Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2010/2011

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 31, 32, 33  Naslednja
 Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2010/2011 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
taurus
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 25, 2011 7:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 14:54

Mislil, sem na progo pod poštelo, kjer bi se lahko spomladi smučali malce dlje, in na kak kritični odsek(od podvoza do spodnje postaje Slemena(ne vem, če tam zasnežujejo), vendar je ta odsek vsako leto "dobro" zasnežen, na njem pa so spomladi in ob oddjugah razmere najslabše, medtem, ko je ostala proga v redu) in še kaj drugega...
lenko
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 25, 2011 8:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

S tem ko bi podaljšali za par dni smuko, nebi nič naredli, ker tak nebi bilo obiskov. Pa tudi če bi bilo 3m snega.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
[BISI]
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 25, 2011 8:21 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55
Kraj: NSK Staat Maribor

Heh, mogoce bo pa naslednje leto obratovala le se bejbika na nocni. Jaz sem se nameraval smucat v nedeljo na nocni, pa sem se pravocasno opazil na spletni strani, da so priceli z varcevalnimi ukrepi, ki jih poznamo iz prejsnje sezone - s tem da prejsnjo sezono niso nikoli zaprli Postele na nocni, ampak le Radvanje. Vse naprave pa so obratovale v petek, soboto in nedeljo. Upam, da se bodo drzali tega, drugace me bodo tezko prepricali v nocno smuko letos (2 evra visja cena napram prejsnjemu letu, Postela ne obratuje, pa se cez vikend varcujejo).
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mikijudo
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 26, 2011 5:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Nov 2010 12:03
Kraj: duplek

kaj na nočni smuki dela poštela ker zaj 2 dni ni delala zaj pa nevem če bo danes delala?
[BISI]
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 26, 2011 6:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55
Kraj: NSK Staat Maribor

Na spletni strani pise, da spet obratuje na nocni.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
zlatko83
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 26, 2011 10:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 10:29

Danes je Poštela delala. Včeraj sem videl, da so zvečer prestavljeli sedeže po zajli.
Nazaj na vrh
mariborcan18
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 29, 2011 10:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Dec 2009 19:04

zanima me če sezda ko so ugodne temperature zasnežujejo tudi gradisovo progo?
Nazaj na vrh
uros_
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 29, 2011 11:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 15:37
Kraj: Maribor

danes sem smučal na Pohorju. Poštela in proga mimo Lukeja sta odlično pripravljeni.. na Čopki sem srečal nekaj kamnov.. Stadion pa me je razočaral - veliki kupi mehkega snega, drugod pa ledene plošče.

Na Arehu je bila Ruška spet odlično pripravljena.. na Cojzerici in Piskru pa nisem veliko smučal ker je bila vidljivost zelo zelo slaba.. megla :/

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
miki
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 5:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25

uros_ je napisal/a:
danes sem smučal na Pohorju. Poštela in proga mimo Lukeja sta odlično pripravljeni.. na Čopki sem srečal nekaj kamnov.. Stadion pa me je razočaral - veliki kupi mehkega snega, drugod pa ledene plošče. (...)
Se Čopka in Stadion zadnje dni kaj zasnežujeta? Na tvojih slikah in na Webcamu na Stadionu nekako ne vidim topov ?

PS: če bi bil 'žleht' - kar seveda nisem - bi še pomislil da je opisano stanje na Stadionu posledica obupnih poskusov preparacije proge v dnevih pred Lisico (saj se spomnimo: voda, pa sol (!!!), pa verjetno snežni cement ...). Na tako obdelani progi bi po moje pomagalo samo eno, to je ponovno zasneževanje po celi širini in dolžini. Časa za to pa, glede na vremenske napovedi, ni več na pretek ...
Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig.
Nazaj na vrh
uros_
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 6:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 15:37

miki je napisal/a:
uros_ je napisal/a:
danes sem smučal na Pohorju. Poštela in proga mimo Lukeja sta odlično pripravljeni.. na Čopki sem srečal nekaj kamnov.. Stadion pa me je razočaral - veliki kupi mehkega snega, drugod pa ledene plošče. (...)
Se Čopka in Stadion zadnje dni kaj zasnežujeta? Na tvojih slikah in na Webcamu na Stadionu nekako ne vidim topov ?

