Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2010/2011

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 31, 32, 33  Naslednja
 Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2010/2011 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 07, 2010 12:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Kraj: Maribor

Ja nič, zdaj je treba zdržati še 48 ur, čim manj gledati na Pohorje (v živo ali preko Webcamov), ker pogled res boli , čeprav smo vsi vedeli kaj prihaja. V četrtek zvečer bo po vseh napovedih že bolje, sicer naj bi bilo novega snega bolj malo, bo pa vsaj hladneje - mislim da se za tiste proge ki so že odprte z umetnim snegom, ni treba bati. V začetku prihodnjega tedna pa se nato obeta prava Sibirija, če se niso zmotili. Upam da je smučarjev te dni čim manj, da ne 'rijejo' preveč po zmehčanem snegu (tisto da je Pisker 'zaradi vetra' zaprt, pride kar prav ).

Je pa zanimivo primerjati proge, ki se vidijo iz Maribora: najbolj rjava je na Habakuku in dalje proti Trikotni Jasi, zgleda da tista ideja s teptanjem naravnega snega vendar ni bila najboljša (da ne bo kdo začel kako se delam pametnega itd.: ugotavljam kar vidim skozi okno in nikomur nič ne očitam, tudi sam sem bil vesel ko sem prejšnji teden videl kako teptajo do Trikotne jase). Jonatanka na isti višini je še povsem bela, Mariborski Slalom pod Poštelo prav tako, tukaj je očitno kar nekaj 'nastreljanega' snega.
Sezona 2024/2025: 54 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 4 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Ski_Fanatic
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 07, 2010 3:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Dec 2006 23:40
Kraj: Doma

lenko je napisal/a:
Kaj hoces povedat?

Prečitaj nad sliko....
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
kumr
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 07, 2010 3:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Nov 2010 12:43
Kraj: stari trg

ja v cetrtek bo dobr mraz in neka sneženja..bomo videli..v usakem primeru bomo še smučali:)
janez
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 07, 2010 4:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Sep 2007 21:12
Kraj: brežice

ja narava res ne prizanaša več ,pozna se vsaka ura ko dela top ,če ne pa hitro pokažejo se napake v sistemu. na slo smučiščih bo moral vsak maksimalno res iskoristiti mraz ,vsako minuto drugače ne bo nič ,
ni polovičarstva več
Nazaj na vrh
lucifer
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 07, 2010 4:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 12:27
Kraj: Planina pad Golico

resnično ugotavljam za večino smučišč po sloveniji, da imajo daleč preslabe sisteme zasneževanja glede na proge, ker ob takile odjugi se resnično pozna razlika po smučiščih v tujini in pri nas
2012/13 1*mokrine, 3*turacher, 5*kranjska gora
2013/14 2*molltal
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 07, 2010 5:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

Kaj pa so sedaj spet pohorci narobe naredili?
Nazaj na vrh
smooka
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 07, 2010 7:42 pm    Naslov sporočila: Nočna Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Dec 2010 19:40

Nekaj me zanima glede nočne smuke. Ali progo pred nočno vedno speglajo ali sem imel samo jaz lani takšno srečo, da sem ravno naletel?
Nazaj na vrh
Qwert
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 07, 2010 7:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2010 22:21

kumr je napisal/a:
ja v cetrtek bo dobr mraz in neka sneženja..bomo videli..v usakem primeru bomo še smučali:)

Glede na napovedi bomo spet "lepo" smučali enkrat drugo leto.
Nazaj na vrh
miki
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 07, 2010 8:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Qwert je napisal/a:
kumr je napisal/a:

Glede na napovedi bomo spet "lepo" smučali enkrat drugo leto.

Lahko malo razložiš svojo pesimistično trditev? Oziroma, kaj je zate 'lepo'? Po prognostičnih kartah ki so mi dostopne, bi lahko nekje okoli 20. decembra (ponovno) smučali v dolino .

@lucifer:
Citiram:
resnično ugotavljam za večino smučišč po sloveniji, da imajo daleč preslabe sisteme zasneževanja glede na proge
Definitivno, če bo tridnevna odjuga (res da je precej izrazita) komu pobrala tisto kar je prej 'nastreljal' v dobrem tednu, ima ali zanič sistem ali je ob mrazu preveč šparal. Zapisano niti ne leti v prvi vrsti na Pohorce, zdi se mi da so letos zaenkrat zasnežili bolj malo, ampak tisto kar dobro. No, bomo videli pojutrišnjem ...
Sezona 2024/2025: 54 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 4 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig.
Nazaj na vrh
Qwert
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 07, 2010 9:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2010 22:21

Miki...kolk sem jaz videl napovedi, je 20 še daleč. Ne bi pa rad vozil po "žlofarci", ampak po zmrzjenih progah, da imam občutek, da smučam po snegu ne po vodi. Zakaj pa pesimistično razmišljam, ker imam zdaj velik apetit po smučanju in ravno zdaj je problem z vremenom in sem jezen, da svojega prostega časa ne morem izkoristiti na smučeh.
Nazaj na vrh
Ski_Fanatic
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 07, 2010 10:20 pm    Naslov sporočila: Re: Nočna Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Dec 2006 23:40
Kraj: Doma

smooka je napisal/a:
Nekaj me zanima glede nočne smuke. Ali progo pred nočno vedno speglajo ali sem imel samo jaz lani takšno srečo, da sem ravno naletel?

Nisi imel sreče
Pred nočno smuko, progo do trikotne jase poteptajo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
miki
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 07, 2010 10:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Qwert je napisal/a:
Miki...kolk sem jaz videl napovedi, je 20 še daleč. Ne bi pa rad vozil po "žlofarci", ampak po zmrzjenih progah, da imam občutek, da smučam po snegu ne po vodi (...)
No, če se bo uresničil aktualni scenarij, bomo imeli še preveč zmrznjene proge: zdaj odjuga, nato mraz, snega pa v četrtek ob prehodu fronte skoraj nič - preventivno sem že dal brusit kante .
Nazaj na vrh
jpjp
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 09, 2010 2:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Dec 2010 19:51

ke v soboto 11.12. bojo odprte kere proge na pohorju ?
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 09, 2010 3:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

Mucek, stric google je zakon za taka glupa vprašanja... Ti, v katerem jeziku pa komuniciraš drugače??

Nazadnje urejal/a fischerpro3 Čet Dec 09, 2010 3:15 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
cvetko
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 09, 2010 3:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Feb 2010 10:13

Jaz upam, da bo areh v ponedeljek odprt!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 31, 32, 33  Naslednja Stran 12 od 33

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2010/2011
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net