si raje kupi sanke. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kumr |
Objavljeno: Pon Dec 10, 2012 12:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Nov 2010 12:43 Prispevkov: 55 Kraj: stari trg
|
jaz osebno sem za Elan,tako da ti priporocam amphibio 12,sam imam waveflex 12 dilo in nimam pripomb..saj so iste dile samo waveflex je malo starejša _________________ Powered by Elan SLX fis WC! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Frenk |
Objavljeno: Pon Dec 10, 2012 6:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 21:52 Prispevkov: 566 Kraj: Šoštanj
|
Poglej v temo Supermarket,člana kux,cene in kvaliteta smuči ugodna.
Vozim pa Progressor 9oo.
LP Frenk _________________ 2019/2020
3 Saalbach, 14 Rogla
2020/2021
12 Rogla
2021/2022
13 Rogla |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kra |
Objavljeno: Tor Dec 11, 2012 4:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 17:46 Prispevkov: 39
|
Jaz tud ,odlična smučka in niti pomislim ne na Elanke!JIh imajo kolegi in smo testirali... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matic |
Objavljeno: Tor Dec 11, 2012 11:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15 Prispevkov: 552
|
|