PS: če bi bil 'žleht' - kar seveda nisem - bi še pomislil da je opisano stanje na Stadionu posledica obupnih poskusov preparacije proge v dnevih pred Lisico (saj se spomnimo: voda, pa sol (!!!), pa verjetno snežni cement ...). Na tako obdelani progi bi po moje pomagalo samo eno, to je ponovno zasneževanje po celi širini in dolžini. Časa za to pa, glede na vremenske napovedi, ni več na pretek ...

Stadion in Čopka se nista zasneževali z nobenim topom.. niti postavljeni niso bili. So pa topi stali po celotni Pošteli, nekaj pa jih je bilo mimo Lukeja.

Zdi se mi brezveze da zasnežujejo Poštelo še dalje ker imajo že dovolj snega.. se strinjam s tabo miki da bi raje začeli zasneževati Stadion, ker stanje včeraj je bilo res slabo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
lenko
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 6:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

Tudi na čopki je stanje podobno (zrnast sneg), in sami dobro vedo zakaj ne zasnežujejo.
Nazaj na vrh
Dardo
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 7:53 pm    Naslov sporočila: h Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Feb 2009 23:15

dons bil gor še kr dobr če odmislimo ledene plošče pa na piskru so postaval big air jumpo z blazino
Nazaj na vrh
miki
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 7:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25

lenko je napisal/a:
Tudi na čopki je stanje podobno (zrnast sneg), in sami dobro vedo zakaj ne zasnežujejo.
No, potem pa še nam zaupaj to skrivnost .
Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig.
Nazaj na vrh
srecni
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 8:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Dec 2007 0:53

Citiram:
Tudi na čopki je stanje podobno (zrnast sneg),

Ne stanje na čopki ni niti primerljivo s Stadionom (izkušnje včeraj in danes) - čopka bi sicer potrbovala še nekaj zasneževanja - predvsem na dvojnem ovinku - a Stadion je povsem druga liga.
Kot da bi se peljal po zdrobljenem ledu, sneg nima nobene konsistence - zame (in glede na prazno smuščiče še za mnoge) neprimerne, morda celo nevarne razmere na progi. Gotovo pa brez pravih smučarskih užitkov.

Res pa je da čez dan najbrž ni šlo učinkovito zasneževati. Najnižji delujoči top je bil med Trikotno jaso in Špelcinim logom (nad 600 m) in bruhal sneg pri okoli -4 st.C. V Mb pa je bilo pod, a blizu ničle. A očitno nimajo niti namena urediti Stadiona; če je na Čopki še kar nekaj topov, ni na Stadionu niti enega!
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 10:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

srecni je napisal/a:
Citiram:
Tudi na čopki je stanje podobno (zrnast sneg),

Ne stanje na čopki ni niti primerljivo s Stadionom (izkušnje včeraj in danes) - čopka bi sicer potrbovala še nekaj zasneževanja - predvsem na dvojnem ovinku - a Stadion je povsem druga liga.
Kot da bi se peljal po zdrobljenem ledu, sneg nima nobene konsistence - zame (in glede na prazno smuščiče še za mnoge) neprimerne, morda celo nevarne razmere na progi. Gotovo pa brez pravih smučarskih užitkov.

Res pa je da čez dan najbrž ni šlo učinkovito zasneževati. Najnižji delujoči top je bil med Trikotno jaso in Špelcinim logom (nad 600 m) in bruhal sneg pri okoli -4 st.C. V Mb pa je bilo pod, a blizu ničle. A očitno nimajo niti namena urediti Stadiona; če je na Čopki še kar nekaj topov, ni na Stadionu niti enega!

To je bilo tvoje mnenje...pa še moje.....danes je bila od 9.00-13.30 povsem spodobna smuka, gužve nobene (govorim za Stadion)....skratka povsem OK dan.....je pa res, da je sneg mrtev....
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 31, 32, 33  Naslednja Stran 26 od 33

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2010/2011
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net