Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » pancerji

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 53, 54, 55  Naslednja
 pancerji « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
celJAN
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 11, 2010 8:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Dec 2010 20:00

En pozdrav še iz moje strani.

Vozim spedwave 14ke, cca. 15 smučarskih dni na leto, 184 cm, 85 kg.

Razmišljam o Salomonu Impact GT, ki ga majo v Hervisu.
http://www.hervis.si/index.cfm?CFID=3779887&CFTOKEN=46966567&fuseaction=Sportwelten.detail&hauptgruppe_id=547&gruppe_id=887&untergruppe_id=1391

Kokr sem ga fejst zategnu sem že čutu sčasoma mal mravljince v noge, če pa ni preveč zaprt pa brez bolečin in tud dobro peto drži, tako da menim, da je čist vredu, itaq se bo še mal razširlo. Drugače bomo pa odpenjali na sedežnicah:)

Ma kdo kake izkušnje s tem pancerjem? Priporočate kaj drugega?

hvala za info
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mirkuma
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 11, 2010 10:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Ned Dec 2006 19:43

Trda smuča zahteva trd in dobro zapet pancer. To da si kupiš trd pancer a ga imaš potem nakako na pol zapetega, izgubi ves smisel kar se tiče boljše kontrole in hitrega prenosa iz pancerja na smuči...
Noga mora biti nujno dobro fiksirana, če si prepričen, da ti tudi pri manj zapetem noga stoji notri kot pribita je to to, sicer pa išči dalje...
Nazaj na vrh
georgeslo
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 12, 2010 12:41 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Nov 2010 11:11

Mene pa zanima kdo v Ljubljani je dober stručko za širjenje pancerjev (školjke)?
Nazaj na vrh
DeX
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 12, 2010 1:58 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Jan 2009 16:50

Mene pa zanima kam se da lahko pancarje - vložek termično obdelat? Vložek je namenjen tovrstni obdelavi.
pj
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 12, 2010 11:03 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 9:43
Kraj: Malo tu, malo tam

Dex, v domaco pecico Nastavis na ventilatorsko gretje, temperaturo nastavis tja okoli 70C, vlozek polozis na leseno plosko in v pecico, ter pustis notri kaksnih 10min.
Kaokorkoli smesno se slisi, ampak jaz ze celo zivljenje "pecem" svoje pancarje, drsalke, rolerje itd. na tak nacin, pa do sedaj nisem unicil se nobenega Konec koncev... vse pecice namenjene samo temu, delujejo na povsem enak nacin kot kuhinjske pecice. Seveda pa moras paziti, da ne postavis stvari na zelezo, ter pa da ne vklopis kaksnega grila. Ker drugace bos imel hrustljavo zapecene vlozke po koncu postopka
Nazaj na vrh
DeX
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 12, 2010 8:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Jan 2009 16:50

Hmm, me ne vem če bi se spravu ganz nove pancarje za 400? tako doma peč..

Ampak recimo da ja.. Kako pa potem vložek formiraš po nogi?
tomek
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 12, 2010 9:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 22:56
Kraj: Maribor

Jaz sem v svojih Salomon pancerjih moral stati kakšne pol ure, da so se oblikovali po nogi, samo je bilo to kakih 6 let nazaj, tako da ne vem koliko se je spremenila tehnika oblikovanja do zdaj. Vem pa, da sem se počutil kot klovn tam sredi Hervisa
pj
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 12, 2010 10:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 9:43
Kraj: Malo tu, malo tam

Hehehe jaz sem svoje, ki so v trgovini tam okoli 800eur (ze kar nekaj parov)... pa drsalke za ene 700eur, in rolerje za nekaj malega manj. Pa kot sem rekel... pri kar nekaj tako narejenih (verjetno krepko cez 50 parov), se mi zaenkrat se niti en ni "sfizil".
Drugace pa kako potem oblikujes... das notranji cevelj na nogo, vse skupaj v pancer, zapnes in pocakas 15-20min... Ne bo pa skodilo tudi ce kaksno minuto dlje.
Nazaj na vrh
pokemon
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 15, 2010 7:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Dec 2010 21:16

Pozdrav Slovenci, javljam se iz Zagreba, trebam malu pomoć, u Hrvatskoj ne mogu nać pancerice koje tražim, zanimaju me Head Vector 100, 110 ili 120, pa ako ima netko tko bi mi mogao pomoći da to nađem kod vas, da li možda zna netko gdje bi to mogao kupit i kolika je cijena???? Maribor ili Ljubljana svejedno je! Hvala unaprijed!
LP!
Nazaj na vrh
samokham
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 15, 2010 9:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47

Pozdravljeni. Poskusite poslati mail na g.hemler@at.head.com on je uvoznik za Slovenijo, morda bo lahko kako pomagal. Lep smučarski pozdrav
StarGazer
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 15, 2010 10:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Jan 2010 13:43

tu majo vector 100:

http://www.sportprojekt.si/katalog/smucarski_cevlji_2010_2011/cevlji_head_vector_100

tu pa vector 100,110,120,ltd:
http://www.besttrade.si/si/smuaei-head-obutev-unisex.html?XTCsid=96365aea2053b0435e2af5968d8fb746

trgovin ne poznam, našel sem jih na googlu.
Nazaj na vrh
pokemon
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 15, 2010 10:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Dec 2010 21:16

Hvala, sutra ću do Maribora pa da malo razgledam, možda nađem nešto. Rekao mi je prijatelj da se zaletim i do Murecka, tamo ima neki Koletnig koji je navodno povoljan a ima dosta ski opreme. Uglavnom hvala na poimoći i uživajte.
Lp!
Nazaj na vrh
georgeslo
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 16, 2010 2:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Nov 2010 11:11

Vector 100 držijo tudi v večjih Intersportih
Nazaj na vrh
StarGazer
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 19, 2010 4:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Jan 2010 13:43

Je imel kdo že podobno situacijo?

Danes sem prvič imel nove pancarje in me svinjsko boli mečna mišica. Oz. tist del mišice ki je bil v pancarju. Pa me zanima če je možno da sem imel preveč zapet pancar? ali pa je pač take oblike in se bo še malo prilagodil po nogi?
Nazaj na vrh
duleman
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 19, 2010 4:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Nov 2010 19:03

Pri meni je bilo isto, vendar sem jih preveč zapel, zdaj je ok
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 53, 54, 55  Naslednja Stran 32 od 55

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » pancerji
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net