Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2010/2011

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 31, 32, 33  Naslednja
 Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2010/2011 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
mariborcan18
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 18, 2011 12:04 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Dec 2009 19:04

mogoče kdo ve kaj več, kaj bi naj nastajalo na stadionu, glede na to da ratraka na veliko tiskata sneg
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
uros_
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 18, 2011 12:48 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 15:37
Kraj: Maribor

vrjetno progo pripravljajo že za soboto ko se bo zgodil ta dogodek: http://www.redbull.si/cs/Satellite/sl_SI/Article/To-soboto-gremo-v--%C5%A1tiri-boj-s-ple%C5%BEuhi--021242960801080
taurus
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 20, 2011 9:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 14:54

Proge so urejene. Šola smučanja obratuje .Smučarski avtobus vozi med Bolfenkom in Arehom. Čopka je odprta. Možna je izposoja in servis smučarske opreme. Želimo vam prijeten dan in ugodno smuko. DNE 21.2.2011 NE BODO OBRATOVALE VL. COJZARICA IN ŽIGART TER SEDEŽNICA PISKER ZARADI NAPAKE NA VISOKO NAPETOSTNEM VODU. ELEKTRO MARIBOR NAPAKO ODPRAVLJA. TAKOJ, KO BO NAPAKA ODPRAVLJENA BODO NAPRAVE PONOVNO PRIČELE OBRATOVATI. NOČNA SMUKA OD PON. DO SRE. ODRASLI 18,00, MLADINA 15,00 IN OTROCI 12,00 EUR! GONDOLA OBRATUJE OD 9.00 DO 16.00 TER OD 18.00 DO 21.00 NEPREKINJENO IN ZADNJA VOŽNJA OB 22.00URI!SMUČARSKI AVTOBUS MED BOLFENKOM IN AREHOM VOZI! TEKAŠKE PROGE NISO UREJENE!

Torej bi Žigart jutri obratoval?

vir:pohorje.org
migaj
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 20, 2011 9:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Feb 2009 22:35

A dnevna pa kljub vsemu celih 29,5 EUR
Nazaj na vrh
miki
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 20, 2011 9:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25

Opa, to pa se ne sliši dobro. Ima kdo kakšne informacije, kaj se je zgodilo in predvsem kdaj? Sklepam, da se omenjeni visokonapetostni vod ni pokvaril ravno zvečer oz. ponoči ?

... ampak da se to zgodi natančno na prvi dan počitnic, je pa že več kot Murphy . Človek bi lahko skoraj posatal vraževeren ...
Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig.
Nazaj na vrh
nikolaj
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 20, 2011 9:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Feb 2007 17:09

Gori ni delalo nič. Na piskru so jih zvlekli gor s pomožnim motorjem, ispod ruške pa so nas zvozili s sankami in ratraki.
Tudi v hotelu in na blagajni je bila tema, delale pa so "rampe" kjer pridržiš karto :-).
Nekaj je precej narobe, dol je padel tudi belvi, ki pa so ga uspeli porihtati.
Glede na to, da sem videl vsaj dva avta od elektra, bo po moje hitro usposobljeno.

Kakorkoli, pohvaliti je treba žičkote, sploh enega bradatega nadzornika, ki so poskrbeli za nas in nas spravili gor (pancari po ruški je res divja :-)), pa očitno tudi upravo, ki je porihtala s kartami.

Še edit: crknilo je ob 14.00 popoldne.
Nazaj na vrh
migaj
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 20, 2011 9:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Feb 2009 22:35

Denar za dnevno karto so vam vrnili? Na podlagi računa ali tudi brez?
Kaj pa tistim , ki imajo večdnevno?
Kaj pa zgubljen dan in prevozni stroški itd?
Mislim ,da bodo morali malo poceniti karte.
Oglaševanje 40km smučarskih prog je zavajanje
prav tako je cena(29,5 EUR) vsaj za 9,5 EUR previsoka glede na dejansko stanje.

Mimogrede:
v zadnjih 10 letih sem kupil 200 do 300 dnevnih smučarskih vozovnic ŠRC Pohorja (zase in za člane familije) poleg raznih paketno večdnevnih ipd..
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 20, 2011 10:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

Gondola isto, 14.00 je ravno bla ura, vse skupaj se vstavi, vsi letijo gledat kaj je, čez 20 minut spet zaženejo gondolo... Jah glede sedežnice pa tak, še tisto kaj je blo za vozit, jutri ne bo vozno. Gužve pa danes nobene. Se vsaj namučiš čez kupčke, na tej strani. Priporočam, tistim ki se od 7 urne smuke ne namučijo.
Nazaj na vrh
miki
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 20, 2011 10:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25

Citiram:
Jah glede sedežnice pa tak, še tisto kaj je blo za vozit, jutri ne bo vozno.
Lenko, ne vem če imam samo jaz tako dolgo 'lajtngo', ampak ne razumem kaj si hotel povedati?
Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig.
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 20, 2011 10:09 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Hm, pisker je še do 1 sehr gut bil, ko si pa na mariborsko stran prišel, pa kot, da bi po cukru smučal, s tem tudi kupi primerni.
Nazaj na vrh
nikolaj
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 20, 2011 10:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Feb 2007 17:09

