Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2011/2012

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 20, 21, 22  Naslednja
 Krvavec - aktualne informacije 2011/2012 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Špik
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 18, 2012 8:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14

Meni se tui tudi, da se mogoče malo prevečkrat pojavljajo grbina od ratrakov...
polh
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 18, 2012 8:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 3:52

voodoo je napisal/a:
še z moje strani ... vozil skupaj z mažyjem extremecarvin ...

torej ... kamikaze iz vseh strani, problem je še v tem da se niti malo ne zavedajo kako nevarni so... sem se parkrat spustil za parimi in jih pred sedežnico pošteno ok...cal en je celo gladko izjavil da je važno da se ima on fajn, sem mu rekel da če ga še 1x vidim da bo s tako hitrostjo in na meter ali dva peljal nekontrolirano peljal mimo da se ne bo dobro končalo, mu tudi čelada ne bi pomagala na glavi...

vsi ki smo včeraj prišli skupaj na Krvavec in bilo nas je kr nekaj, je vsak imel neka bližnja srečanja s kvazi smučarji in doživel nevarnost poškodbe...

torej ljudje pelte se po progah ki so primerna vašemu znanju, ne da pelajo 4,5 letne otroke na njivice, mali se jokajo od straha, padajo. včeraj na tej podlagi se je bilo kr težko zaustavit tudi tistim ki že kr nekaj znamo. tudi aki je moral posredovati na njivicah.

torej podlaga, vreme , družba ki smo bili včeraj tam je bilo super, vse ostalo .... brezobraznost lokalnih starih smučarjev ki si prisvajajo smučišče, nadzornikov ki nimajo pojma kaj govorijo( vedno grozijo z odvzemom kart:) ) , ratrakistov ki bi se vsaj na strmih progah lahko malo bolj potrudili je zelo negativno za celotno smučišče ...

lepo smuščišče vendar prenevarno za mene, raje se odpeljem malo dlje kjer je kultura smučanja malo na viši ravni kot na Krvavcu ... Nažalost in škoda.

Lp iz moje strani in SMUČAJTE PO PAMETI !!!!!

lahko bi rekli 'Na Krvavcu nič novega'

ogibam se ga za vikende in februarja nasploh, se vidimo marca
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
svit
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 18, 2012 9:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Okt 2011 21:44

Danes sem tudi jaz bil na Krvavcu in žal moram potrditi voodoojeve besede. En kup ljudi s pomanljkivim znanjem z nekontrolirano preveliko hitrostjo švigajo okrog malih 2 metra stran. In to gospodje s 100+ kg.

Sam sem skoraj doživel bližnje srečanje s takim gospodom, na srečo pa sem še pravočasno ustavil, ker sem pogledal po strmini navzgor, preden sem zavil. Model mi je potem še nekaj mahal. Videl sem tudi nesrečo, kjer je model zadel smučarko, jo zbil in se niti ni obrnil, da bi pogledal kako je. Kar odsmučal je dol (s še večjo hitrostjo).

Sam sem raje pred spustom preveril kdo je za mano in če sem opazil kakšnega gospoda, sem raje počakal da je model odsmučal dol.

Sicer pa danes dokaj dobra smuka, sneg na začetku trd, nato pa je okrog 13:00 malček popustil, tako da je bilo idealno. Ljudi veliko (za moj okus preveč), proge pa so do 14:00 zdržale. Sicer pa je res, da sem vozil predvsem Vrh krvavca, mimo Doma na Krvavcu. Njivice in Zvoh sem vozil zjutraj, dokler je še bilo malo ljudi.

Skratka dober smučarski dan, kjer pa me je bilo tu pa tam kar malo strah za lastno varnost.
Nazaj na vrh
voodoo
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 12:05 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2007 17:33

snowborder a poveš kakšen stil bordanja uporabljaš ? FS - FR mogoče ?
Nazaj na vrh
snowboarder
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 11:32 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Okt 2009 11:20
Kraj: Domžale

freestyle (tip boarda je freestyle-all mountain), res je da vozim predvsem v parku vendar naredim kar nekaj voženj na ostalih progah (tudi s takim boardom se da delati carving zavoje, seveda ne supercarve, ampak da se), tako da vem kakšno je stanje recimo na njivicah, kriški, zvohu...
Nazaj na vrh
voodoo
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 12:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

torej si tezko relavanten s tem bordom, seveda se da karvat, vendar je način vožnje zelo zelo drugačen sej se ne gre za splošno slabo ratrakiranje, problem so stopnice ki ostajajo in ko si enkrat v extremecarvu in ko letiš proti taki stopnici od 10 15 cm je dokaj nevarno za opremo in za sebe prav tako
Nazaj na vrh
dejvi
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 12:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec smučišč
Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45

In to naj bi bilo slovensko naj smučišče

Zakaj že?

