Avtor |
Sporočilo
|
kolaricj |
Objavljeno: Tor Dec 14, 2010 10:27 pm Naslov sporočila: Razlika med vezni Elan EL in ELX |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Mar 2010 12:12 Prispevkov: 13
|
Pozdravljeni,
na ebay-ju sem dobil ugodno ponudbo za smuči ELAN RACE SL, vendar zraven piše da so vezi EL 11.
Zanima me kakšna je razlika med EL 11 in ELX 11 (če sploh je razlika)?
hvala, jure _________________ ni nam lahko, Elan Race SL |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
uros_ |
Objavljeno: Tor Dec 14, 2010 11:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 15:37 Prispevkov: 143 Kraj: Maribor
|
Pozdravljen,
vezi EL11 so predhodnik ELX 11. Vezi EL11 so pritrjene na ploščo, ki je nato pritrjena na smučko, vezi ELX11 pa imajo nov sistem in so pritrjene direktno na smučko. Če si rekreativen smučar mislim da te to ne bi smelo motiti. _________________ Work less, CLIMB more! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kolaricj |
Objavljeno: Tor Dec 14, 2010 11:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Pa je teoretično možno da so na modelu 2010/11 vezi EL 11? Glede na to da gre ta t.i. fusion sistem sem mislil, da je vez oz. plošča na nek način že vgrajena v samo smučko, kar bi pomenilo da je celotna smučka narejena za ELX vez. _________________ ni nam lahko, Elan Race SL |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
JeZn |
Objavljeno: Sre Dec 15, 2010 10:23 am Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 18:24 Prispevkov: 76
|
Race SL z EL11 je najbrž ena "čudna" varianta delana za kak Intersport, Hervis ali pa Sport2000. Ker taka kombinacija ne obstaja.
Pride pa vez EL11 na Waveflex 10 smučki. Tako da se vidi kak razred je vez. _________________ Nordica Dobermann Spitfire EDT XBI CT | Lange RS | Leki | Boeri | Swans | Hestra | Dainese |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aldor |
Objavljeno: Sre Dec 15, 2010 5:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Apr 2010 18:28 Prispevkov: 56
|
uros_ je napisal/a: |
vezi EL11 so predhodnik ELX 11. Vezi EL11 so pritrjene na ploščo, ki je nato pritrjena na smučko, vezi ELX11 pa imajo nov sistem in so pritrjene direktno na smučko. Če si rekreativen smučar mislim da te to ne bi smelo motiti. |
Pa saj ta plošča je itak na vseh Elankah od wf pa navzgor. Na slikah izgleda tudi, da je povsem enaka na vseh smučkah. Torej gredo pri ELX11 šraufi skozi njo (brez pritrditve nanjo) direkt v smučo, pri EL11 pa najprej v ploščo in potem plošča na/v smučo?
Sicer tudi mene malo bega ta razlika, ker imam lanske SW13 z EL11,na katerih sicer piše fusion, in taisto belo podložno ploščo. Upogib smuči pod vezjo pa res ni tako lepo okrogel kot sem si predstavljal, da bi moral biti. Pravzaprav je enako kot pri mojih prejšnjih 7+ let starih smučeh s plato brez fusiona. Se pa zaenkrat nikoli nisem spomnil preverit, kako je pri najboljših Elankah. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kolaricj |
Objavljeno: Pet Dec 17, 2010 10:12 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
zaenkrat vem le to da obstaja vsaj 1 razlika-cena. namreč kompleti z EL 11 vezjo so cenejši kot z ELX 11, vendar nevem ali je to upravičeno ali gre sam bol za spremembo v izgledu pa kao to je novi model vezi itd. (marketinške fore kao) _________________ ni nam lahko, Elan Race SL |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
JeZn |
Objavljeno: Pet Dec 17, 2010 10:27 am Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 18:24 Prispevkov: 76
|
Pejt v kašno štacuno poglredat razlike. Ni samo marketinška fora. EL zgleda prav šašavo in ceneno _________________ Nordica Dobermann Spitfire EDT XBI CT | Lange RS | Leki | Boeri | Swans | Hestra | Dainese |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nakamichi |
Objavljeno: Ned Dec 19, 2010 10:53 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2006 9:55 Prispevkov: 44
|
Upam, da med smuko ne gledate kako izgledajo vaše vezi. Mene bi bolj skrbelo kako izgleda smuka.
L.P.,
Miha |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|