No, pa malo bolj na dolgo. Ko se je ustavilo, je bila tudi moja prva misel: "pa to je možno samo na Pohorju!".
Ko pa se malo ohladiš, ko vidiš vse te ljudi, ki so kljub težavam prijazni in vedri (pa verjetno nimajo nadpovprečnih plač, ampak jih to delo veseli - to je izjavil danes en nadzornik - verjamem), ki se potrudijo da z razpoložljivimi sredstvi rešijo kar se rešiti da, ..., je pa vseeno potrebno priznati, da nekaj pozitivnega pa je na totem Pohorju.

Dejstvo je (sploh po enem tednu na Kronplatzu), da je prostora za izboljšave še ogromno, ampak zato je treba sprejeti dolgoročni plan in usmeritev, kar pa je v Sloevniji, ki je glava balkana (tukaj je mišljeno stanje duha) in gre večina stvari po principu "povuci - porini" malo utopično pričakovati.
Je pač tako, da je dogovor že med dvema strankama praktično nemogoč, kaj šele med toliko vpletenimi, kot jih je na Pohorju (občina, ŠC Pohorje, gostinci, pol nigrad ali kdo kasira parkirišče, en kup gostincev, nastanitvene zmogljivosti, ...). In potem vsak živi iz dneva v dan in vleče iz tega maksimum. Zato tudi ni neke vizije, žal.

V glavnem, tako tudi funkcionirajo stvari na smušišču. Naredi, saj bo delalo (če se ne bo podrlo ali pa elektrike sfalilo). Ko pa se bo enkrat našel nekdo, ki bo vse skupaj spravil pod en klobuk, in začel delati dolgoročno, se bodo pa stvari spremenile.

Do takrat pa uživajte, delajo sleme, stadion, poštela, ruška in pisker. Nasmučati se da. Dolžina prog je za eno avstrijsko vaško smučišče, cena karte pa tudi (dnevne), operativci so OK, tako pač je v Sloveniji (kar pa ne pomeni da je OK).

Glede kart pa tako. Čeprav sem imel zaradi megle namen iti domov (pa je elektrike zmanjkalo), dobim sedaj drugo CELODNEVNO karto (če si kdo ne premisli :-)), in se bom za teh 29,5 ? dvakrat nasmučal. Kar pa je če smo odkriti že smešno poceni.
Nazaj na vrh
atomic sl12
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 21, 2011 11:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Jan 2008 20:21
Kraj: maribor

So pa pognali topove na mariborskem slalomu,pohvalno
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 21, 2011 11:59 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Končno je dovolj vode. Od decembra pa do današnjega dni ni padlo več kot 50mm padavin!!!
Nazaj na vrh
maki84
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 22, 2011 12:06 am    Naslov sporočila: obljubili so nove karte - dobimo pa popust Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 23:50

Jaz se grem včeraj smučat s punco po 10ih letih... Okoli 13:30 si kupim karto. Ob 14+xy min pa zmanjka elektike. In potem:

1. Čakava s punco na sidru 10 min (na Ruški se mi zdi)
2. Spustiva se dol do vlečnice
3. Doli čakava 20 min
4. Greva peš gor do 1/3
5. Kličeva "dol" zananca. Reče nama da pride avtobusavtobus
6. Peljeva se nazaj do vlečnice
7. Potem nam rečejo da nebo avtobusa in da naj gremo peš
8. Pešačimo skoraj do vrha.
9. 200m pred vrhom nas nabašejo z sankami on zapeljejo do vrha
10. Na blagajni teta podpisuje karte in obljublja da bomo dobili nove karte!
11. Danes mi na blagajni gospa reče: "Sigurno vam to ni rekla! Ne morete dobiti novih kart. Damo pa vam 10? popusta! "

Vse prenesem. To da zmanjka elektrike je višja sila. Tu ne morejo nič. Otroke so tudi prepeljali do vrha. Mi ko smo lahko smo pač malo švicali. Fer se mi je zdelo da bodo se odkupili z novimi kartami.
Zelo nepošteno se mi zdi da so pa zdaj požrli besedo!
Pa še da mi gospa na blagajni reče da se lažem (s tem ko mi pravi da mi niso obljubili kart, čeprav sem točno tako slišal!) - tu pa je višek arogance!

Lep pozdrav

p.s.
nisem ravno neki smučar. Na forumu sem se prijavil, ker nisem vedel kje se lahko potožim... Če dobite kakšne informacije se priporočam...
Nazaj na vrh
Damjan-doc
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 22, 2011 12:20 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 23:31

Zaradi arogantskega odnosa jaz bojkotiram, MB Pohorje, Krvavec
Mah...odprta ena proga....polna cena, prvi dan sezone....polna cena....snega manj kot na Jamajki polna cena...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 31, 32, 33  Naslednja Stran 28 od 33

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2010/2011
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net