|
Stanje prog na Krvavcu! |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
Gaj |
Objavljeno: Čet Dec 29, 2005 4:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 11:45 Prispevkov: 589 Kraj: Ljubljana - Center
|
Ravno danes, zbudim se ob 7h, pogledam ven, tako snezi da nisem videl 20m naprej , precekiram razmere in niso bile ravno blestece, je bil danes kdo gor, sem kaj zamudil ? Upam da bo jutri lepse vreme, ker sem ze zeljan smucanja
Drugace pa jasno da ne uspejo sproti ratrakirat, ce tako snezi, ko pride do vrh smucisca je na spodnjem delu ze prsic. _________________ 2008/2009= |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Valjhun |
Objavljeno: Čet Dec 29, 2005 5:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 14:47 Prispevkov: 164
|
Ura me zbudi ob 6:00, pogledam snežne razmere in se poln zanosa odpravim na smučišče. Nakar med potjo proti Krvavcu začne padati sneg in že mislim obrniti avto in pozabiti na vse veselje a jaz ne, gremo gor pa pika!!
Jasno je kot beli dan, da je na smučišču celc za popizdit(lahko bi zaprli smučišče ne pa da služijo denar na tak način) a tudi v takem se da če se le hoče sam k... k nimam pravih smuči za to.
Na smučišču je bilo kar nekaj otrok, kateri so se mi smilili, da so jih sm. učitelji podili po teh neznosnih razmerah. Lahko bi prišlo do resnih poškodb!
Za vse ostale, ki ne marate celca ne priporočam smučanja dokler ne uredijo prog oz. preneha snežiti-tja do pričetka naslednjega tedna!
|
 |
Leopold |
Objavljeno: Čet Dec 29, 2005 5:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28 Prispevkov: 1216 Kraj: Mengeš
|
Pol pa še dobr da nismo šli dons gor. Gremo raj zdele na Stari vrh . |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Čet Dec 29, 2005 6:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1048
|
Jaz pa ponovno navdušen nad pow powom, sicer sem se danes ene parkrat zapičil z glavo v sneg samo ni panike.
Proge so pa res zelo razrite, samo ob takem snegu ni kaj drugega za pričakovat. Jaz ne bi rekel naj zaprejo smučišče ampak naj gre smučat tisti, ki obvlada razmere. So pa danes proge retrekirali dvakrat, tako da so storili kar je v njihovi moči, mi pa bodimo raje veseli da sneži in da imamo letos super simo (upam, da nisme kaj prezgodaj rekel).
Jutri nasvidenje _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lux |
Objavljeno: Čet Dec 29, 2005 8:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Pet Dec 2004 0:06 Prispevkov: 516 Kraj: Mozirje
|
Se popolnoma strinjam s Špikom.
Tako ni samo na Krvavcu ampak na večini slovenskih smučišč, kjer že več dni zapored sneži (se opravičujem če komu delam krivico). Zakaj neki naj bi zaprli smučišče? V takem sneženju ne pričakujte lepo 'speglanih' prog. Kupi se naredijo v vsakem primeru. Tudi če je proga super steptana, se bodo po parih vožnjah naredili kupi in sledov taptanja ne bo več, saj je sneg mehek, temperature pa so previsoke, da bi se čez noč podlaga utrdila (itak pa ves čas sneži).
Tudi jaz sem danes užival v pow pow-u in parkrat imel polna usta snega!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
amd_64 |
Objavljeno: Čet Dec 29, 2005 8:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pridružen/-a: Tor Nov 2005 20:37 Prispevkov: 0 Kraj: Grosuplje
|
Proge so bile popolnoma razrite, kot so že drugi povedali. Drugače pa že dolgo nisem toliko smučal po cevcu Pa tudi par dobrih skakalnic je bilo...tako da mi ni žal da sem šel danes gor  _________________ Sezona 2005/2006:
-Turracher 3.12.05
-Bad Kleinkirchheim 22.12.05
-Krvavec 29.12.05
-Cerkno 14.1.06
-Krvavec ??
-Rogla 18., 19., 20., 21. 2.2006 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Valjhun |
Objavljeno: Čet Dec 29, 2005 10:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

|
Joj ko bi le finančno rentabilen in bi šel v nakup smuči, katere ma @Špik
Drgač je pa celc zakon  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gaj |
Objavljeno: Pet Dec 30, 2005 7:57 am Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
jutro, razmere so jasne ter -10, pocaken se 30 min in nato se napokam v avto, se vidimo gor!
btw: ce bo kdo danes gor, lahko poklice na 040 885 490, pa se magar dobimo na kakem caju!!
Gaj
edit:
huh nekaj slabo kaze z mojim prevozom, gre slucajno kdo gor in gre cez lj, ce je tako, magar placam pol bencina ce bi me nekje v lj pobral, to bi bilo enkratno, hvala, stevila je pa zgornja ! _________________ 2008/2009= |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Valjhun |
Objavljeno: Pet Dec 30, 2005 6:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

