Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Stari vrh » Stari vrh - aktualne informacije 2010/2011

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Naslednja
 Stari vrh - aktualne informacije 2010/2011 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
dolenc
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 27, 2010 11:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29
Kraj: Stari vrh

Prišel z nočne. Kamne in zemljo od dopoldne jim je uspelo zasnežit, tako da je res brez česarkoli. Pa tudi ledenih plošč je že manj, ker pridno zasnežujejo. Jutri pričakujem super smuko
Klemen72
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 28, 2010 9:05 pm    Naslov sporočila: Nocna Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2010 13:27
Kraj: Medvode

Lepa nocna vceraj. Nekaj ledenih plosc...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gapi202
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 28, 2010 10:37 pm    Naslov sporočila: Re: Nocna Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 22:08

Klemen72 je napisal/a:

kako pa je s kamni
13/14=17x
14/15=23x
15/16=23x
16/17=62x
17/18=31x
18/19=34x
19/20=6xLesOrres,1x Katsci,2xKanin,5xkrgora,1xRudno, 3xStražaBled,4xMojstrana,2xStariVrh,1x Schladming,1xCerkno,
20/21=5xVogel2xMojstrana,3xSoriška,8xKr.gora, 3xKrvavec+15xturno
21/22=15xVogel,21x Kranjska Gora,1xstari vrh,1xkrvavec,3xKanin
22/23=21xVogel,17xKr. Gora,1xKanin
23/24=1xVogel,2xKr. Gora,1xKozji hrbet,1xMojstrana, 2xStari vrh
24/25=3xSan pelegrino/alpe lusia,3xMojstrana,1xKr.Gora,1xSoriska
Nazaj na vrh
Klemen72
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 28, 2010 11:23 pm    Naslov sporočila: Re: Nocna Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2010 13:27
Kraj: Medvode

gapi202 je napisal/a:
Klemen72 je napisal/a:

kako pa je s kamni

Kamenja nisem opazil. Vsi topovi so delali na polno. Tudi tisti izven prog. Bolj mi gre na jetra umetni sneg, ki se nabere v kupcke ob robovih smucisca. Ampak po taki odjugi lahko recem, da je smucisce zgledno urejeno.
Prakticno nimam pripomb. Bolj me skrbi moja kondicija
Nazaj na vrh
Leopold
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 12:35 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

Ravno iz nočne. Ljudi kar nekaj (vsaj na začetku se je čakalo par zicev na sedežnici), huje na progi. Snežna podlaga poledenela, čez pa nastrelan sneg, tako da so se naredili kupi in odkrile poledenele plošče. Kamenja na progi nič. So pa razgrnili sneg na stranskih progah,tako da bodo verjetno jutri (vsaj zgornja) odprte.
StarGazer
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 10:53 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Jan 2010 13:43

No jaz sem bil tudi včeraj na nočni, pa sem opazil kar nekaj kamenja. Na sredini prve strmine ko greš dol iz sedežnice sem pobral kamen v velikosti moje pesti, poleg tega pa sem tudi naredil par ne preveč nedolžnih raz, čisto na levi strani nekje pred tisto prelomnico, po kateri se potem proga proti dnu tudi razcepi. Tam je bilo proti koncu kar nekaj drobnega kamenja.

Drugače pa sem bil kar zadovoljen s smuko. Pričakoval sem več gužve, je bilo pa zanimivo videti, kako se je po kakšni uri proga čisto spraznila, restavracija na vrhu pa napolnila:)
Nazaj na vrh
dejvi
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 4:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec smučišč
Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45

Jaz bi pa nekaj vprašal. Kakšen je tam trak za otroke, oz. kolikšna je dolžina? Zanima me, če se lahko po tem traku tudi odrasel peljem zraven svojega otroka?
dolenc
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 4:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Trak je dolžine okoli 60 metrov če se prav spomnim. Za učenje smučanja je super, ker ni skrbi z vožnjo z vlečnico. Je zelo obiskan, tudi tečaji potekajo tam. Odrasli se lahko peljejo zraven. Če boš prišel z poljanske strani, se z avtom da priti praktično čisto do traka- zaviješ 100m pred smučiščem v gozd na desno, je označeno s tablo.
dolenc
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 4:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Še ena fotka za lažjo predstavo:

dejvi
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 5:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec smučišč
Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45

Dolenc, najlepša hvala.
Pohorc
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 5:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 23:41

Kaj je pa z vlečnicama Valentin ter Stari vrh, a sta v okvari ali ne obratujeta zaradi pomanjkanja snega, za Valentina vem, da vseskozi nekaj crkuje, ker tudi prejšnje leto, ko je bilo veliko več snega ni obratoval.
dolenc
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 6:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Valentin po nekaterih informacijah ne bo obratoval letos, ker je pač yugo izdelek in kljub nižji starosti kot npr. sidra (vlečnica Stari vrh) stalno crkuje. Kar se pa sidre tiče, se je pa včeraj zasneževala trasa vlečnice, kar je glede na strmino kar zahteven projekt Pa po sami progi od vrha manjka še nekaj snega, tako da v roku parih dni bi morala zadeva lavfat.
Pohorc
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 6:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 23:41

A Kopa pa ni yugo izdelek
dolenc
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 6:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Kopa je poma --> francozi, medtem ko je valentin po nekih pominih licencah narejena v eni od ex-yu držav, se mi zdi da bosna ali srbija, ne me držat za besedo. Razlika v (ne)kvaliteti je kar očitna
bober
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 7:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 10:34

Evo danes na starem vrhu..

odprti samo dve progi ob 6sedi takoj na desno (proga ki gre skoraj pod sedežnico) in pa vlečnica Kopa, vse ostalo se zasnežuje in je zaprto...

drugače pa na začetku mehak teren, posledično tud zato že po 11h uri mehki kupi spodaj pa led

folka glede na število odprtih prog preveč, pa ni problem počakat na sedežnico al pa vlečnico tistih par minutk, ampak ob tolk folka na progi se res ne da
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Naslednja Stran 8 od 15

Kazalo po Smucisca.net forumu » Stari vrh » Stari vrh - aktualne informacije 2010/2011
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net