Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Stari vrh » Stari vrh - aktualne informacije 2010/2011

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 13, 14, 15  Naslednja
 Stari vrh - aktualne informacije 2010/2011 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
zanm
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 06, 2011 2:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Dec 2009 0:44

gapi202 je napisal/a:
mlavta1 je napisal/a:
Skoraj vsak dan se kdo poškoduje na slovenskih smučiščih, vprašanje je samo od katerega bodo pisali... In iz tega ni bilo razbrati ali ji sploh je kaj ali nič?

jap mediji hočejo totalno uničit stari vrh

Ne, sam redarji in folk k tm dela je dobesedno retardiran.
Sparajo z elektriko pa ne odprejo vseh prog na nocni, ne ratrakirajo dobr, pol pa se une topove usmerjo direkt na progo da dobis porcijo snega v faco.
To sicer ni niti tak hud problem, sam tisti k niso mel ocal so kr veselo padal.
Vceraj je bla res noriscina, folk se je zaletavu k domine, smucisce bi mogu met omejitev. Tole je res nevarno. Vozim ob strani proge z kar veliko hitrostjo, in kr naenrkat nek kucelj ob strani k ni biu zratrakiran, ok sej js sm spelu k sm zamenu robnik v zraku sam vecina ne bi. Nevem zakaj morjo pizdit k grem po temi vozt, ce je tm tok nevarno in bedarija.
Jaz zase vem, da mi nebo hudega. Vecja nevarnost je, ce mi en prbije v hrbet. Tm na srednjem delu in spodnjem rata pizdarija k eni pluzjo eni pa dirkajo k norci. Okej sej nimam nc proti takim k vidm da res obvladajo pa majo res top opremo. Sam ne pa neki starci s 20 let starimi smuckami k se jim noga tok trese da cakam sam kdaj bo padu. (kar je dokaj hitro)

Zalostno, Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
zmelkoow
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 06, 2011 2:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2011 14:47

Pozdravljeni!

Zanima me, kako je stekočim trakom na Starem vrhu.
Ali imajo kaj umetnega snega (mislim malega peljat za vikend), da ne bo odjuga vsega pobrala?
Kako je s ceno karte za tekoči trak. Moral se bi voziti z njim, ker je še premajhen, drugje pa verjetno ne bom smučal.

Hvala

Z
Nazaj na vrh
mlavta1
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 06, 2011 7:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smučarski vaditelj
Smučarski vaditelj

Pridružen/-a: Tor Okt 2005 21:30

zmelkoow je napisal/a:
Pozdravljeni!

Zanima me, kako je stekočim trakom na Starem vrhu.
Ali imajo kaj umetnega snega (mislim malega peljat za vikend), da ne bo odjuga vsega pobrala?
Kako je s ceno karte za tekoči trak. Moral se bi voziti z njim, ker je še premajhen, drugje pa verjetno ne bom smučal.

Hvala

Z

Ja, je kar nekaj umetnega, ta vikend ga sigurno ne bo pobralo.
Za ceno pa sedajle nisem prepričan, ampak mislim da je kakšne 5?? Uglavnem zelo malo...
dolenc
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 06, 2011 7:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29
Kraj: Stari vrh

Citiram:

Sparajo z elektriko pa ne odprejo vseh prog na nocni, ne ratrakirajo dobr, pol pa se une topove usmerjo direkt na progo da dobis porcijo snega v faco.
Vceraj je bla res noriscina, folk se je zaletavu k domine, smucisce bi mogu met omejitev. Tole je res nevarno. Vozim ob strani proge z kar veliko hitrostjo, in kr naenrkat nek kucelj ob strani k ni biu zratrakiran, ok sej js sm spelu k sm zamenu robnik v zraku sam vecina ne bi. Nevem zakaj morjo pizdit k grem po temi vozt, ce je tm tok nevarno in bedarija.
Jaz zase vem, da mi nebo hudega. Vecja nevarnost je, ce mi en prbije v hrbet. Tm na srednjem delu in spodnjem rata pizdarija k eni pluzjo eni pa dirkajo k norci. Okej sej nimam nc proti takim k vidm da res obvladajo pa majo res top opremo. Sam ne pa neki starci s 20 let starimi smuckami k se jim noga tok trese da cakam sam kdaj bo padu. (kar je dokaj hitro)

