|
Krvavec - aktualne informacije 2011/2012 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
dragec |
Objavljeno: Sob Jan 07, 2012 6:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Dec 2010 23:43 Prispevkov: 29 Kraj: Ljubljana
|
Lep pozdrav vsem ljubiteljem belih strmin....evo verjel v napoved da se bo veter polegel in šel zjutraj na Krvavc in preživel še en fantastični smučarski dan, proge dobro pripravljene, smuka z zvoha je bila enaka smuki na voglu (zahvala naravnemu snegu) odprta je bila proga Njivice - Tiha dolina strma in smuka po njej odlična....gužve zjutraj ni bilo (če odmislim tekmo ki je bila) so se pa horde začele valit na smučišče nekje po 11ih....evo še slikce proge št. 19. seveda je slikano okol 12ih k je bila že prilično zvožena...
 _________________ Sezona 2009/2010
Golte 7x, Vogel 6x, Krvavec 15x, Kobla 1x, Soriška 1x, Mariborsko pohorje 1x, Cerkno 6x
sezona 2010/2011
Mölltaler Gletscher 3x, Krvavec 3x, Nassfeld 2x, Katschberg 1x, San martino di castrozza 3x, Vogel 1x
sezona 2011/2012
Val Gardena 6x, Krvavec 5x, Stari vrh 2x, Vogel 1x
sezona 2012/2013
Krvavec 1x, Stari vrh 3x, nato poškodba kolena.
sezona 2013/2014
Krvavec 6x, Bormio 7x, Vogel 4x.
sezona 2014/2015
Krvavec 1x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leopold |
Objavljeno: Sob Jan 07, 2012 8:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28 Prispevkov: 1216 Kraj: Mengeš
|
Bi se kar strinjal s predhodnikom, dober smučarski dan, proge lepo pripravljene, trde in nekaj ledu, sicer na nakaterih mestih snežne grude (in vejice in ostala šara iz gozda) , ki pa so verjetno posledica včerajšnega divjanja vetra. Včeraj sta jo skupila sedeža na 6sedi (zvito naslonjalo za noge) in eno sedi (baje čisto uničen), zaščitna pločevina na stebrih na Zvohu je tudi lepo obdelana...
Polovica Njivic odprta, proga lepo urejena, na drugi polovici so še postavljene žirafe
Kržišče še sameva, žiraf ni bilo videti
Gospinca, proga Haneka odlična
In slalom za jutrišnjo FIS tekmo mladincev
 _________________ Sezona 24/25: 5x Obertaurn, 4x Krvavec, 1x Vogel, Kranjska Gora, Pokljuka, Jezersko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
anzex1 |
Objavljeno: Sob Jan 07, 2012 8:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Dec 2011 18:59 Prispevkov: 22
|
hehe da je pa polno kamenja pa niste nc pokazal saj pomladanska in tam ko prides z zvoha je polno kamenja je oz ze manjse skale... drugace pa tiha dolina je se vedno najboljsa |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
snowboarder |
Objavljeno: Sob Jan 07, 2012 8:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Okt 2009 11:20 Prispevkov: 328 Kraj: Domžale
|
kako je s parkom? sem imel namen danes it gor pa nisem vedel kako bo z vetrom tako da sem šel potem na roglo, kjer je bilo na progah ogromno kamenja, gneča pa še v parku je odprta samo 1 jibbing linija (otroška)!
sicer pa če bo vreme kolikor toliko normalno gremo naslednji vikend končno spet na krvavec. res že komaj čakam da končno sprobam park v celoti, ker saj s slik in posnetkov ki so mi jih kazali prijatelji in ki sem jih naše na netu je odličen, mislim pa da manjkata še 2 objekta (glede na simulacijo na njihovi FB strani): |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
snowboarder |
Objavljeno: Sob Jan 07, 2012 8:41 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
anzex1 je napisal/a: | hehe da je pa polno kamenja pa niste nc pokazal saj pomladanska in tam ko prides z zvoha je polno kamenja je oz ze manjse skale... drugace pa tiha dolina je se vedno najboljsa |
glede kamenja pa se ne pritožuj,bi moral videti danes roglo, je bilo potrebnega ogromno truda da si se izogibal kamnom, snega na rogli po progah pa max. 25-30 cm |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miha1212 |
Objavljeno: Sob Jan 07, 2012 9:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Nov 2011 21:13 Prispevkov: 7 Kraj: Novo mesto
|
Ja smučišče je vredu urejeno,me je pa motilo nekaj leda(koščki),saj sem zapeljal na njega in samo čelada me je ubranila sigurne hude buške.
