Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2011/2012

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 20, 21, 22  Naslednja
 Krvavec - aktualne informacije 2011/2012 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
everts72
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 22, 2011 8:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Dec 2006 20:53
Kraj: na robniku

Sem potem našel na netu ja (če še koga zanima: http://www.rtc-krvavec.si/si/zima/snezne-razmere/snezne-razmere-v-zivo/ spodaj desno ).

Pa vseeno hvala za pomoč

www.worldofwindsurf.com
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sasupo
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 23, 2011 1:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Dec 2011 13:52

Najnovejše informacije razmer s Krvavca??

Se splača gor?
Nazaj na vrh
anzex1
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 23, 2011 4:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Dec 2011 18:59

jaz sem bil gor v četrtek, zadeva je sledeča, dopoldne je še kar v redu, smučal sm do 13h ker zadnjo voznjo ki sem je naredil nism več vedel koliko kamenja bom povozil, snega je še vedno premalo, če bi rekel, takole najbolsa proga je tiha dolina ostalo je pa slabo za moje pojme, jaz bi rekel da je snega 20 - 30 cm moraš res paziti na kamenje, jaz sm zelo pazil vendar sm smučke še vedno poprasku to je moje mnenje tako da mene še nekaj časa krvavec nebo videl
Nazaj na vrh
H2o
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 23, 2011 5:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 22:18

Bil gor včeraj in danes. Meni se je zdelo snega večinoma dovolj. Par kamnov sem videl, vendar novih raz nisem dobil. Poratrakirano se mi je zdelo bolje kot prejšna leta, čeprav je bila Vrh Krvavca takoj grudasta.
21/22: 49x
20/21: 11x
19/20: 36x (čista jeeeba)
18/19: 59x
17/18: 50x
16/17: 49x
15/16: 56x
14/15: 51x
13/14: 28x (žled)
12/13: 55x
11/12: 56x
10/11: 50x
09/10: 82x
08/09: 45x
Nazaj na vrh
anzex1
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 23, 2011 6:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

no js sm šel z novimi smučkami k so ble brez praske pa sm zelo merku da nebom vozu po kamenju pa sm dobu praske sicer ne globoke ampak so praske
Nazaj na vrh
Zzzverca
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 23, 2011 7:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Dec 2010 0:30
Kraj: Celje

snowboarder je napisal/a:
če bo kdo ta konec tedna na krvavcu bi prosil za kakšno fotko snow parka, ker imam ene obveznosti in ga ne bom mogel iti preizkusiti.

Park je še zaprt, videl sem le nekaj railov. Popoldne sem pa opazil da so ga urejali z ratrakom.
Nazaj na vrh
snowboarder
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 23, 2011 7:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Okt 2009 11:20
Kraj: Domžale

Zzzverca je napisal/a:
če bo kdo ta konec tedna na krvavcu bi prosil za kakšno fotko snow parka, ker imam ene obveznosti in ga ne bom mogel iti preizkusiti.

Park je še zaprt, videl sem le nekaj railov. Popoldne sem pa opazil da so ga urejali z ratrakom.

park bodo v nekoliko zmanjšanem obsegu odprli v soboto ali nedeljo, torej če bo kdo med vikendom na krvavcu bi prosil za kakšno fotko parka
Nazaj na vrh
junche
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 23, 2011 8:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06

Zzzverca je napisal/a:

park bodo v nekoliko zmanjšanem obsegu odprli v soboto ali nedeljo, torej če bo kdo med vikendom na krvavcu bi prosil za kakšno fotko parka

pozab zaenkrat na park , je par skakalnic , samo snega je enostavno premalo. dej za mašo da bo kej padal.
Nazaj na vrh
snowboarder
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 23, 2011 9:59 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sej ne potrebujem 15 metrskega kikerja, ampak za par manjših 5-8 metrskih pa že je dovolj snega, če ne naravnega pa umetnega, potem pa še raili in boxi za kar tudi ni potrebnega veliko snega (le toliko da so dobro fiksirani, za to ga lahko poberejo s tam kjer ga ne potrebujejo veliko), na odprtje celotnega parka pa bomo pač še malo počakali, upam pa da bo to čakanje čim krajše.
Nazaj na vrh
junche
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 23, 2011 10:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06

