Avtor |
Sporočilo
|
gasilko |
Objavljeno: Pon Nov 26, 2012 8:25 pm Naslov sporočila: nordica speedmaschine vs sportmaschine |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 8:46 Prispevkov: 18
|
Zanima me razlika med tema dvema smučarskima čevljema. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
JeZn |
Objavljeno: Pon Nov 26, 2012 8:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 18:24 Prispevkov: 76
|
Intersportova varianta? _________________ Nordica Dobermann Spitfire EDT XBI CT | Lange RS | Leki | Boeri | Swans | Hestra | Dainese |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gasilko |
Objavljeno: Pon Nov 26, 2012 8:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Ja gledo sem v intersportu , kaj imajo kakšne svoje oznake kot pri smučeh ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
JeZn |
Objavljeno: Pon Nov 26, 2012 8:50 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
Nordica v sezoni 12/13 nima več Speedmachine čevlja v svoji liniji, razen (SMU) za Intersport.
Speedmachine prejšnjih sezon je bil top rekreativen čevelj (razpon flexa od 100-130), zelo podoben tekmovalnim čevljem (high-performance) a z širšo školjko. Pomoje so za 12/13 za Intersport ohranili isto školjko . Vendar delan samo za njih v večji seriji, lahko da je kakšna razlika v notranjem čevlju ...
Sportmachine je pa pomoje izvedenka čevlja Cruise (11/12) ki sodi v linijo nižje (sport-performance) in je zato bolj udoben in ima širšo školjko (6mm). Verjetno da tudi flex Sportmachina se neha tam kjer se Speedmachine začne. _________________ Nordica Dobermann Spitfire EDT XBI CT | Lange RS | Leki | Boeri | Swans | Hestra | Dainese |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gasilko |
Objavljeno: Pon Nov 26, 2012 8:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Torej pri spedmaschine 100 iz intersporta razen da je lanski letnik nimam kaj zgrešit: seveda paše na nogo :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
JeZn |
Objavljeno: Pon Nov 26, 2012 8:57 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
Jst imam Speedmachine 120 že par let in sem zelo zadovoljen! _________________ Nordica Dobermann Spitfire EDT XBI CT | Lange RS | Leki | Boeri | Swans | Hestra | Dainese |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|