|
 |
|
Policija na smučiščih |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
dejvi |
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 2:32 pm Naslov sporočila: Policija na smučiščih |
|
|
 Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45 Prispevkov: 571
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 3:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
Seveda da ni...dokler ne treščiš v koga in ga hudo telesno poškoduješ... bo kar prav da bodo prisotni...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boštl |
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 4:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Sep 2010 17:41 Prispevkov: 129
|
Jaz mislim ,da je to samo reklama in da ne bo kakšnega posebnega nadzora.Podobno so napovedovali(povečan nadzor,več policistov na smučiščih) tudi lansko sezono,pa sem v celem tednu videl dvakrat policaje ,ki so se sprehajali ob vznožju v Kranjski gori. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miki |
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 11:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3667 Kraj: Maribor
|
Ja, po moje je to tudi bolj policijski PR, da oni kao skrbijo za našo varnost in red na smučišču in shit like this. Na Pohorju sem tudi že občasno videl par tipov v bundah z oznakami policije, kako so preživeli lep dan na snegu, nikoli pa nisem doživel da bi res ukrepali. Kar naj bo tako, manj kot jih vidim rajši jih imam ! _________________ Sezona 2024/2025: 54 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 4 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|