Pa še to je kriv včerajšnji veter.
Na kratko;Smučišče je v teku. _________________ MIHC |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
snowboarder |
Objavljeno: Sob Jan 07, 2012 10:06 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
miha1212 je napisal/a: | Ja smučišče je vredu urejeno,me je pa motilo nekaj leda(koščki),saj sem zapeljal na njega in samo čelada me je ubranila sigurne hude buške.
Na kratko;Smučišče je v teku. |
torej ni celega kamnoloma?! ker danes sem na rogli naredil polmetrsko prasko, vendar pa je samo površinska, tako da v ponedeljek ga dam na servis da na novo nanesejo impregnacijo in se ne bo nič poznalo, nasrečo.
sem pa videl enega borderja ravno pred mano ki je zapeljal na 10 centimetrsko "skalo", ni bil edini, ki se mu je to zgodilo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leopold |
Objavljeno: Sob Jan 07, 2012 10:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28 Prispevkov: 1216 Kraj: Mengeš
|
Jaz na svojih dilah nisem pridelal nič novega. Je bilo dopoldne kar nekaj kamenja, vejic na progi samo so večino spucal preko dneva. _________________ Sezona 24/25: 5x Obertaurn, 4x Krvavec, 1x Vogel, Kranjska Gora, Pokljuka, Jezersko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miha1212 |
Objavljeno: Ned Jan 08, 2012 9:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Nov 2011 21:13 Prispevkov: 7 Kraj: Novo mesto
|
snowboarder je napisal/a: | miha1212 je napisal/a: | Ja smučišče je vredu urejeno,me je pa motilo nekaj leda(koščki),saj sem zapeljal na njega in samo čelada me je ubranila sigurne hude buške.
Na kratko;Smučišče je v teku. |
torej ni celega kamnoloma?! ker danes sem na rogli naredil polmetrsko prasko, vendar pa je samo površinska, tako da v ponedeljek ga dam na servis da na novo nanesejo impregnacijo in se ne bo nič poznalo, nasrečo.
sem pa videl enega borderja ravno pred mano ki je zapeljal na 10 centimetrsko "skalo", ni bil edini, ki se mu je to zgodilo. |
Ne,ni bilo nekih skal,sicer jih pa danes sigurno ni več. _________________ MIHC |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Theone2005 |
Objavljeno: Pon Jan 09, 2012 3:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 14:26 Prispevkov: 17
|
kje ste se pa smučali na rogli?? Jurgovo? Jaz sem bil v soboto tam, pa nimam niti ene praskice na smučah..Smučal pa sem večinoma po jasi in košuti. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hrošč |
Objavljeno: Pon Jan 09, 2012 7:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43 Prispevkov: 494
|
No, danes hoteli na krvavec, bili malo pred 9 na parkiriscu, ze v pancarjih, ko se je zacel folk vracat od gondole in so rekli da je pojacal veter in da dela samo 4seda in mogoce enoseda.
Pa smo se preobuli in v nasprotju z vecino, ki je omenjala Stari vrh kot alternativo, mahnili do Kranjske gore.
