|
 |
|
Sölden vabi na aprilsko smuko z Bodejem Millerjem (UPDATED!) |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
Suma Sumarum |
Objavljeno: Tor Mar 22, 2011 1:49 pm Naslov sporočila: Sölden vabi na aprilsko smuko z Bodejem Millerjem (UPDATED!) |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Mar 2011 13:33 Prispevkov: 4 Kraj: Celje
|
Najprej lep pozdrav vsem! Moje prvo sporočilo tukaj.
Nič, se bom kar lotil. Pozna kdo tole zadevo: http://www.rtvslo.si/tureavanture/novice/foto-soelden-vabi-na-aprilsko-smuko-z-bodejem-millerjem/253591 ?
Uradna stran dogodka je tukaj: http://www.soelden.com/main/EN/SD/WI/Events/bode_miller/index.html
Sam resno razmišljam, da bi šel. Cena je že skoraj smešnih 169 EUR, vključuje pa:
* 2 nights (in a comfortable B&B)
* 2-day ski pass (Saturday and Sunday)
* 2 lunch meals at Giggi Restaurant
* Entry fee for giant slalom race
* Get together and autograph session
* Try the newest 2012 products and materials
* Ski race with Bode Miller, party and live band
Torej: je kdo že bil v preteklih letih ali pa ima v planu iti letos? Se je kdo kdaj udeležil morda kakšnega podobnega dogodka? Nisem sicer ravno fan Bodeja (ali katerega koli drugega smučarja ali smučarke), razmišljam pa, da bi znala biti zanimiva izkušnja.
Kakšna mnenja o tem?
Nazadnje urejal/a Suma Sumarum Tor Apr 12, 2011 1:41 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Suma Sumarum |
Objavljeno: Tor Apr 12, 2011 1:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

|
Kratek video z nekaj fotkami iz Söldna, slikano sicer (žal) kar s telefonom. Bilo je F E N O M E N A L N O in definitivno se tja še vrnemo.
Video: http://www.youtube.com/watch?v=UKpQloi_IRc _________________ 2010/2011: 2x Nassfeld, 1x Katschberg, 1x Petzen, 1x Gerlitzen, 4x Krvavec, 4x Mariborsko Pohorje, 1x Golte, 1x Celjska koča, 1x Vogel, 3x Sölden |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Tor Apr 12, 2011 2:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
Baje je podelil mali miljon nasvetov master ski racerjem...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Suma Sumarum |
Objavljeno: Tor Apr 12, 2011 2:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

|
fischerpro3 je napisal/a: | Baje je podelil mali miljon nasvetov master ski racerjem...  |
Ne da bi vedel. Sicer res, da se nisem šel njegovega fan cluba in mu sledil naokoli po ledeniku, ampak kolikor sem bil jaz v bližini, je bil precej zadržan in deloval dokaj nezainteresiran. Povedal je par besed na odru, par besed ob podpisovanju in mogoče dva para besed dan pred tekmo. Morda je imel kakšne resnejše debate s tekmovalci iz klubov, ki jih je bilo precej na dirki in dan prej na treningu in ogledu. _________________ 2010/2011: 2x Nassfeld, 1x Katschberg, 1x Petzen, 1x Gerlitzen, 4x Krvavec, 4x Mariborsko Pohorje, 1x Golte, 1x Celjska koča, 1x Vogel, 3x Sölden |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Tor Apr 12, 2011 2:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
Jep, za slikanje je bil pa kar razpoložen....kakorkoli imeli so se fajn...
Drugo leto pa prej javi, da pravočasno planiramo udeležbo na taki prireditvi...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Suma Sumarum |
Objavljeno: Tor Apr 12, 2011 2:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

|
fischerpro3 je napisal/a: | Jep, za slikanje je bil pa kar razpoložen....kakorkoli imeli so se fajn...
Drugo leto pa prej javi, da pravočasno planiramo udeležbo na taki prireditvi...  |
Javil sem isti dan ko sem izvedel. Za naslednje leto pa lahko že planiramo. Bi definitivno ponovil.  _________________ 2010/2011: 2x Nassfeld, 1x Katschberg, 1x Petzen, 1x Gerlitzen, 4x Krvavec, 4x Mariborsko Pohorje, 1x Golte, 1x Celjska koča, 1x Vogel, 3x Sölden |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Ski_Fanatic |
Objavljeno: Sre Apr 13, 2011 6:55 am Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Dec 2006 23:40 Prispevkov: 247 Kraj: Doma
|
Suma Sumarum je napisal/a: | Kratek video z nekaj fotkami iz Söldna, slikano sicer (žal) kar s telefonom. Bilo je F E N O M E N A L N O in definitivno se tja še vrnemo.
Video: http://www.youtube.com/watch?v=UKpQloi_IRc |
Mater, vidim da je bilo super......se sigurno splača...mogoče tudi jaz drugo leto pridem  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|