|
Alta Badia, Arabba, Val Gardena |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
matjaz |
Objavljeno: Tor Okt 19, 2010 3:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Dec 2007 19:29 Prispevkov: 63
|
Kakšne so vaše izkušnje z iskanjem apartmaja v zadnjem hipu na področju Alte Badie, Arabbe ali Val Gardene v času akcije DolomitiSuperskiPremi?re? Imamo sicer kar nekaj ugodnih ponudb za trosobni apartma (s savno) po ceni med 300 in 600 EUR za 4 dni, vendar je decembra vreme in posledično odprto št. prog bolj vprašljivo in bi se odločili za rezervacijo ob ugodni vremenski napovedi npr. 2 dni pred odhodom. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elan |
Objavljeno: Tor Okt 19, 2010 7:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56 Prispevkov: 500
|
brez skrbi da ga boš dobil. samo izbiral ne boš tolk.
tudi proge so večinoma vse odprte. ne se bat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tigson |
Objavljeno: Pet Okt 29, 2010 12:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Jan 2010 13:08 Prispevkov: 15
|
matjaz, ali je možno dobit kak link/naslov za APP ki jih omenjaš zgoraj?
cena se mi zdi namreč zelo ugodna, seveda če APP ni "bogu za hrbtom"...?
hvala in lp, tigson _________________ Sezona 09/10: 1xOsojščica, 3xBKK, 6xVal Gardena, 1xRogla, 1xMB Pohorje, 1xVišarje
Sezone 11 do 14: sem že pozabil kje sem vse bil
Sezona 15/16: 10x Flachau, 1xZauhensee, 3xAreh, 1x Weinebene, 1x Kitzbuehel,1x Rogla
Sezona 16/17: 3x Scheffau-SkiWelt |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matjaz |
Objavljeno: Pet Okt 29, 2010 2:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Ne, moj kriterij je peš do smučišča (in savna v zadnjem času), ter cena seveda. Na ZS mi pošlji svoj mail, pa ti bom poslal moj pdf fajl, pridobljen iz različnih virov s 30 potencialnimi apartmaji po omenjenem kriteriju v Corvari, Colfoscu, St. Cristini ali Selvi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damjan |
Objavljeno: Sre Nov 03, 2010 2:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 17:53 Prispevkov: 20
|
ima kdo kakšen kontak za apartmaje v Val Gardeni (S.Gardena, S.Cristina), ki so walking distance do smučišča?
Hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tigson |
Objavljeno: Pet Nov 19, 2010 12:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Jan 2010 13:08 Prispevkov: 15
|
Živjo, jaz sem šel kar na spletno stran:
http://hotel.valgardena.it/en/hotelListW/?ResortType=FW
odkljukaš potrebno in direktorij APP je tu. skoraj vsak ima tudi svoj homepage kjer preveriš/povprašaš po ceni in preveriš lokacijo na zemljevidu.
pri vsakem APP tud piše kolk je do lift ali bus...
Selvo in St. cristino kar dobro poznam, če mi poveš v katerem kvadratu na spodnjem zemljevidu je tvoj eventuelen APP ti lahko povem kolk in predvsem kako (dol/gor) boš hodil do smučišča.
http://images.google.com/images?q=SELVA%20MAP
Pa obilo uspeha,tigson. _________________ Sezona 09/10: 1xOsojščica, 3xBKK, 6xVal Gardena, 1xRogla, 1xMB Pohorje, 1xVišarje
Sezone 11 do 14: sem že pozabil kje sem vse bil
Sezona 15/16: 10x Flachau, 1xZauhensee, 3xAreh, 1x Weinebene, 1x Kitzbuehel,1x Rogla
Sezona 16/17: 3x Scheffau-SkiWelt |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matic |
Objavljeno: Tor Nov 23, 2010 5:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15 Prispevkov: 552
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matjaz |
Objavljeno: Pon Nov 29, 2010 11:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Nikjer ne zasledim informacije o planiranem množičnem odprtju naprav in povezav med dolinami. Se pa moram kmalu odločiti med vikendom 4., 5. (lepo vreme bo, število prog ??) oziroma 11.,12. dec. Če kdo kaj zasledi, naj sporoči. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SeekK |
Objavljeno: Pon Nov 29, 2010 6:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2008 14:21 Prispevkov: 55
|
http://www.dolomitisuperski.com/en-US/104EN.html
Jst si s temle pomagam. Samo kdaj bodo pa povezave pa ne piše vnaprej, bo pa označeno ko bodo.