Mogoce so kasneje kaj odprli, ampak zjutraj je zgledalo nesmiselno rint gor. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dragec |
Objavljeno: Tor Jan 10, 2012 12:37 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Dec 2010 23:43 Prispevkov: 29 Kraj: Ljubljana
|
Ja danes je bil res močan veter....sicer so nas opozoril že na blagajni spodaj a nisem verjel....no že gondola je imela težavo prit na vrh(smo se ustaviljal) takoj na 6-sedo in z 4imi al 5imi prekinitvami prispeli na vrh....tam pa res orkanski sunki vetra tko da si se lak kar naslonil na veter....evo kmalu so zaprli 6-sedo in delala je samo 4.seda tiha dolina. ob 12ih se je veter polegel in odprli so 6-sedo, 2-sedo kriška planina in 1-sedo gospinco. tko da je bilo opoldne in popoldne pravo za smučarske užitke, pa še gneče ni bilo... proge so bile super pripravljene, seveda je veter nanosil vejice in kamenje ter kar fajn velike ledene grude...so pa žirafe na progi 16 - Njivice - Tiha dolina (pod sedežnico) na polno streljale cel dan...men je bla najljubša proga danes 18 Vrh Krvavca - Stolp RTV - Tiha dolina, je pa veter spihal sneg tko da so na tej progi kar fajn ledene ploskve...evo slike te proge:
 _________________ Sezona 2009/2010
Golte 7x, Vogel 6x, Krvavec 15x, Kobla 1x, Soriška 1x, Mariborsko pohorje 1x, Cerkno 6x
sezona 2010/2011
Mölltaler Gletscher 3x, Krvavec 3x, Nassfeld 2x, Katschberg 1x, San martino di castrozza 3x, Vogel 1x
sezona 2011/2012
Val Gardena 6x, Krvavec 5x, Stari vrh 2x, Vogel 1x
sezona 2012/2013
Krvavec 1x, Stari vrh 3x, nato poškodba kolena.
sezona 2013/2014
Krvavec 6x, Bormio 7x, Vogel 4x.
sezona 2014/2015
Krvavec 1x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
strajnarR |
Objavljeno: Pet Jan 13, 2012 8:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Mar 2011 0:37 Prispevkov: 41
|
Zdravo!
Danes je bil moj prvi obisk na Krvavcu.
Kaj naj komentiram, lahko rečem samo, da je bila "smuka" bordanje ODLIČNO!
Razmere:
Dopoldne nekaj stopinj pod ničlo oziroma okoli ničle,
popoldne pa malo nad ničlo.
Perfekten dan, večinoma sončno z malo oblaki.
 _________________ Sezona 2012/13: 7x = 4x Cerkno, 2x Stari vrh, 1x Bela
Sezona 2011/12: 2x = 1x Krvavec, 1x Bela |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
snowboarder |
Objavljeno: Sob Jan 14, 2012 7:22 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
bil danes na krvavcu in je bilo zelo vredu.
temperature so bile čez dan okoli -4, sonce preko celega dneva občasno so bili moteči le sunki vetra, zaradi vetra pa je bil tudi zaprt zvoh.
gneča je bila kar znosna, na šestsedi se je čakalo 3-5 min, na njivicah do 3 minute drugih naprav pa nisem veliko uporabljal.
naredil sem okoli 25 fur v parku, ki je res odličen, in pa tudi par fur po ostalih progah. sicer pa so na krvavcu s parkom res zadeli v polno, saj je bil ves čas poln obiskovalcev in upam da bo postavljen tudi v vseh naslednjih sezonah.
sicer pa so cel dan tudi delali sneg za landing za večji (10-metrski) kicker.
kar se tiče stanja prog so bile odlično pripravljene, le na nekaterih odsekih je bilo nekaj kamenja (ampak veliko MANJ kot prejšnji vikend na rogli), več je bilo vejic in storžev, vendar pa je za kamenje na progah v veliki meri verjetno kriv tudi veter. po 12 uri se je pojavilo tudi nekaj ledenih plošč ampak ni bilo nobenih težav (pa imam board za park in robniki niso zelo nabrušeni).
vsekakor pa bi prav prišlo še kakšnih 50 cm snega (tako kot tudi na ostalih smučiščih), če že ne zaradi drugega vsaj zato da bo malo zimske idile, in pa kakšen freeride.
LP snowboarder |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mraz |
Objavljeno: Sob Jan 14, 2012 8:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Jan 2012 22:08 Prispevkov: 72
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|