Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2010/2011

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Naslednja
 Krvavec - aktualne informacije 2010/2011 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
luky
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 14, 2010 1:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31

A je biv kdo zadnje dni gor? Kakšne so razmere? a njivice obratujejo čez teden?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
_nyc_
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 14, 2010 6:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 0:48
Kraj: kranj

žičnica njivice obratuje, drugače pa lahko pogledaš na njihovo spletno stran
sezona 10/11: Molltal 2x. Krvavec 64x. Kranjska gora 4x
sezona 11/12: kaprun 2x, Krvavec 79x
12/13: Krvavec 110x, Rogla 1x
Nazaj na vrh
luky
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 15, 2010 9:45 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31

ja to itak skoz piše da dela, samo če je slabo vreme in je premalo folka je pa potem ne odprejo
Nazaj na vrh
dragec
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 15, 2010 11:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Dec 2010 23:43
Kraj: Ljubljana

Danes sem bil na Krvavcu in je blo kar fajn, zaprt je bil Zvoh k so ga sicer danes zasneževali, zaprte so bile še proga 16 in 19, 20, na Kriško se ne da, vozil sem se pa po spomladanski, po tihi do gospinice na 6-sedo...ta proga je kar lepo pripravljena, in tudi proga 18 je fajn pripravljena...itaq bo pa za vikend ful snega zapadlo...tko da bo sploh mega....
Mölltaler Gletscher 3x, Krvavec 3x, Nassfeld 2x, Katschberg 1x, San martino di castrozza 3x, Vogel 1x
sezona 2011/2012
Val Gardena 6x, Krvavec 5x, Stari vrh 2x, Vogel 1x
sezona 2012/2013
Krvavec 1x, Stari vrh 3x, nato poškodba kolena.
sezona 2013/2014
Krvavec 6x, Bormio 7x, Vogel 4x.
sezona 2014/2015
Krvavec 1x
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
dejvi
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 16, 2010 8:32 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec smučišč
Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45

Za vikend kaj prida snega ne bo. Kakšnih 20-30 cm suhca ne pomaga kaj dosti...
aldor
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 16, 2010 8:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Apr 2010 18:28

Na Njivicah (črna pod sedežnicama) res 20-30 cm ne bo nič pomagalo. Trenutno je podlaga katastrofa, danes so streljali iz žiraf in topov, a je sneg odnašalo bolj v nebo kot dol.
Zaprta je bila tudi še proga z Zvoha, so jo tudi zasneževali, popoldne pa tudi teptali, od daleč je v solidnem stanju. Mogoče bo že za vikend(?)
Odprte proge (spomladanske, Tiha dolina, večina prog z Vrha Krvavca) pa v zelo dobrem stanju, kamnita rebra se najdejo tu in tam ob robovih. Podlaga je ostala solidna vse do zaprtja, sicer pa itak ni bilo nobene gužve. Čakanje na 6-sedo 1 minuta, drugje nič. Delujejo vse žičnice razen Zvoha in enih Njivic.
Je pa bilo obupno mraz. Na vrhu 6-sede je poleg tega znalo še zapihat, tako sem se je sam maksimalno izogibal in rezal večinoma po spomladanski (z Njivice 1) in po Tihi dolini. Ampak v takem mrazu tudi municije v nogah ni bilo taprave.
Sicer pa spremenljivo oblačno, z veliko sonca, popoldne je tudi kako uro snežilo spodaj in bila občasno megla na vrhu. Vendar ni bilo moteče. Lahko bi bil popoln smučarski dan. Če le ne bi bilo tako fu..ing MRZLO.

edit: pa kriška stran seveda tudi ne dela, niti nisem pogledal, ali so tam sploh kake aktivnosti ali ne
Nazaj na vrh
brad
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 16, 2010 11:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Dec 2005 11:51

Danes šel pogledat. Očitno vlečnice ne mislijo še zagnat, ker sta progi še na pol zeleni. Mrzlo pa je bilo za popenit.
Nazaj na vrh
hrošč
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 18, 2010 2:09 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43

Citiram:
obratovanje

Kabinska trenutno ne obratuje.

A?
Nazaj na vrh
sniip
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 20, 2010 12:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Jan 2008 13:17

Stanje v nedeljo:

- že zjutraj zelo mehka podlaga, vrh Krvavca v megli in vetru
- dopoldne se zjasni, veter se še okrepi, podlaga že zjahana
- po 12h je na vrhu Krvavca spet megla in močan veter, oblaki začnejo spet prekrivati sonce, smučišče razjahano v celoti

Smučal sem do 13:30.
Nazaj na vrh
dejvi
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 20, 2010 2:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec smučišč
Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45

Kot je napisal sniip, namreč, predvsem takoj po sneženju so proge skoraj vedno mehke. Pametneje je počakati kakšen dan, da se podlaga predela...
smucarka88
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 27, 2010 10:45 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Okt 2009 14:48

Zanima me, kakšne so kaj razmere na smučišču? Naj poroča kdo, ki je danes gor. Predvsem pa, kakšna je gužva? Ta teden bi se enkrat odpravila tja, pa me malo skrbi, srednješolci in osnovnošolci vseh regij imajo namreč počitnice, tako da zna bit fejst polno ta teden.
Nazaj na vrh
Rotty
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 27, 2010 5:09 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2005 17:08
Kraj: Črnuče

Razmere so...fantastične. Glede na vreme v zadnjih dneh, sem bil precej skeptičen, ampak se sem hvala bogu uštel. Sneg kot beton in dobro, da sem si včeraj vzel pol ure, da sem robnike nabrusil. Folka pa ravno prav...če ni nobenega, je tudi dolgčas. Mal pred 11h sem parkiral na 6-tki.

Dela vse razen Kriške, s tem, da leva stran Njivic in Vrha Krvavca (gledano kot se smuča) nista odprti, se pa na polno strelja. Kamna nobenega, snega dovolj in vreme prekrasno. Kaj češ lepšega!
Nazaj na vrh
pribo8
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 28, 2010 8:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Ned Nov 2009 21:15

danes sm bil na Krvavcu vreme je bilo prfektno ves cas sijalo sonce
na progah nisem zasledil nobenega kamna res pa je da je bilo kar nekaj guzve
Nazaj na vrh
rokxy
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 1:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 19:42
Kraj: Zreče

glede na vremensko sem se tudi jaz odločil danes potegniti do Krvavca...ampak na koncu je sonce zatajilo, tako da je le tu pa tam kak žarek posijal, svetloba pa je bila nemogoča...

Seveda tudi ljudi ni manjkalo, dalo se je smučat kako urco zjutraj potem pa bolj bogo. Proge so hitro ratale ledene, ker je snega bore malo in se hitro led spravi na površje. Nekaj so streljali, vendar sem videl, da je jezero na Zvohu praktično že prazno. Nujno je potrebna pošiljka vsaj 30 cm naravnega snega, drugače bo kriza.
Dejan_007
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 10:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Dec 2009 12:12

Vreme je bilo danes super, proge OK, ljudi pa na žalost preveč.

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Naslednja Stran 6 od 14

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2010/2011
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net