Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Stanje prog na Krvavcu!

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 17, 18, 19  Naslednja
 Stanje prog na Krvavcu! « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Tomaž
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 18, 2005 10:41 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Okt 2005 9:54
Kraj: moste

Včeraj bil na Krvavcu.Vreme odlično,malce je vetrilo,proge popeglane in lepo držijo cel dan,ljudi ne preveč,delalo je vse,tako da je bil odličen 4.smučarski dan to sezono.Špik,morda sva se srečala;videl sem nekoga s kamero na čeladi in sem se spomnil nate.
Špik
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 18, 2005 12:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14

Tomaž je napisal/a:
Špik,morda sva se srečala;videl sem nekoga s kamero na čeladi in sem se spomnil nate.

Na žalost ne, zjutraj mi ni bilo do zgodnjega vstajanja pa sem šel v Rateče na tekaškie smuči... Tudi tam je bilo prelepo
arto
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 19, 2005 8:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2004 23:19
Kraj: Stara Vrhnika

a loh kdo k je biu zadne cajte na krvavcu pove kako kej zgleda u "snowboard-parku" a je še zmerej samo S-rejl al so že naštimal tavelk kiker???

o pajpu loh še sanjam najbrž....
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Valjhun
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 24, 2005 7:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 14:47

Jutri grem na goro da odpelem par poštenih fur pa upam da gre še kdo, npr:Špik?

Ski fun on the snowpiste make me
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Špik
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 24, 2005 8:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Valjhun je napisal/a:
Jutri grem na goro da odpelem par poštenih fur pa upam da gre še kdo, npr:Špik?

Ski fun on the snowpiste make me

Zjutraj se ne obiraj preveč, da te kaka gneča ne preseneti... Pa sporoči kako je bilo, jaz mam namen v ponedeljek, torek in sredo smučat - še posebaj če bo padel sneg
Valjhun
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 24, 2005 10:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Jasno je da moraš biti na spodnji postaji gondule ob 8:00, če ne si ga oplel big time
Nazaj na vrh
paggy
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 25, 2005 1:28 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Freerider
Freerider

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 22:14

Valjhun je napisal/a:
Jasno je da moraš biti na spodnji postaji gondule ob 8:00, če ne si ga oplel big time

Dons ni blo nobene panike. Ljudi skor nič, res da je bil parkplac št.7 na pol poln ampak nikjer nobenga. Toplo kot Marca oziroma Aprila, sneg suh. Res pa je da tisti ki ne marate kuclov loh ne boste zadovoljni. Se nardijo ampak ni panike.

Pipe se počasi dela, smo pa naredili tudi big air z dvema skokoma.
13/14: 11x Mölltal, 3x Saalbach, 1x Krvavec, Gastein, Katschberg, Sella Nevea, Ankogel, Višarje
Nazaj na vrh
Valjhun
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 25, 2005 5:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Prišel, videl in se zgaral!
Niti ni bilo kakih obilnih kucljev tako da se je dalo vse tja do 13:00 pošteno naužit belih strmin!
Folka malo, vreme je blo delno oblačno a navkljub je bila vidljivost perfektna. Kdor ni bil danes na smučišču mu je lahko žal!

@špik upam da te v prihodnji dneh sneženje ne bo motilo

Jaz bom raje počakal do četrtka, da ponehajo padavine in uredijo proge

(Prvi zavoji )
Nazaj na vrh
baltic
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 25, 2005 6:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 13:00
Kraj: Kranj

A,blagor vam,jest pa cel vikend doma,k sm zbolu na Gerlitznu prejšno soboto .Mogl je bit krasn dons gor.Zdej bi šu jutr al v tork,pa bo sneg
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Špik
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 25, 2005 7:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Valjhun je napisal/a:
@špik upam da te v prihodnji dneh sneženje ne bo motilo

Nasprotno, navdušen bom!
Špik
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 27, 2005 2:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Kar lepo zasnežen dan je bil na Krvavcu, megle večinoma ni bilo, snegec je lepo padal, pa nove dilce sem na pow powu sprobal - ODLIČNO! Se vidimo jutri...
Valjhun
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 27, 2005 3:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Ti pa maš vesele
In kaj si nabavu? Ker mene je že tud mal minilo carvirat, pa ne vem kam bi se spuščal; Freestyle board al kake vsestranske dilce
Nazaj na vrh
Špik
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 27, 2005 5:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Valjhun je napisal/a:
Ti pa maš vesele
In kaj si nabavu? Ker mene je že tud mal minilo carvirat, pa ne vem kam bi se spuščal; Freestyle board al kake vsestranske dilce

Veselje pa more bit kadar sneg pada...

Mojo slikico poglej pa oš vidu, do sedaj M666, nabavu Fisher Watea, čakam še na kake slalomke...
Valjhun
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 27, 2005 9:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

In kak se kaj obnesejo M666?
Ravno nekaj takega sem vzel v ozir
Nazaj na vrh
paggy
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 28, 2005 12:05 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Freerider
Freerider

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 22:14

Fantje, večini vam priporočam da trenutno ne hodite smučati, ker smučišča sploh ne urejejo. Mislim kako si smučišča lahko to dovoljo!! Plačaš karto nato pa se sploh ne moreš smučat po poteptanem smučišču. Tako da moraš kar po kupih in pršiču vozit. Mislim najbolj da kar zaprejo smučišča dokler ga ne uredijo.
13/14: 11x Mölltal, 3x Saalbach, 1x Krvavec, Gastein, Katschberg, Sella Nevea, Ankogel, Višarje
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 17, 18, 19  Naslednja Stran 10 od 19

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Stanje prog na Krvavcu!
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net