Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Italija » Kronplatz

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 65, 66, 67  Naslednja
 Kronplatz « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Sorty
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 08, 2011 3:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 16:37

ne vlaka ni gor.Samo gondole
2009/2010: 20x
www.vikom.si

z GLAVO na glavo!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
spicek
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 08, 2011 3:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Nov 2010 15:29
Kraj: Krim

ATU, ko prismučaš do doline se boš lahko odpeljal na naslednje smučišče z vlakom. Gor na hrib te pa gondola zapelje tako kot ti je že Sorty napisal.
Nazaj na vrh
voluharka
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2011 4:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Mar 2009 11:41

Kaj pa Piculin, nikjer ne najdem nič. Dobro bi bilo, da bi vsaj vlečnica delala, če ne je potrebno iti v San Vigilio, če prideš iz Alta Badie
Nazaj na vrh
RokR
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2011 11:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 11:53
Kraj: Ljubljana

Pravkar prišel z otvoritve sezone s Kronplatza.

Razmere so glede na naravne danosti (temp. in padavine) zelo spodobne. V četrtek je bilo stanje po rahlem sneženju prav zimsko, vendar je vožnja po progah hitro pokazala, da je novega snega le za vzorec, proge pa so bile razmeroma ozke - sploh Marchner, pa nekateri deli Olanga in Platoja. Našlo se je precej trave, zemlje in tudi kakšen kamen, kar na Kronplacu v zadnjih letih na otvoritvah nisem doživel...

Ljudi je bilo tudi več, se pozna da je po celih Dolomitih bolj malo snega. Kompas je baje svoje goste prebukiral v okolico Kronplaca, tako da je bila v petek in soboto precejšnja gneča.

Odprte so vse glavne proge razen Piculina in novega Rieda, se pa tudi tadva pripravljata na odprtje. Ried je praktično pripravljen in smo ga danes neuradno tudi stestirali, saj je proga še zaprta. Lepa srednje zahtevna proga - široka in ne preveč strma. Zasneževanje je kombinacija fiksnih propelercev in žiraf in je kot kaže zelo učinkovito . Najbolj pa zagotovo navduši nova železniška postaja...od perona do gondole Ried je cca. 15 metrov! Brez stopnic! Res super!

V četrt
Nazaj na vrh
Klemen72
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 18, 2011 6:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2010 13:27
Kraj: Medvode

Piculin dela. Snega povsod dovolj, dela preko 80% zicnic. V petek padlo cca 15 cm snega.
Je pa nepricakovano slabo urejeno. Kot da niso zalaufali ratrakov. Na nekaterih progah kar zoprni kuclji.
No, v povprecju pa kar ok. Pri kronplatzu pac tezko zgresis. Gnece ta vikend ni bilo.
Nazaj na vrh
miroko
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 19, 2011 10:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:32

Za vikend sem smučal na Kronplatzu. V soboto so bile proge slabe, ampak glede na to,da je zapadlo 15 cm snega ni bilo tako slabo. Že v nedeljo so bile proge odlične. Tirolci so superiorni v pripravi prog.
Nazaj na vrh
Leopold
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 19, 2011 11:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

Prejšni teden, ko smo bili na Ski openingu v Dolomitih sem bil prvič na Kronplatzu. Gor smo se ustavlili na poti tja in nazaj, 11.12 lepo toplo vreme dokler ni popoldne prišla megla, ljudi ne preveč, proge pa ožje urejene kot so v resnici, kar nekaj kamenja, ampak glede na razmere odlična ponudba. Do 14.12 je že zapadlo nekaj novega snega pa tudi nastreljanega je bilo več, vreme pa oblačno z naletavanjem snega.
Jutranja iz Olanga

Silvo

Snega je bilo res v ozibilju

Proti St. Vigilu

14 je bilo slabše vreme

Mazyk
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 26, 2011 9:56 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Jan 2007 17:28

en hiter report iz Kronplatza za zadnjih 5 dni.
Vse je šlo bolj kot ne po napovedi, v četrtek oblačno, okoli 11 je začelo tudi snežiti. podlaga super, do 11 in še kasneje vozna. folka zelo zelo malo. v petek sonček, čez noč ene 10-15cm novega. zjutraj zratrakirano kot da ni bilo nič le poznalo se je na podlagi da je mehka in se je posledično hitro razrilo. v soboto je bilo do 11 kar sončno, potem pa se je poslabšalo, začelo pihati (fejst, gondole so vozle na min speed) in smo hitro spakirali iz gore. podlago zopet nora, trša kot dan prej.
v nedeljo je bila napoved sonček in tako je tudi bilo, le grenak priokus je bil zaradi malce vetra na vrhu. podlaga pa najbolj nora kar sem jih doživel, resnično trdo ampak se jo je z lahkoto prerezalo, zdržalo je do pol 2 (vsaj arndt kjer sem jaz vozil) in mislim da še naprej ampak meni noge več niso dopuščale. folka je bilo v kritičnih urah kar precej (10.15-12), potem pa manj.
danes je pa zopet prišla neka južna fronta in vse skupaj malo pogrela (temp okoli nule zjutraj, potem topleje) in niso pustile sončka čez oblake, oziroma so ga, ampak na obroke. veliko je bilo ljudi tako da je bil na progah kar dren. podlaga mehka, temperature so naredile svoje.