sej ne potrebujem 15 metrskega kikerja, ampak za par manjših 5-8 metrskih pa že je dovolj snega, če ne naravnega pa umetnega, potem pa še raili in boxi za kar tudi ni potrebnega veliko snega (le toliko da so dobro fiksirani, za to ga lahko poberejo s tam kjer ga ne potrebujejo veliko), na odprtje celotnega parka pa bomo pač še malo počakali, upam pa da bo to čakanje čim krajše.
glej odvisno od padavin. over all itak tlačijo "ovečen" sneg na kupe da poflikajo proge ob situacijah kot so te. glede to kar nam obeta vreme v prihodnjem tednu je prej verjetno , da bodo zadevo razvozili naokrog kot pa porihtali park. Letos je precej malo padavin. Celo celo letno povprečje ni kaj navdušujoče.
Nazaj na vrh
snowboarder
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 23, 2011 10:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

junche je napisal/a:
glej odvisno od padavin. over all itak tlačijo "ovečen" sneg na kupe da poflikajo proge ob situacijah kot so te. glede to kar nam obeta vreme v prihodnjem tednu je prej verjetno , da bodo zadevo razvozili naokrog kot pa porihtali park. Letos je precej malo padavin. Celo celo letno povprečje ni kaj navdušujoče.

no upam da bodo na krvavcu razmišljali drugače kot pa vas razmišlja večina tukaj na forumu, ki niste freestyle smučarji oz. boarderji in da bodo raje uredili park kot pa kaj drugega.
tam kjer je zasneževanje (mislim da 90% prog) ne bo večjega pomanjkanja snega, ampak ker v celem področju parka ni zasneževanja upam da bodo pač sneg naredili drugje in ga potem pripeljali v dele parka kjer se bo potreboval.
Nazaj na vrh
snowboarder
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 23, 2011 10:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sicer pa tudi na njihovi spletni strani piše da bodo park odprli ta konec tedna vendar v zmanjšanem obsegu:

V sredo Njivice, v petek Kriška planina
Večino žičniških naprav in prog že za praznike
V teh dneh izkoriščamo ugodne pogoje za izdelavo tehničnega snega, da za prihajajoče božično-novoletne praznike za smuko pripravimo večino smučarskih površin, od petka dalje bodo na smučišču razen dvosedežnice Zvoh in vlečnic Kržišče obratovale vse žičniške naprave.

Največja napovedana novost letošnje sezone, Snežni park za smučarje in deskarje, bo v omejenem obsegu pripravljen že prihajajoči konec tedna. Lokacija Snežnega parka je v spodnjem delu proge št. 15, od prelomnice do Podgradišča (bivša lokacija Eskimske vasi).

Za otroke bosta med prihajajočimi počitnicami že pripravljena oba poligona za začetnike, tako na Gospincu (ob zgornji postaji kabinske žičnice), kot tudi na Kriški planini.

Dobrodošli!
Nazaj na vrh
anzex1
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 23, 2011 11:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

hehe ja snowboarder js te čist razumem, sam če še nisi bil gor niti ne veš kako je pač pejd gor pa sam oceni situacijo, vsak si lahko sam interpretira koliko snega je dovolj, in kakšen je velik / majhen park, sicer se govori da bi mogel biti park zares velik samo kaj ko ni snega, zame in za moje ocene je snega bistveno premalo in po mojih ocenah ga je do max 30 cm, ponekod še to ne
Nazaj na vrh
snowboarder
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 24, 2011 10:48 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

saj bi šel pogledat ampak ta vikend ne utegnem, sicer pa planiram da grem gor v sredo ali četrtek. sicer pa krvavčani obljubljajo velik park z okoli 20 objekti. res pa je da bi morala biti snežna podlaga 2-krat debelejša da bi lahko brez težav uredili park, za večje kikerje pa ga bo potrebno še več, ampak naj naredijo umetnega in ga potem "razvozijo" po parku.
Nazaj na vrh
gonar69
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 24, 2011 2:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Dec 2011 14:33

Ni več vode.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 20, 21, 22  Naslednja Stran 7 od 22

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2011/2012
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net