Zalostno, Lp

Proge se odpirajo glede na obisk, pa glede na to ali je na kateri potrebno zasneževanje ipd. Glede teptanja: Zratrakirati se da le tako dobro, kot to omogočajo pogoji. Tako da to ni odvisno le od po tvoje "retardiranega folka" ki na smučišču dela. Sam sem bil letos 12x gor in nikoli ni bilo tako zanič, da se z normalnim smučanjem ne bi dalo varno zvoziti. Tudi topov, ki ti pihajo v "faco" nisem opazil.
Glede tvoje vožnje ob strani proge z veliko hitrostjo: Očitno je bila PREvelika, če se nisi mogel izogniti kupu. Kaj če bi na tistem mestu namesto kupa tam ležal otrok? Smučaš lahko le tako hitro, da lahko ne glede na razmere na progi varno ustaviš. In potem pričakuješ, da bodo redarji veselo gledali, kako se ti voziš po zaprtih progah in po temi? Saj si sam povedal, da še za na razsvetljeno progo nisi sposoben varnega smučanja. Da žalostno. In potem situacija kot zadnjič po sneženju. Na nočni sem šel direkt pod sedežnico, in ravno na previsu kjer se odpre pogled na srednjo postajo dohitim smučarja. Peljala sva se vštric do prve poti, ki seka travnik, jaz sem zanjo vedel, on ne. Jaz sem šel varno čez, on pa je ostal brez obeh smučk, z glavo naprej na poti. Če bi imel smolo morda ne bi več nikoli smučal. In kdo bi bil kriv? Ti bi verjetno spet za vse obtožil smučišče.
divac
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 07, 2011 11:37 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Jan 2011 11:33
Kraj: Škofja Loka

Proge se odpirajo glede na obisk, pa glede na to ali je na kateri potrebno zasneževanje ipd. Glede teptanja: Zratrakirati se da le tako dobro, kot to omogočajo pogoji. Tako da to ni odvisno le od po tvoje "retardiranega folka" ki na smučišču dela. Sam sem bil letos 12x gor in nikoli ni bilo tako zanič, da se z normalnim smučanjem ne bi dalo varno zvoziti. Tudi topov, ki ti pihajo v "faco" nisem opazil.
Glede tvoje vožnje ob strani proge z veliko hitrostjo: Očitno je bila PREvelika, če se nisi mogel izogniti kupu. Kaj če bi na tistem mestu namesto kupa tam ležal otrok? Smučaš lahko le tako hitro, da lahko ne glede na razmere na progi varno ustaviš. In potem pričakuješ, da bodo redarji veselo gledali, kako se ti voziš po zaprtih progah in po temi? Saj si sam povedal, da še za na razsvetljeno progo nisi sposoben varnega smučanja. Da žalostno. In potem situacija kot zadnjič po sneženju. Na nočni sem šel direkt pod sedežnico, in ravno na previsu kjer se odpre pogled na srednjo postajo dohitim smučarja. Peljala sva se vštric do prve poti, ki seka travnik, jaz sem zanjo vedel, on ne. Jaz sem šel varno čez, on pa je ostal brez obeh smučk, z glavo naprej na poti. Če bi imel smolo morda ne bi več nikoli smučal. In kdo bi bil kriv? Ti bi verjetno spet za vse obtožil smučišče.[/quote]

Negativci postavite se v vlogo organizatorjev in redarjev v realnem obziru!
lp
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 07, 2011 12:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

zanm je napisal/a:
gapi202 je napisal/a:
mlavta1 je napisal/a:
Skoraj vsak dan se kdo poškoduje na slovenskih smučiščih, vprašanje je samo od katerega bodo pisali... In iz tega ni bilo razbrati ali ji sploh je kaj ali nič?

jap mediji hočejo totalno uničit stari vrh

Zalostno, Lp

Lepo si se opisal ....super da tako obvladaš in spoštuješ navodila upravljalca.... In izjava tedna: Nevem zakaj morjo pizdit k grem po temi vozt, ce je tm tok nevarno in bedarija.
Jaz zase vem, da mi nebo hudega.
Nazaj na vrh
zanm
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 07, 2011 5:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dolenc je napisal/a:
Citiram:

Zalostno, Lp

Glede tvoje vožnje ob strani proge z veliko hitrostjo: Očitno je bila PREvelika, če se nisi mogel izogniti kupu. Kaj če bi na tistem mestu namesto kupa tam ležal otrok? .

