|
Trbiž - Višarje |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
tomi |
Objavljeno: Sre Jan 18, 2012 9:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:18 Prispevkov: 1333 Kraj: Jesenice
|
19.marko je napisal/a: | Če ne bo jutri odprta cela Višarska proga, bo pa pojutrišnjem po mojem sigurno, saj je bila danes okoli 14. ure proga praktično pripravljena. |
Danes ob 17h je pa bila videti popolnoma pripravljena. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
19.marko |
Objavljeno: Sre Jan 18, 2012 11:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Dec 2010 17:43 Prispevkov: 154
|
Grem jutri pogledat  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
svit |
Objavljeno: Čet Jan 19, 2012 8:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Okt 2011 21:44 Prispevkov: 19
|
Celo Višarsko progo bodo odprli 19.1.2012.
Prav tako bodo odprli nočno... Obvestilo na njihovi strani:
Citiram: | notturna APERTA mar 20-23 e ven 16-23 |
Pa še za tiste ki znajo italijansko...
Citiram: | l polo di Tarvisio amplia la sua offerta e venerd? 20 gennaio parte lo ?Ski by night?
Grazie al freddo intenso di questi giorni, sono a disposizione anche la parte bassa della pista Di Prampero e la Priesnig B. Comincia la stagione dello sci in notturna che, per tutta la stagione, si potr? praticare nelle giornate di marted? e venerd?
18 gennaio 2012
Il polo di Tarvisio pu? finalmente mettersi a totale disposizione degli sciatori. Grazie alle condizioni meteo favorevoli, infatti, si ? potuto ampliare in modo adeguata l?offerta del demanio sciabile con nuove opportunit?: ?Fortunatamente - commenta il presidente di Promotur, Stefano Mazzolini - il periodo delle inversioni termiche ? finito e, oltre alla recenti nevicate naturali, siamo potuti intervenire con l?innevamento artificiale su alcune piste che ancora mancavano all?appello. Gli appassionati di sci, dunque, potranno contare pure sulla parte bassa della Di Prampero, con relativo collegamento di fondovalle, e sulla Priesnig B?.
Anche Tarvisio, dunque, pu? entrare a regime. Intanto, le novit? proposte per questa stagione invernale hanno gi? ottenuto i primi riscontri positivi: ?Il demanio - sottolinea Mazzolini - ? stato ampliato di 2 chilometri grazie alle due nuove piste ?Dell?Angelo? che, grazie alle pendenze dolci, sono ideali per chi muove i primi passi sulla neve, in particolare i bambini. Molto gettonati anche i due nuovi tapis roulant coperti: ? davvero bello vedere i pi? piccoli divertirsi in queste strutture che stanno trovando ottimi riscontri?. Un ulteriore miglioramento riguarda i Campi scuola Duca d?Aosta: ?Quest?area - rimarca il presidente - ? stata dotata di servizi igienici, colmando una grande lacuna precedente. Mi ero preso sin da subito l?impegno a realizzarli e cos? ho fatto, rispondendo con i fatti alle polemiche inutili lanciate da qualcuno sulla stampa?.
E per gli sciatori ? in arrivo un?altra bellissima (e attesa) notizia. Venerd? 20 gennaio, infatti, ritorner? lo ?Ski by night? sulla pista Di Prampero di Camporosso, una possibilit? che sar? valida per tutta la stagione nelle giornate di marted? e venerd? dalle 20 alle 23. ?Siamo molto felici di poter offrire quest?opportunit? - conclude Mazzolini - e c?? un?altra novit?: di venerd?, la pista Di Prampero sar? chiusa nella parte alta per essere preparata, mentre la parte bassa rimarr? fruibile ?non stop? dalle 9 alle 23. La telecabina del Lussari, invece, sar? al servizio continuativo dei pedoni fino alle 22.45 che, cos?, potranno recarsi in visita e cenare presso i locali in quota. Proprio con gli esercenti del borgo, abbiamo ideato di proporre alcune serate a tema che, ne siamo sicuri, potranno incontrare i favori della clientela non soltanto regionale, ma anche d?oltreconfine?. | |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gapi202 |
Objavljeno: Čet Jan 19, 2012 8:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 22:08 Prispevkov: 2531
|
Danes sem bil gor odprta je cela visarska proga po vsej dolzini in sirini in je brez Kamnov. Tudi vse ostale proge so fantasticno pripavljene in zdrzijo do konca. Tudi povezave so v redu. Danes sem bil prvic tukaj in zagotovo ne zadnjic.  _________________ 10/11=12x
11/12=16x
12/13=17x
13/14=17x
14/15=23x
15/16=23x
16/17=62x
17/18=31x
18/19=34x
19/20=6xLesOrres,1x Katsci,2xKanin,5xkrgora,1xRudno, 3xStražaBled,4xMojstrana,2xStariVrh,1x Schladming,1xCerkno,
20/21=5xVogel2xMojstrana,3xSoriška,8xKr.gora, 3xKrvavec+15xturno
21/22=15xVogel,21x Kranjska Gora,1xstari vrh,1xkrvavec,3xKanin
22/23=21xVogel,17xKr. Gora,1xKanin
23/24=1xVogel,2xKr. Gora,1xKozji hrbet,1xMojstrana, 2xStari vrh
24/25=3xSan pelegrino/alpe lusia,3xMojstrana,1xKr.Gora,1xSoriska |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mihajlo86 |
Objavljeno: Pet Jan 20, 2012 7:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 14:50 Prispevkov: 43
|
mogoče kdo ve ob katerih urah se začne nočna (saj je v torek in petek) Intenetna stran je res obupna zagotovo tudi zaradi tega nekaj odstotekov manj gostov!! Italjani  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