|
Je bil kdo gor? A je kej bolš? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RokR |
Objavljeno: Pet Dec 30, 2005 7:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 11:53 Prispevkov: 32 Kraj: Ljubljana
|
Bil danes gor. Zjutraj zelo mrzlo, vendar brez oblačka . Proge so bile zjutraj razmeroma ok, sčasoma so se naredili kupi, ampak je bilo vseeno super. Se je pa okoli 11h naredila blazna gužva, čakalo se je povsod...tudi po 10 minut. Še za predstavo o gneči: Parkirišče pri Jenkovi lipi je bilo polno! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gaj |
Objavljeno: Sob Dec 31, 2005 1:41 am Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
Se moji vtisi, zal brez fotk, ker mah nepovem, skratka niso ratale
Po precudovitem vremenu zjutraj in seveda -11 stopinj celzija, sem komaj izbrskal prevoz, ko mi je le ratalo, sem sicer prisel na smucisce kot kak nedeljski smucar ob cca 11h, parkirano je bilo pri cisto zadnji postaji (Lipi) ko pa sem ob omenjeni uri prispel na vrh jajc in se podal proti gospinci, se mi je zdela vrsta cisto znosna, oz. na sok avtomobilov celo mala, pretirane guzve ni bilo, le po cisto celotnem smuciscu zajetni "pukli", zvoh je bil ravno toliko prazen da si cakal na sedo cca 1-2min, skratka bomba, vreme je bilo fantasticno! lahko noc _________________ 2008/2009= |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smučač |
Objavljeno: Sob Dec 31, 2005 7:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 22:56 Prispevkov: 76
|
sm bil dons gor
zjutri mraz, veter da je kar rezal, vreme kristalno...
ob pol enih so se pripodil oblaki in zakrili use, pihat je še bolj začel, vidu si pa tolk k da bi v smetani smuču
k sm ob dvajset čez dve pršu na plažo po ruzak je bil tam sam še moj pa od prjatla, naprave pa so seveda stale
se mi zdi da neki za borderje prpravlajo, k je en ratrak cel dan neki rinu tam
srečnga pa zdravga  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
paggy |
Objavljeno: Ned Jan 01, 2006 5:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Freerider

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 22:14 Prispevkov: 201
|
Pipe je počasi v nastajanju. Mislim da bojo prvo razparceleral sneg, da se utrdi. Pa po moje ga morjo še mal nastrelat. Je pa res da bo mal kratek letos, pa desna stran bo skoz na soncu tko da...
P.S: Pa ZELO pazte če smučate izven smučišča, ker sem v soboto 2x letu pred plazom ko utrgan. Pa niso bli tolk mali plazovi, 50+ metrov širine!! Aja eden je bil clo v gozdu, tako da na žalost je tale veter bl slabga naredu kot dobrga. _________________ If you want to be good you have to crash. We crash a lot.
14/15 - 6x Mölltal, 4x Sportgastein, 2x Saalbach, 1x Kaprun, Višarje, Sorica, Obertaurn
12/13 - 9x Gastein, 8x Niseko, 3x Saalbach, Mölltal, 2x Obertauern, Krvavec 1x Rusutsu, Mt. Yotei, Sella Nevea, Vogel,
13/14: 11x Mölltal, 3x Saalbach, 1x Krvavec, Gastein, Katschberg, Sella Nevea, Ankogel, Višarje |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
paggy |
Objavljeno: Pon Jan 02, 2006 5:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Freerider

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 22:14 Prispevkov: 201
|
 _________________ If you want to be good you have to crash. We crash a lot.
14/15 - 6x Mölltal, 4x Sportgastein, 2x Saalbach, 1x Kaprun, Višarje, Sorica, Obertaurn
12/13 - 9x Gastein, 8x Niseko, 3x Saalbach, Mölltal, 2x Obertauern, Krvavec 1x Rusutsu, Mt. Yotei, Sella Nevea, Vogel,
13/14: 11x Mölltal, 3x Saalbach, 1x Krvavec, Gastein, Katschberg, Sella Nevea, Ankogel, Višarje |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Pon Jan 02, 2006 9:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1048
|
Še si pozabil dodat! _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|