Avtor |
Sporočilo
|
Ski_Fanatic |
Objavljeno: Sre Jan 18, 2012 8:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Dec 2006 23:40 Prispevkov: 247 Kraj: Doma
|
snowboarder je napisal/a: | je bil kdo danes na krvavcu, kaj zasnežujejo? |
Sem cel teden gor, zasnežujejo pa ponoči, če sploh, čez dan nič ni videt.
Nazadnje urejal/a Ski_Fanatic Sre Jan 18, 2012 10:02 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
anzex1 |
Objavljeno: Sre Jan 18, 2012 9:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Dec 2011 18:59 Prispevkov: 22
|
ja samo ponoči zasnežujejo, ker čez dan črpajo vodo gor sm bil na zvohu in je jezero prazno, voda se pa nateka  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mitjaz |
Objavljeno: Pon Jan 23, 2012 9:59 am Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 8:18 Prispevkov: 216
|
Glede na to, da se iz dneva v dan spreminjajo razmere me zanima zadnji info oz Krvavca - je možno uživat gor le s kamnožerkami ali so urejene proge tako kot treba?
V KG je snežna podlaga brez pripomb, zgolj kot primerjava. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Ski_Fanatic |
Objavljeno: Pon Jan 23, 2012 10:23 am Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Čet Dec 2006 23:40 Prispevkov: 247 Kraj: Doma
|
mitjaz je napisal/a: | Glede na to, da se iz dneva v dan spreminjajo razmere me zanima zadnji info oz Krvavca - je možno uživat gor le s kamnožerkami ali so urejene proge tako kot treba?
V KG je snežna podlaga brez pripomb, zgolj kot primerjava. |
Po celotedenskem smučanju imam kar lepo zdelane smuči.....
Odvisno kakšne kamnožerke imaš v mislih, ker meni pač ni škoda če se naredijo risi v smučko, ker itaq servis to vse reši  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
anzex1 |
Objavljeno: Pon Jan 23, 2012 11:14 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
včeraj sem povozil tako skalo da ko sem jo pobral sem jo komaj držal v roki, tako velika je bila, sem mislil da mi pol smuče manjka ampak na srečo se nič ne pozna |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mitjaz |
Objavljeno: Pon Jan 23, 2012 11:59 am Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 8:18 Prispevkov: 216
|
Hvala za info...saj ni problema kakšna risa, ampak da maš dan uničen ker moraš vsak zavoj pazit in slalom vozit po sili razmer, ne zaradi užitka, je pa druga pesem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
anzex1 |
Objavljeno: Pon Jan 23, 2012 1:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
ja to se cist strinjam s tabo, brezveze a mors merkat kamenje, samo tiha dolina je dobra ostalo je pa bolj žalost |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
snowboarder |
Objavljeno: Pon Jan 23, 2012 9:56 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Ned Okt 2009 11:20 Prispevkov: 328 Kraj: Domžale
|
jaz sem bil sicer prejšnji vikend, in ni bilo veliko kamenja, v celem dnevu sem naredil 2 manjši površinski praski ( za primerjavo z roglo pred 2 tednoma kjer je bil "kamnolom"), sicer pa so kar dosti zasneževali park in tudi vse ostale proge tako da zdaj je verjetno še boljše. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
junche |
Objavljeno: Pon Jan 30, 2012 8:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06 Prispevkov: 509
|
sem bil v petek, super lep dan dobra druščna januarski sneg temerature pa skoraj marčevske. Ampak eno malo premalo snega.Oz kar nekaj kameja katerga skoraj naopaziš. podlaga sicer kompaktna(ledu meni ni uspalo naji) ampak na začetku so sicer ne servisirane smuče lepo grabile kasneje ča čedalje mani in zato sumim prdvsem kamenje. ker je tudi masa pridelala nekaj raz. Sicer fajn ampak će prišteješ če servis smuči se pa nekako ne splača za več kot en dan. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
skier45 |
Objavljeno: Sob Feb 04, 2012 5:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Jan 2012 19:17 Prispevkov: 2
|
Torej.. Minuli teden sem preživel na Krvavcu.. Bilo je izjemno mrzlo, kar krepko pod ničlo (tudi do -19°), občasno pa je tudi pihal močan veter, ki je nenehno brusil sneženo površino (predvsem na vrhu) in nanašal sneg po nižjih pobočjih (Tiha Dolina, ...)... Še sreča da sem imel s seboj podkapo ... Nasplošno pa je bila površina precej trda, na progah so se pogosto pojavili kamni, zaradi katerih sem na smučkah fasal kar nekaj praskic.. Kljub vsemu sem se kar dobro nasmučal=) .. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
medo |
Objavljeno: Ned Feb 05, 2012 9:38 am Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Okt 2007 0:06 Prispevkov: 144
|
pa kje ste vi videli kamenje pri 70 cm snega? Zdej a so narobe izmerili debelino snega ali pa ste meli privide glede kamenja.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
snowboarder |
Objavljeno: Ned Feb 05, 2012 11:56 am Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Ned Okt 2009 11:20 Prispevkov: 328 Kraj: Domžale
|
medo je napisal/a: | pa kje ste vi videli kamenje pri 70 cm snega? Zdej a so narobe izmerili debelino snega ali pa ste meli privide glede kamenja.  |
medo, problem je tudi močan veter, ki lahko brez problema premika kamenčke kakršni se najdejo na progah, saj ob progah ni veliko snega! itak pa piše do 75 cm (+15cm novega) ne pa na vseh progah 75cm. zadnje zime nam niso naklonjene vendar zato niso kriva smučišča.
pa če ne maraš krvavca, ga ni treba kritizirati ob vsaki priložnosti  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
junche |
Objavljeno: Ned Feb 05, 2012 1:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06 Prispevkov: 509
|
medo je napisal/a: | pa kje ste vi videli kamenje pri 70 cm snega? Zdej a so narobe izmerili debelino snega ali pa ste meli privide glede kamenja.  | Jaz nisem nikjer opazil kamenja, samo smuči so postale rahlo težje vodljive na trdi podlagi. pa na koncu smuke sem opazil nekoliko bolj kot se za en dan smuke spodobi, zdelano maso. Nič kritičnega sicer ampak ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
medo |
Objavljeno: Ned Feb 05, 2012 3:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Okt 2007 0:06 Prispevkov: 144
|
saj ne kritiziram, le vsi toliko o kamenju govorite, lahko bi krvavčani dajali bolj realne ocene koliko snega imajo. Dvomim, da bi kdo prišel smučat, če bi napisali, da imajo 15 cm snega. Danes ni dobro ljudi okrog prinašat ker se vrne kot bumerang. To lahko dela samo politika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
winter |
Objavljeno: Ned Feb 05, 2012 4:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Dec 2011 21:37 Prispevkov: 36
|
MEGA powder vikend,sploh v soboto je blo enkratno
Po 23 borderskih dnevih v tej sezoni,sta bla zadnja 2 nekaj posebnega...
Glede na letosnjo posiljko snega,rihtajo proge dobro in jih lahko samo pohvalim.
Ko piha veter,nanese kamenje in vejice ampak tko pač je.
Negativnih in kritičnih komentarjev je pa povsod velik,dejte se kdaj nad sabo zamislit,ne pa nad drugimi....
Pa ostanite doma in bo več placa za nas....  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|