Ne, kupa sploh nisem videl.
Nazaj na vrh
dolenc
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 07, 2011 6:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Še slabše..
Amater:)
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 07, 2011 6:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 22:01

Ne se preveč sekirat. žanm (alias mandarina iz enega drugega foruma) je razvajen mulc, ki so ga preveč pitali z zlato žlico in pač nima kaj dosti občutka za soljudi...
13/14: 12x
Nazaj na vrh
zanm
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 07, 2011 6:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tud js sm biu ze dostkrat letos gor, sam pac zadnic je bla katastrofa.
Srecu sm reprezentanta z kesslerjom, in kje mislte da je vozu?
Sam pac zdi se mi nevarno, da spustijo tok folka na eno malo ozko progo.
Glede topov sm to opazu sam zadnic. Vem da bom se gor hodu, ker mi je blizu, sam mal pa bi lohk izbolsal. Ce je 6 sedeznica na polno obremenjena, se smucat varno ne da ker je proga enostavno prepolna.
Si recm bom pocaku, da se mal sprazne, sam kaj k je skos folk...
Tega v tujini se nism dozivel.

offtopic : js mulc? mal si se zmotu.
Drgac pa zelo pazim na ljudi pred sabo in se nikol se nism zabou v nikogar.
Kar pa ne morm rect, da se se noben ni vame
Nazaj na vrh
Skundarbeg
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 08, 2011 7:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 15:59

Obup od vremena. Ves sneg bo pobralo
Nazaj na vrh
dolenc
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2011 10:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Danes sem bil gor in na precejšnje presenečenje ugotovil, da je snega glede na razmere še ogromno. Niti vseh kupov še niso razgrnili, pa na glavni progi ni nobenega kamenja, kopnin.. Vsa čast zasneževalcem, da jim ni uspelo le zasnežiti vsega, ampak tudi narediti dovolj zaloge za odjugo

Same razmere pa: Smučalo nas je kakšnih 50, skratka prazne proge. Od zgoraj do srednje postaje pomrznjen sneg, naprej pa se je ponekod prediralo. Veliko je bilo lukenj in robov, kar je logično, saj je bilo čez dan najmanj 5 stopinj C plusa in v takih razmerah se pač ne da perfektno steptat. Uglavnem najhuje je mimo, jutri čez dan bo verjetno super, ker bo čez noč pomrznilo še do konca, pa tudi lažje bodo steptali.
miki
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2011 11:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Kraj: Maribor

Citiram:
Obup od vremena. Ves sneg bo pobralo

Citiram:
Danes sem bil gor in na precejšnje presenečenje ugotovil, da je snega glede na razmere še ogromno. Niti vseh kupov še niso razgrnili, pa na glavni progi ni nobenega kamenja, kopnin (...)

No, to pa je razlika med pisanjem nekoga ki si je situacijo ogledal na terenu in drugega ki piše, kot je žal bolj pogosto, 'kr neki' na pamet. Zelo poučno.
Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig.
Nazaj na vrh
Skundarbeg
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2011 11:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 15:59

Me veseli da je tako kot piše Dolenc. Se opravičujem za moj pesimizem.
Nazaj na vrh
Klemen72
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 13, 2011 12:29 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2010 13:27
Kraj: Medvode

Danes na nocni. Tezka proga, temperaturam primerna. Ampak so jo usposobili in kdor je zagnan lahko smuca!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 13, 14, 15  Naslednja Stran 10 od 15

Kazalo po Smucisca.net forumu » Stari vrh » Stari vrh - aktualne informacije 2010/2011
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net