Lansko leto sem bil drugi vikend v decembru, pa je bilo vse odprto. Sigurno je bolj ziher drugi, kot prvi. Pač če hočeš met več naprav in vse povezave. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
user |
Objavljeno: Tor Nov 30, 2010 9:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2008 18:53 Prispevkov: 51
|
matjaz je napisal/a: | Nikjer ne zasledim informacije o planiranem množičnem odprtju naprav in povezav med dolinami. Se pa moram kmalu odločiti med vikendom 4., 5. (lepo vreme bo, število prog ??) oziroma 11.,12. dec. Če kdo kaj zasledi, naj sporoči. |
4.12. se zalaufa sella ronda in ostalo
http://www.altabadia.org/en-US/news_alta_badia_dolomites.html?idblock=1325 _________________ 15/16: alta badia 4x, gerlitzen 1x, stari vrh 1x
14/15: alta badia 2x, arabba 1x, val di fassa 4x, val gardena 1x, carezza 1x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matjaz |
Objavljeno: Sre Dec 01, 2010 9:25 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Špica. Sedaj pa samo še dilema, kdaj bo boljše vreme - 4., 5. ali 11., 12. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matjaz |
Objavljeno: Čet Dec 16, 2010 4:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Za nama je uspešna otvoritev sezone od 9. do 13. decembra v Colfoscu. Brez poprejšnje rezervacija. Vreme pretežno sončno, a na prelazih zelo vetrovno, zadnji dan v višinah arktični val (na Secedi minus 16 ob vetru ca 50 km/h, a v Selvi le minus 3). V petek 10 cm svežega snega in razjasnitev šele popoldan. Zaradi vetra jajčke na Col Alt, Piz la Illa, Boe in v Gardeno čez dan niso obratovale (samo zjutraj in proti večeru kakšno uro), zato sva ostala v Colfoscu. Drugi dan po praznih progah proti Santa Croce (Boe so ponovno ustavili) in popoldan v Selvo Gardeno, tretji dan po Alti Badi (Gran Risa, Cherz, Prolongia, San Cassiano...) in zadnji dan Val garden in Seceda. Proge trde, delno ledene le na senčni strani Val Gardene in poplnoma ledene od Passo Gardena proti Colfoscu. Tudi Porta Vescovo naj bi bil leden in zato so v času nedelovanje povezav med dolinami bili Slovenci, ki so bili v Arabbi zelo nezadovoljni. Za december malo večja gneča kot prejšnja leta, verjetno tudi za to, ker pač folk ni toliko krožil okoli Selle. Še vedno se ne morem odločiti katera proga mi je ljubša: ali rdeča Gran Risa ali Dantecepies. Obe sta bili "u nulo" pripravljeni. Apartma Peter v Colfoscu (in savne tudi) b.p. Ogromno Madžarov.., tako da bo v bodočnosti verjetno tudi ob low season gneča. Nekaj fotk, predvsem panoramskih je na https://picasaweb.google.com/105239554434627066244/SMUCANJEDOLOMITI2010DECEMBERCOLFOSCO?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLyRt-PclLGfYA&feat=directlink
Ali ima kdo izkušnje s smučanjem na "sunny side of Val Gardena" - Secedi in Col Raiserju 1. aprila (prej namreč ne dobim dopusta)?
Nazadnje urejal/a matjaz Pet Dec 05, 2014 12:46 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iga10 |
Objavljeno: Sob Dec 18, 2010 2:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Avg 2008 10:10 Prispevkov: 117
|
A kdo ve, kakšna je povezava med desnim in levim bregom v Alta Badiji (glej sliko). Torej, če prismučam po progi št. 26 in želim na gondolo št 5. do gran Rise. Je potrebno precej pešačenja ali kako je urejeno? Kaj pa v drugo smer?
Če kdo pozna to območje, prosim za odgovor.
LP
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
coldman |
Objavljeno: Sob Dec 18, 2010 5:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Mar 2009 20:04 Prispevkov: 5
|
Čez naselje je sedežnica tako da pešačenja skoraj ni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Sob Dec 18, 2010 7:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
Poglej napravo številka 54 (novost od lani) na načrtu.....te preko parkplaca dostavi v bližino spodnje postaje gondole Gran Risa (cca 100 m je pa res treba pešačit)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|