|
 |
|
Mnenje o smučki Elan SLX WC |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
mravba3 |
Objavljeno: Sob Nov 27, 2010 5:18 pm Naslov sporočila: Mnenje o smučki Elan SLX WC |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Nov 2010 17:13 Prispevkov: 1
|
Pozdravljeni,
Kopujem rabljene smučke Elan SLX Word Cup letnik 07/08.
Zanima me kakšna je ta smučka glede na to da še nisem mel takih smučk. Sem dober rekreativni smučar, do sedaj sem vozil smučko Fischer RC4 WC letnik cca 2000 za to je čas da zamenjam.
Prosim za mnenja in izkušnje, kaj vse omogoča itd ...
Hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dame |
Objavljeno: Pon Nov 29, 2010 4:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Okt 2009 20:46 Prispevkov: 10
|
Pozdravljen,
jaz sem 2 leti vozil omenjeno smučko. Ob dobrem znanju in fizični pripravi je smučka lahko zanimiva. Lansko leto sem jo imel možnost primerjati z elan magfire 82XTI, ki je dobra rekreativna smučka. Obnašanje smuči je bilo popolnoma drugačno. Občutek je bil, da je smučka 82XTi mrtva, vendar je še vedno dobro držala...Elan SLX WC pa ne dopušča počitka in ne odpušča velikih napak...je ves čas živa. Skratka, če ti je všeč garanje potem nabavi, če pa bi rad kakšen zavoj odpeljal bol sproščeno potem ne.
Ne morem pa ti dati primerjavo z Fisher RC4, ker jo še nisem vozil |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Pon Nov 29, 2010 6:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29 Prispevkov: 762 Kraj: Stari vrh
|
Sam bi na tvojem mestu v izbor dodal še sl, ki se razlikuje samo po tem, da je nekoliko mehkejša, z isto geometrijo kot slx. _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|