moebius |
Objavljeno: Sob Jan 21, 2012 1:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Feb 2011 12:12 Prispevkov: 11
|
Hmm razmislam kam bi sel v nedeljo, Mokrine ali Visarje? Kaksno je kej stanje prog na Visarju, a so kaj slabse kot na Mokrinah, ce niso bi se odlocu za Visarje ker tam se nisem smucal? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mazyk |
Objavljeno: Sob Jan 21, 2012 9:46 am Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Jan 2007 17:28 Prispevkov: 168
|
mihajlo, od osmih do enajstih je nočna. če pa je kdo gor naj javi kako je kaj stanje podlage. hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Basslover |
Objavljeno: Sob Jan 21, 2012 9:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Jan 2012 21:37 Prispevkov: 2
|
Danes biu gor. Odprte skoraj vse proge in tudi zdržale so kar dobro. Sicer so se po 12 h že začeli pojavljati pukli in tudi kašna ledena ploskeu se je pojavila. Drugače pa brez kamenja, lepo vreme in kar nekaj ljudi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
moebius |
Objavljeno: Ned Jan 22, 2012 11:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Feb 2011 12:12 Prispevkov: 11
|
Basslover je napisal/a: | Danes biu gor. Odprte skoraj vse proge in tudi zdržale so kar dobro. Sicer so se po 12 h že začeli pojavljati pukli in tudi kašna ledena ploskeu se je pojavila. Drugače pa brez kamenja, lepo vreme in kar nekaj ljudi. |
Jaz sem pa danes bil gor, folka kr dost, kupi so se pa zacel pojavlat ze okoli 11h, kamnov nc. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jazbec |
Objavljeno: Sre Jan 25, 2012 5:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2007 10:18 Prispevkov: 152 Kraj: kobarid
|
Pozor!
Vsepovsod je objavljeno, da vse obratuje ...in ko sem danes zjutraj prišel gor, je obratovalo na Višarjah samo do polovice - zgornji del - vse do 10,30h ...nastala je kar gužvica, nakar so odprli še spodnji del...razlog: trening poljskih tekmovalk ( 4 deklet!!!!)...važn, da plačajo, mi ki smo pa redni pa naj se sončimo pr Prešernu ..
pol se je "zluftalo", polno jih je uteklo na Florjanco in ostale lažje strmince, nam fizikalcem, pa je ostala kar lepa celotna proga...trdo in nekaj malega ledenih plat, kar pa ni omembe vredno...lep dan...  _________________ www.jazbec.eu
Ne me sili na smučke, ker sem trmast! Ko bom star vam bom že pokazal kako smo smučali nekoč!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
klko |
Objavljeno: Pet Jan 27, 2012 3:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Dec 2009 9:48 Prispevkov: 2
|
Pozdrav,
zanima me kako je z nočno in letno karto Alpe-Adria: je s to karto zastonj ali je treba doplačat in koliko?
Nikjer ne najdem te informacije.
Hvala!
Lp,
K _________________ carpe diem |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jazbec |
Objavljeno: Pet Jan 27, 2012 10:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2007 10:18 Prispevkov: 152 Kraj: kobarid
|
klko je napisal/a: | Pozdrav,
zanima me kako je z nočno in letno karto Alpe-Adria: je s to karto zastonj ali je treba doplačat in koliko?
Nikjer ne najdem te informacije.
Hvala!
Lp,
K |
http://www.promotur.org/?id=695
Doplačilo - poglej! _________________ www.jazbec.eu
Ne me sili na smučke, ker sem trmast! Ko bom star vam bom že pokazal kako smo smučali nekoč!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gapi202 |
Objavljeno: Ned Jan 29, 2012 1:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 22:08 Prispevkov: 2531
|
Zanima ma če ima že kdo kakšne izkušnje z nočno smuko na višarjah, predvsem o tem kakšna je proga ob petkih ko je nočna od 16-23 _________________ 10/11=12x
11/12=16x
12/13=17x
13/14=17x
14/15=23x
15/16=23x
16/17=62x
17/18=31x
18/19=34x
19/20=6xLesOrres,1x Katsci,2xKanin,5xkrgora,1xRudno, 3xStražaBled,4xMojstrana,2xStariVrh,1x Schladming,1xCerkno,
20/21=5xVogel2xMojstrana,3xSoriška,8xKr.gora, 3xKrvavec+15xturno
21/22=15xVogel,21x Kranjska Gora,1xstari vrh,1xkrvavec,3xKanin
22/23=21xVogel,17xKr. Gora,1xKanin
23/24=1xVogel,2xKr. Gora,1xKozji hrbet,1xMojstrana, 2xStari vrh
24/25=3xSan pelegrino/alpe lusia,3xMojstrana,1xKr.Gora,1xSoriska |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SonyShare |
Objavljeno: Pon Feb 13, 2012 10:59 am Naslov sporočila: Stanje - update |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Dec 2007 9:01 Prispevkov: 6
|
V sredo greva z dekletom na krajši oddih v KG ... ima kdo kakšno informacijo kakšno je stanje na smučišču?
Prosim za kakšno info.
Obenem me zanima kaj predlagate za smučarski dan iz KG? Višarje, Nassfeld, Katschberg?
Hvala, Usomid |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
spicek |
Objavljeno: Pon Feb 13, 2012 11:14 am Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Nov 2010 15:29 Prispevkov: 146 Kraj: Krim
|
Če hočeš kakšen dan skočiti na drugo smučišče se ti Katschberg ne izplača, ker moraš kupiti vinjeto, plačati Karavanke, tako da imaš že kar nekaj stroškov preden prideš do smučišča, zato ti ostaneta samo ostale dva Višarje ali Nassfeld oba dostopna brez kakšnih doplačil za pot. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|