bom prilimal kako slikco ampak po 5 dni polnega karvanja se mi pa res ne da
Nazaj na vrh
Roadrunner
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 03, 2012 9:22 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Feb 2007 19:53
Kraj: povsod me je dost :D (črnuče)

Pozdravljeni!

Letos gremo (kmalu) prvič na Kronplatz. Smučišče vidim in slišem da je oh in sploh

Zanima pa me, kako je z apres ski-jem? Ker so po celodnevni smuki vseeno še prileže malo zabave me zanima naslednje.

Se kaj dogaja? Na smučišču? V mestecih okoli smučišča? Kako je zvečer, so mesteca živa ali je vse mrtvo?
Kakšne so vaše izkušnje, kam zahajate po smučanju ipd. ...

Prosim za čim več informacij!!

Hvala!

LpL
elan
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 04, 2012 9:10 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56

Roadrunner je napisal/a:
Pozdravljeni!

Letos gremo (kmalu) prvič na Kronplatz. Smučišče vidim in slišem da je oh in sploh

Zanima pa me, kako je z apres ski-jem? Ker so po celodnevni smuki vseeno še prileže malo zabave me zanima naslednje.

Se kaj dogaja? Na smučišču? V mestecih okoli smučišča? Kako je zvečer, so mesteca živa ali je vse mrtvo?

Hvala!

LpL

spodnja postaja v olangu
http://www.gassl.bz/de/bar/neues/page_000165.html
Nazaj na vrh
spicek
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 04, 2012 10:49 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Nov 2010 15:29
Kraj: Krim

Roadrunner je napisal/a:
Pozdravljeni!

Hvala!

LpL

Dogaja, dogaja , zraven spodnje postaje Reischach. Mi običajno hodimo v giggeralm ( http://www.giggeralm.com/ ), potem tudi v K1 ( http://www.k-1.bz/ ) zabava zagotovljena do jutra še posebej če padajo meterce piva in prugne, v vasici Stefansdorf je ena fajn picerija Tantalus. Do samega mesta Brunico je cca 10min vožnje z avtom. Je zelo lep, zanimiv za ogled stari del z gradom, je pa tako da se vse konča tam okoli 21ure (vsaj v decembru je tako) z izjemo nekaterih bifejčkov.
Nazaj na vrh
Roadrunner
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 04, 2012 10:21 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Feb 2007 19:53
Kraj: povsod me je dost :D (črnuče)

Super, torej bomo uživali tudi po smučanju. Hvala obema za odgovore.
castorr
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 20, 2012 1:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Dec 2009 19:28
Kraj: Štajerska

Pozdravljeni,

naslednji teden se odpravljamo proti Kronplatzu, pa me zanima kake so kaj trenutno razmere in kaki obeti za prihodnji teden?

Tisti, ki imate izkušnje z omenjenim smučiščem, me zanima, kje se je najboljše nastaniti? Mi bomo v Sv. Vigilu, kjer smo že enkrat tudi bili in nam je bilo zelo všeč
Nazaj na vrh
marko
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 20, 2012 3:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

Meni se je zmeraj zdelo, da so v St. Vigiliu bolj šminkerji in pozerji, Olangu zagrizeni smučarji in Brunecku ljubitelji družabnega življenja. Drugače pa ja, St. Vigil je dobra izbira. Si na samem smučišču, Alta Badia je bližje in vasica je lepa.
Nazaj na vrh
Sorty
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 20, 2012 3:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 16:37

temperature so ugodne,snega je dovolj za naslednji teden pa tudi kaže lepo in hladno vreme. Glede nastanitve je kar se smučanja tiče vseeno,glede dogajanja je pa sigurno bolj zanimivo v Brunecku ali pa v Olangu (Gassl spodnja postaja)
2009/2010: 20x
www.vikom.si

z GLAVO na glavo!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 65, 66, 67  Naslednja Stran 31 od 67

Kazalo po Smucisca.net forumu » Italija » Kronplatz
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net