|
Gerlitzen brez vinjete |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
Age |
Objavljeno: Ned Jan 09, 2011 8:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 11:51 Prispevkov: 695 Kraj: Ljubljana
|
Samo za info, ker je bilo toliko pisanja, včeraj pri vračanju s smučanja preko karavanškega tunela pregled vinjet na mejnem prehodu na avstrijski strani, toliko o tem ali lahko prideš do tunela brez vinjete, očitno ne, ker ne vidim drugega razloga zakaj nas bi pregledovali, bili pa je ASFINAG (Avstrijski DARS). Na strani sta stali sta dve vozili, videl sem nekaj besednega prerekanja, samo vse je bilo zelo na hitro.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Pon Jan 10, 2011 12:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2897 Kraj: Ljubljana
|
Jim pač rečeš, da si prišel gor v St. Jakobu in je vse v redu. Ampak imajo kamere in ni rečeno, da bo blef uspel, morda bodo šli preverjat. Sem vprašal tudi na našem Darsu in izvedel, da tudi slovenske vinjete ne rabiš do prvega odcepa. Tudi na naši strani je pred predorom večkrat kontrola vinjet in pravijo, da preverjajo kamere, če si res vstopil na zadnjem priključku. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
polh |
Objavljeno: Pet Mar 18, 2011 10:46 am Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 3:52 Prispevkov: 280
|
rahlo offtopic, včeraj sem padel na radar in sicer kmalu po prvem Turskem tunelu (iz smeri Flachauwinkla proti Slo), tam sem že večkrat opazil utripajoč znak, omejitev 100, vendar se do sedaj nisem preveč menil zanj, nikoli ni bilo nič, tokrat pa so imeli zaporo na mestu, kjer se tunela plačujeta; skratka, 123km/h na omejitev 100, kazen 20 ?, kar prebavljivo, pri nas bi odštel stotaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
klump |
Objavljeno: Ned Apr 10, 2011 10:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2010 15:02 Prispevkov: 31 Kraj: LJ
|
Ja, to je dobra stran visokih kazni pri nas, Avstrija včasih izgleda poceni Lani so me dobili nekje na Tirolskem takoj po izvozu z AC 60 km/h pri omejitvi 40 km/h (nisem bil pozoren na table, sem mislil itak 200m naprej v mestu zmanjšat ...), pa je bilo tudi enih 20-25 ?. _________________ 2010/1: Krvavec 2x, Kanin 2x, Kranjska Gora, Kobla, Mokrine, Kronplatz, Zauchensee-Flachauwinkl
2010/2: Kranjska Gora |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|