Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Nove smuči nastavitev+priprava

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 Nove smuči nastavitev+priprava « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
EWER
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2011 2:05 am    Naslov sporočila: Nove smuči nastavitev+priprava Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Dec 2010 20:41

Lp!

Kupil sem nove dilce in sicer elan race slx comp. Zraven so bile vezi elan l10 in me zanima na kakšno vrednost naj nastavim težino glede na to da imam 80kg. Prejšne smuči sem imel nastavljene na 75 vendar so bile v primerjavi s temi dosti mehkejše. Po tem pa me zanima, če je potrebna kakšna posebna priprava novih smuči. Opazil sem da na podlagi je podlaga že vrezana. Doma imam tudi hladno mažo swix univerzal+kork, katero sem uporabljal za prejšne smuči.

Hvala za odgovore!
velenjčan
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 15, 2011 7:56 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Feb 2010 0:58
Kraj: read my name

Naštimaj vezi zaenkrat na 8 spredaj in zadaj (sam osebno sicer raje ta zadnje pritegnem za pol obrata več kot sprednje) naredi test na primernem smučišču, če ti bo odpenjalo jih še malo zategni (četrt do pol obrata) in to je to. Če praviš da imaš na drsni ploskvi že vrezano strukturo, ti preostane samo še mazanje ( ok prvi vosek poberi takoj še topel dol, da pobereš morebitno svinjarijo- pol pa kr veselo mazat). Osebno bi priporočal še napenjanje (dvig robnikov na drsni ploskvi za okoli pol stopinje - napenjanje, v povezavi s tem pa se še ponavadi "odreže" stranski robnik, vsaj za stopinjo ali več). Pač odvisno od pogojev, znanja in želja... Na servisu bojo že vedli... lp
spaca157
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 10, 2011 8:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 20:59

Pozdrav js se kar po temlem ravnam pa je ok
http://theloginovs.wtr.ru/equipe/bidings/iso_11088_opt.swf
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Nove smuči nastavitev+priprava
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net