Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » pancerji

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 53, 54, 55  Naslednja
 pancerji « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
ss02
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 07, 2011 5:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 18:12
Kraj: Ptuj

A tak je to, kako pa ga naj nastavim, če nimam ne na o ali na x nog? Verjetno na sredino?

Prosim za pomoč.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
junche
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 08, 2011 8:54 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06

pr gmah pust canting.
Nazaj na vrh
lukiluke
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 21, 2011 8:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 20:05

Pozdravljeni,

sem nov na forumu, zato prosim za malo potrpljenja v primeru čudnih vprašanj. Sam se že vsto let srečujem z bolečimi stopali po smučanju in trpljenjem med samim smučanjem. Trenutno dopustujem v Ischglu in sem bil danes priča vlivanju notranjega čevlja. Po pogovoru z mojstrom mi je predlagal skeniranje in pregled noge, nakar sva ugotovila, da imam precej široko stopalo (109mm) in prav tako zelo visok nart. Predlagal mi je vlivanje vložka po nogi in zatrdil, da bo s tem mojega trpljenja konec. Seveda sem preveril tudi ponudbo pri nas in našel dva ponudnika stroritve. En e forma+ in drugi koala iz Ivančne gorice. Vsekakor bi rad vaša mnjenja o tem, ali se splača, ali s tem res rešim mojo težavo, ker le zaljubljenost v smučarijo mi je preprečevala, da ne opustim tega športa zaradi bolečin v stopalu.

Hvala za morebitne odgovore.
Nazaj na vrh
junche
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 21, 2011 8:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06

Hja , bootfiting za "vlivanje" sicer še nisem slišal ampak dober bootfiter ti bo znal izbrat že vsaj približno ustrezen pancar. pa tudi povedal ti bo kaj lahko popravi in kaj ne more in tudi ceno "terapije"(brušenja , podlaganja, ok vlivanja"). sam nisem našel pri nas v hervisu ali interšporu ničesar kar bi mi sploh znalo izbrati primeren pancar , kje šele ulit. sem pa našel v franciji poleti človeka kateri si je znal vzeti čas premerit zadeve , uskladit z mojim znanjem ter izbrskat modele , kateri so ustrezni zame. In razlika je več kot očitna. Tako , da ja pomoje se , da najti tudi zate ustrezen pancar. V bistvu je moj post bolj v stilu ne obupaj, lahko , da je malo dražje in vsaj meni je bilo mukotrpno kot pri zobozdravniku ampak splačalo se je. z omenjenima kompanijama pa nimam izkušenj.
Nazaj na vrh
marinaio
PrispevekObjavljeno: Pet Mar 11, 2011 8:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 17:12

Živjo,
sem nov na forumu in se obračam na vas, ker nekaj vneto iščem in ne najdem. Kupil sem rabljene pancerje Tecnica Diablo race pro 110 letnik 2010 brez navodil. iskal sem jih že na netu vendar brez uspeha in me zanima če jih kdo ima ali mi lahko razloži na kratko kako se spreminja flex oziroma naklon z vijaki nad peto pancerja. ker ne bi rad nekaj probaval in potem bi bil razštelan na smučišču?

hvala
Nazaj na vrh
tomek
PrispevekObjavljeno: Sob Okt 15, 2011 5:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 22:56
Kraj: Maribor

Pozna kdo kakšno trgovino v Mariboru/okolici, ki bi bila podobno specializirana za nakup pancerjev kot Koala šport v Ivančni Gorici?
volki
PrispevekObjavljeno: Ned Okt 16, 2011 8:25 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Apr 2011 18:54
Kraj: Maribor

Lange pancerje lahko dobiš pri zastopniku Matias 2 d.o.o., Špelina ulica Tezno.

http://www.matias2.si
Nazaj na vrh
streif
PrispevekObjavljeno: Pon Okt 17, 2011 11:32 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Dec 2007 13:40
Kraj: pod Strmcem

Nordica:
http://vse-sport-doo.rumenestrani.com/si/podjetja/53488
Nazaj na vrh
airman02
PrispevekObjavljeno: Pet Okt 21, 2011 11:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2010 12:58

Pozdravljeni!