Glede prog in divjakov sem istega mnenja. Tudi sam sem nekoga že dobil čez smuče. Dodajam še, da je gor tudi veliko pozerjev in druge "elite", ki se pride kazat. Meni gre na bruhanje.

Kar sem videl do sedaj, znajo s progami veliko bolje na kakšnem vaškem smučišču na Koroškem, kot je recimo v Črni ali pa nekdaj na Ošvenu, pa tudi na Poseki. Da ne govorimo o kulturi ter na splošno o smučarskem znanju (tam vidiš 10 letnike, ki bi za marsikoga lahko bili smučarski učitelji). Če je Krvavec naj smučišče po dragih storitvah, gužvi in pozerstvu - tudi prav. Za vse ostalo ga pa pelje scat marsikdo.

Jaz po navadi grem uživat gor konec marca ali pa aprila, ko je gor dejansko tisti folk, ki pride tja smučat in uživat, ne pa se kazat in pederirat po progah, kot zdajšnja golazen. Žal.
snowboarder
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 12:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ampak za nevarne smučarje ni krivo smučišče oz. osebje.
zakaj pa da nebi bilo naj smučišče? jaz imam gor vse kar potrebujem za dober boarderski dan: dobre proge, solidne naprave (v primerjavi z nekaterimi našimi smučišči), dober freeride ob zadostni količini snega in kar je zame najpomembnejše snowpark, ki ga ima samo 6 naših smučišč (kar je res zelo malo), manjka le še nočna smuka.
sicer pa je družinam prijazno smučišče, saj je primerno tako za izkušene, dobre smučarje/boarderje kot tudi za začetnike (2 otroška poligona, 3 šole smučanja...), dobra gostinska ponudba, nočno sankajne in zabave...
zame v sloveniji ni boljšega smučišča, s krvavcem se po mojem mnenju lahko primerja le cerkno, ter mogoče še kranjska gora, rogla in vogel.
Nazaj na vrh
voodoo
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 12:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

tudi mene čudi, sedaj se bom še z veseljem peljal uro več do nasljednjega smučišča in še z večjim veseljem dal evre

sem včeraj napisal na Krvavec FB stran malo grajo in sem bil že napaden očitno ne prenesejo kritike ... aha sej so top smučišče

pa še to --- sedežnica na Njivicah -- po celodnevem bordanju in vožnji po tej sedežnici nisem niti 1x prišel do vrha, da se nismo zaustavili ampak dobr to je stara sedežnica pa jo morajo vsake tolko zaustavit da se ohladi
Nazaj na vrh
voodoo
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 12:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

border : kako ni krivo osebje smučišča?????? a imajo nadzornike ?? ko smo napisali nismo videli v celem dnevu da bi koga od smukačev zaustavil in jih opozoril... tebi v parku se res ne more nič zgoditi edino da sam padeš, če bi biu ceu dan na progi bi vedel o čemu govorim
Nazaj na vrh
snowboarder
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 12:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vsak ima svoje mnenje, vendar pa je tole eno samo kritiziranje. res nevem morda ravno takrat ko mene ni gor slabo zratrakirajo, njivice crkujejo...
Nazaj na vrh
snowboarder
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 12:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

no tukaj nastane problem in to se ne dogaja le na krvavcu. kjerkoli sem bil nikoli ni nihče opozoril smučarjev pa čeprav so bili oni tisti ki so bili nevarni.
Nazaj na vrh
voodoo
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 12:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

glej vsak ima svoje menje in pravico do kritike ... a ni tako ? kot pa vidim nismo samo v tem in ne kritiziram samo js ....

kot sem povedal tezko si relavanten s svojim stilom voznje, ne recem pa da ni dobrih in mirnih dnevov na Krvavcu... vendar prisel prvic letos gor in maximalno razočaran.... vem pa iz prve roke od kolegov da ni to bilo slučajno samo ta dan tako .... torej ..
Nazaj na vrh
snowboarder
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 12:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nohttps://www.facebook.com/#!/Krvavec
njihov odnos ni ravno slab (ne vem če si tole ti) ampak temu ki je napisal na njihovo FB stran pritožbo za 18.2. so napisali naj naslednjič se bo to zgodilo (stopnice med špurami ratraka) poišče odgovorno osebo in dobil bo brezplačno karto.
torej jim je le mar za goste!
Nazaj na vrh
voodoo
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2012 12:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

kako so pa potem se na nas spravli kot na zadnje drekače, mislim da ni bilo človeka ta dan na krvavcu od nas, da ni bolj pazil na varnost drugih in sebe. Smo brez problema počakali minutko ali dve da se sprazni smučišče, vendar kaj ko so ti ninđe v 3 sek. za hrbtom....

PROBLEM JE KULTURA SMUČARJEV ( seveda ne vseh ) ampak če je od 1000 smučarjev 20, 30 extremistov, pomeni par njih na vsaki progi v povprečju.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 20, 21, 22  Naslednja Stran 17 od 22

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2011/2012
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net