Avtor |
Sporočilo
|
kolaricj |
Objavljeno: Tor Mar 09, 2010 12:20 pm Naslov sporočila: Elan Race SL vs. SLX |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Mar 2010 12:12 Prispevkov: 13
|
Pozdravljeni,
potrebujem pomoč oz. nasvet pri nakupu. Prejšnji teden sem testiral smuči Elan race SL, vendar mi je zmanjkalo časa da bi sprobal še SLX. glede na to, da ugotavljam da ste nekateri forumaši bolj aktivni na testiranjih, me zanima vaše mnenje. Kako velika je razlika med omenjenima modeloma v sami trdoti, posledično vodljivosti? prištevam se med boljšega rekreativca, vendar se bojim da bi bil SLX prezahteven, čeprav sem se z modelom SL lepo peljal.
hvala in lp _________________ ni nam lahko, Elan Race SL |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s1 |
Objavljeno: Tor Mar 09, 2010 12:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Feb 2010 15:58 Prispevkov: 187 Kraj: Gorenjska
|
SL fajn igrača za vsak dan, SLX resna dila za vse razmere, tudi ko je ledeno in je treba bolj stiskati. Takrat prime in se ne zvija. Vsekakor je SLX dobra, odvisno pa je tudi od teže smučarja...Jaz z mojimi 95 (+karakter ) obvezno SLX...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kolaricj |
Objavljeno: Tor Mar 09, 2010 12:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
ravno glede tega mam pomisleke, da bom z mojimi 75kg "prešvoh" za SLX in potem se zgodi, da smučka pelje tebe, namesto da bi ti njo  _________________ ni nam lahko, Elan Race SL |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elan |
Objavljeno: Tor Mar 09, 2010 1:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56 Prispevkov: 500
|
jaz imam isto kg pa ugotavljam da so mi slx pretrde. vsaj za kolena če cel dan smučam. drugače je pa to odlična smučka.
tako da bom najbrž menjal za SL |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Qwert |
Objavljeno: Tor Mar 09, 2010 8:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2010 22:21 Prispevkov: 25 Kraj: Maribor
|
Bi rekel, da je SLX enkrat bolj trda kot SL. Tudi sam sem bil v dvomih, da mi bodo pretrde, pa sem jih kljub temu kupil. Za mano so trije dnevi smučanja z njimi, pa ti rečem, da jih ne menjam več. Je pa potrebno z njimi res delat. Če nimaš nog utrjenih in nisi pripravljen vložit nekaj truda bolje da vzameš SL. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sorty |
Objavljeno: Sre Mar 17, 2010 8:39 am Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 16:37 Prispevkov: 310
|
da se še jst prslonim. 2 sezoni vozim na Voelkl racetiger SL in sem z njimi zadovoljen.Včeraj sem vozil SLX WaveFlex Fusion RS 2009/2010.Čeprav je že 24 ur od tega kar sem stal na teh smučeh jih še vedno ne morem prehvalit.Za razliko od mojih dil so lažje (voelkl ma teško markerjevo plato), mehkejše, lažje vodljive, dopuščajo kakšno napako več, odlično se peljejo čez grbine in kar je najbolj pomembno na strmini držijo odlično le odzivne niso tako kot moje.Glede na to, da so mehkejše si ne upam trdit, da v strmini ne držijo tako kot Volklova dila pa tudi če jo spustiš je dila stabilna in se ne pritožuje nad večjo hitrostjo in daljšimi zavoji.Pelje se odlično!! Moj glas gre k SLX. Res je da SL nisem probal vendar na podlagi probanega je to tisto kar sam iščem. Torej v naslednji sezoni SLX  _________________ 2012/2013: 1x Molltal, 5x Kronplatz
2011/2012: 20x
2010/2011: 20x
2009/2010: 20x
www.vikom.si
z GLAVO na glavo! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ant |
Objavljeno: Sre Mar 17, 2010 10:12 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 0:06 Prispevkov: 60
|
Pa smučke so praktično iste za naslednjo sezono kot letošnje, razen dizajna, zato ti priporočam, da kupiš kakšno znižano letošnje sezone. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kolaricj |
Objavljeno: Pet Mar 19, 2010 10:12 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
hvala za pomoč oz. vaša mnenja. glede na to da na sezono (nažalost) na smučeh preživim manj kot 10 dni in ker si nekako neželim pretrde smučke sem se odločil za SL. bom pa nabavil model 09/10, ker mi design prihodnje sezone pri SL ni najbolj všeč, poleg tega je cena ugodna. _________________ ni nam lahko, Elan Race SL |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|