Letos imam namen kupiti nove pancerje, ker so mi stari premehki (nek Nordica model, mislim da flexa samo 50?).

Lani sem dobil smuči speedwave 10, pa se v teh pancerjih na njih nekot nisem dobro znašel, noge mi dobro držalo v ovinkih.

Tako da me zanima, kakšen flex (vem da je to relativno od firme do firme) naj okvirno kupujem, glede na to da sem bolj rekreativec, ki bi rad smučal cel dan u izi, z čimmanj bolečinami

Pa če priporočate kakšno firmo, širok podplat, pa tanka noga... Težek pa 70kg.

Hvala
Nazaj na vrh
Dejan_007
PrispevekObjavljeno: Sob Okt 22, 2011 8:40 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Dec 2009 12:12

Jaz sem pri HEAD-u našel odgovor na podoben problem kot ga imaš ti.
Nazaj na vrh
Amater:)
PrispevekObjavljeno: Sob Okt 22, 2011 10:46 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 22:01

Tanka noga = nizek nart ali majhen obseg noge?

Jaz imam sorazmerno nizek nart in sem nazadnje kupil Dalbello pancerje. Zmernemu rekreativcu bi moral biti dovolj flex okrog 70-80, ampak to je zgolj orientacijska točka, ker se realno razlikujejo od proizvajalca do proizvajalca. Še vedno te čaka mukotrpno preizkušanje xy modelov in iskanje pravega. Še najbolj si boš olajšal delo, če boš šel v prodajalno, kjer se prodajalci spoznajo na zadeve in ti bodo znali pravilno svetovati...
13/14: 12x
Nazaj na vrh
airman02
PrispevekObjavljeno: Sob Okt 22, 2011 3:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Tanka noga

Bi pa res rad kupil pancerje za več let, se pravi, po domače povedano, se ne bi rad nategnil, ker tole kar so mi 3-leta nazaj prodali, ni več za nikamor...

Svetujete kakšno prodajalno še posebej? Pa kakšne so okvirne cene oz koliko se splača odšteti? A pol pancerji cca 80flex-a zadostujejo tudi, če čez kakšno sezono zamenjal dilce za kakšno bolj trdo varianto. Npr race sl?

Hvala vam
Nazaj na vrh
Dejan_007
PrispevekObjavljeno: Sob Okt 22, 2011 6:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Dec 2009 12:12

Jaz sem nabavu pri Strelu. S tem da vozim na Fiscer Race SL s pancerji, ki imajo flex 90/100.

Je pa najbolje da probavaš pancerje in tisti, ki ti bodo OK ga kupi. Sam cene za pancerje sploh nisem gledal, važno da so mi pasal, da me niso tiščal. Cene se pa začnejo od 250E navzgor za malo bolše pancerje. Model pancerjev, ki sem jih nabavil je bil star že dve leti. Takrat je ta model bil v višjem cenovnem razredu, sam pa sem ga dobil ugodno zaradi praznjenja starih zalog. Sem imel srečo

Iskanje pravega modela za določeno nogo so lahko prav komplicirani. Sam sem res probavu kar veliko modelov, da sem prišel do pravega modela. Ampak potem sem užival v vožnji.
Nazaj na vrh
boštl
PrispevekObjavljeno: Sob Okt 22, 2011 7:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Sep 2010 17:41

Če misliš menjat smuči za trše je bolje imet pancer z malo več flexa. Jaz imam Nordico 110, pa brez problema smučsm cel dan.Imel sem problem ,ko sem menjal smuči(bolj mehke za elan sl),pancer je bil pa Nordica 70 flexa,sem moral kupit tudi trši pancer.Poglej za kakšno staro zalogo,jaz sem jih dobil pred dvemi leti znižane iz 350eur. na 230 eur.
Nazaj na vrh
airman02
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 25, 2011 10:31 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Jaz mam naslednje leto namen nabavit model od elana, 78 ali 82xti. Tako da bi potreboval kakšne pancerje, da bodo skladni s tem, ter še zmeraj dosti ugodni.

Kam se pa splača it probat modele? Ker kak intersport pa to se mi zdi da prodajalci nimajo pojma...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 53, 54, 55  Naslednja Stran 35 od 55

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » pancerji
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net